Journalist til Radio4

Radio4 Aarhus Publiceret 4. juli 2019

Vil du være med til at bygge Danmarks stærkeste redaktion? Vi søger journalister, som har lyst til at være med til at starte radiokanalen RADIO4.

RADIO4 går i luften 1. november med nyheder og aktuelt indhold fra hele landet.

Vores ambition er at skabe det stærkeste hold af reportere og redaktører, der sammen skal afdække misforhold i samfundet, pege på løsninger på komplekse problemer og understøtte debat og samtale - i hele Danmark. Vil du være med til at opbygge et nyt mediehus præget af energi, nye tanker, involvering og engagement - så lyt med her:

Om jobbet

RADIO4 skal hverdag levere dagsordensættende, relevante, overraskende perspektivrige nyheder til og fra hele Danmark. Vi søger derfor nyhedsreportere, der kan være med til at grave de historier frem, som brugerne har lyst til at dele og diskutere på jobbet og i familien.

Ud over en række fagspecifikke reportere søger radioen journalister, som er gode til at researche og formidle historier generelt. Radioen vil sætte sin egen undersøgende dagsorden, og derfor er vi særligt på udkig efter journalister, som er selvstændige og tør gå egne veje og som er dygtige til at undersøge og dokumentere.

Om dig

  • Du er en kritisk og grundig researcher, der har flair for den væsentlige historie, og du har erfaring med at håndtere komplekse sager
  • Du er en dygtig formidler, der er i stand til at gøre en historie let forståelig og tilgængelig, selv om den er kompleks
  • Du er troværdig, fair og balanceret i din research, men du er også kompromisløs og ikke bange for at modstand
  • Du udfordrer meninger og gængs tænkning - og du løber ikke i flok
  • Du er en god kollega, der deler dine erfaringer og hjælper andre med deres historier
  • Du spreder godt humør på redaktionen og bidrager til sammenholdet

 

Om os

RADIO4 er en radiokanal, der fra 1. november skal udkomme på FM, DAB, som streaming og som podcast. Mediehuset har vundet udbuddet af FM4 og er derfor offentligt finansieret de kommende otte år. Indholdet og mediehuset drives på public service-vilkår.

Mediehuset får hovedsæde på Banegårdspladsen i Aarhus og får også en samfunds- og politik-redaktion i centrum af København/Christiansborg. Dit arbejdssted bliver i Aarhus.

Ansættelsesvilkår og aflønning fastlægges efter aftale og på baggrund af kompetencer.

Vi sætter stor pris på forskellighed og opfordrer derfor alle køn, etniciteter, overbevisningerne og alverdens trosretninger til at søge jobbene hos os.

Ansøgning

Hvis du vil høre mere om stillingerne og os kan du kontakte:

Redaktionschef Viktor Lykke Reddersen på mobil: 30246181 eller mail: vilre@radio4.dk

Vi modtager gerne ansøgninger hurtigst muligst og indkalder løbende til samtaler, hvorefter rekrutteringsprocessen afsluttes, når den rette kandidat er fundet.

Tip en venAndre stillinger