Företagssäljare

Publicerad den 26 juni 2019 19:57:30

British MotorGroup Stockholm

Företagssäljare till Jaguar och Land Rover

British MotorGroup Stockholm söker en ny företagssäljare för att utveckla företagsförsäljningen för Jaguar och Land Rover. Tillsammans med lanseringen av Jaguar I-Pace och våra övriga modeller har vi en stark företagsportfölj att erbjuda och det finns en stark efterfrågan får många etablerade företag, varför vi nu väljer att växla upp på detta område.

Rollen i sin helhet

Som vår nästa företagssäljare kommer du vara expert på våra leasingerbjudanden och du kommer stötta de lokala teamen i Danderyd och Smista med kunskap inom olika finansierings upplägg för företag, skatte frågor (WLTP, Bonus Malus, mm) TCO beräkningar och andra företagsspecifika säljargument för just företagsförsäljning. Har du även arbetat med Personalbilsupplägg till företag är det meriterande.

Du kommer vara en del av vår försäljningschefsgrupp och rapportera till VD. En vanlig vecka innebär att du har flertalet möten på mindre och större företag och leasingbolag.

Dina ledord är att vara relationsbyggande, målinriktad och förtroendeskapande eftersom du kommer driva din egen försäljning och genom att identifiera och bearbeta nya potentiella kunder men också följa upp nöjdhet hos nuvarande kunder. Tillsammans med dina kollegor planerar och genomför du relationsbyggande säljaktiviteter och kundevent för att öka försäljningen och ytterligare stärka varumärkena Jaguar och Land Rover.

Vem är du?

Du har flera års erfarenhet från bilbranschen och du har byggt upp ett kontaktnät inom företagsförsäljning. För att lyckas i rollen är du en resultatinriktad, professionell och kommunikativ person. Du förstår värdet av att leverera kvalitet och du drivs av att bygga framgångsrika och långsiktiga kundrelationer. Du har en bra känsla för service och du har förmågan att leverera det lilla extra för att göra våra kunder nöjda och samtidigt bibehålla en hög affärsmässighet. Eftersom du kommer att lämna offerter, teckna avtal, hantera finansierings- och försäkringslösningar behöver du ha förmågan att också kunna arbeta strukturerat och noggrant. Även om du är 100% prestationsinriktad måste du vilja arbeta och verka i team, då det är vi som tillsammans skapar resultat.

B-körkort, goda datorkunskaper samt goda kunskaper i det svenska språket krävs för att lyckas i rollen.

Intresserad?

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum - så skicka in ditt CV så snart som möjligt. Du ansöker via länken nedan, vi tar inte emot ansökningar via mail.

För frågor gällande tjänsten vänligen VD Robert Lindros på 08-40909399 eller maila robert.lindros@britishmotorgroup.se

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Välkommen till British MotorGroup Stockholm!

British MotorGroup Stockholm, med anläggningar i Danderyd och Smista, är Skandinaviens största återförsäljare av Jaguar och Land Rover med siktet inställt på topp 20 i Europa 2020. I dagsläget levererar vi runt 1000 nya och 400 begagnade Jaguar- och Land Rover-bilar om året. Bolaget har ca 45 anställda fördelat på försäljning, verkstad, reservdelar och administration.

Som medarbetare i British MotorGroup blir du en del av Nic. Christiansen Gruppen A/S. Nic. Christiansen Gruppen A/S etablerades 1967 och är idag en ledande aktör i den skandinaviska bilbranschen. Koncernen består av en rad bolag som primärt driver import och retailförsäljning av bilar, reservdelar och tillbehör, samt finansiering och leasing av bilar. Bolagen i Nic. Christiansen Gruppen sysselsätter totalt ca. 750 medarbetare, som skapar en årlig omsättning om ca. 9 miljarder dkk. Läs mer på www.britishmotorgroup.se eller www.nc.dk.

 

Ansök | Tipsa en vän | 

Företagssäljare – Ansök

Ange namn och e-mail adress och klicka sedan på Fortsätt

eller Avsluta