Teamleder til kosmetisk klargøring / Klargøringsmedarbejder

Pedersen & Nielsen Automobilforretning Randers, Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/SPubliceret 1. juli 2024
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Teamleder til kosmetisk klargøring søges til Pedersen & Nielsen Automobilforretning i Randers.

 

Har du sans for detaljer, værdsætter du en arbejdsdag med speederes i bund, og vil du prøve kræfter som ansvarlig for et team i en virksomhed i konstant udvikling? Så er jobbet som teamleder for vores kosmetiske klargøring hos Pedersen & Nielsen Automobiforretning i Randers lige noget for dig.

Pedersen & Nielsen Automobilforretning i Randers er blandt byens absolut største bilforhandlere med forhandling af ikke mindre end 7 bilmærker med dertilhørende værksteder.  

 

Om jobbet

Du vil blive en del af et professionelt team, hvor du som teamleder vil have ansvaret for at sikre bedst mulige udnyttelsesgrad uden at gå på kompromis med kvaliteten. Der er tale om en fuldtidsstilling.

 

Dine arbejdsopgaver

 • Planlægning og fordeling af afdelingens arbejdsopgaver
 • Indkøb af diverse klargøringsprodukter
 • Sikring af matriklens ordentlighed, herunder også arbejdsstationer
 • Kosmetisk klargøring af nye og brugte biler - herunder vask, støvsugning, affoliering og polering
 • Gennemgang af køretøjer
 • Ad hoc-opgaver

 

Om dig

Du er en energisk og positiv person, der vægter det gode kollegiale miljø højt. Du har hænderne skruet ordentligt på, og din faglige stolthed samt dit fokus på god kvalitet er drivkraften i dit arbejde. Du fungerer godt i en dagligdag med vekslende arbejdsopgaver, og du er god til at arbejde både selvstændigt og i et team. Hertil er du ansvarsbevidst og mødestabil. 

 

Vi forventer, at du:

 • Har dokumenteret erfaring med klargøring af biler
 • Har kendskab til klargøringsopgaver som vask, støvsugning, polering og affoliering
 • Har gyldigt kørekort
 • Kan læse og forstå arbejdsbeskrivelser og produktinformationer
 • Har rimelige EDB-kundskaber

 

Vi tilbyder:

Du vil blive en del af et arbejdsmiljø, hvor der er højt til loftet og godt humør. Din arbejdsuge vil være varierende og spændende, og du vil blive ansvarlig for et team, hvor du vil finde god sparring med særdeles kompetente kollegaer. Vi tilbyder en attraktiv løn efter kvalifikationer med tilhørende pensionsordning og sundhedsforsikring.

 

Ansøgning og kontakt:

Vi kalder løbende ind til samtale, da vi ønsker at få stillingen besat snarest. Vi venter dog gerne på den rette kollega, så send din ansøgning afsted hurtigst muligt, hvis dette er en stilling for dig.

Grundet GDPR-forordningen modtager vi ikke ansøgninger i mail, hvorfor ansøgninger fremsendt på mail ikke tages i betragtning. Ansøgningen skal sendes elektronisk via vores formular "Ansøg"

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Foretningschef Kasper Kristensen på tlf. 88 77 19 25 eller på mail kasper.kristensen@autohus.dk

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Tip en venAndre stillinger