Norsk-talende salgskonsulent til online salg

Kontor i Risskov (Aarhus), med fokus på det norsk marked, Garuda AS

Er du en dygtig salgskonsulent med mod på en spændende udfordring? Garuda søger en norsk-talende salgskonsulent til vores kontor i Risskov, Aarhus.

Vi leder efter en kandidat med erfaring inden for mødebooking, telemarketing og direkte salg, og som har en relevant uddannelsesretning indenfor salg eller markedsføring. Det er en fordel, hvis du også har erfaring med direkte salg eller online præsentationer.

Om din hverdag:  

Som salgskonsulent hos os vil du få ansvaret for salget af vores digitale rekrutterings- og employer branding tjenester på det norske marked. Det er en spændende og udfordrende stilling, hvor du vil skulle afholde online salgspræsentationer, følge op på salg, udarbejde tilbud og lukke ordrer. Du vil være en vigtig del af vores fortsatte ekspansion i Norge.

Om dig:

Vi forventer, at du har gode kommunikative evner og er flydende i norsk i både skrift og tale. Du vil blive en del af et resultatorienteret miljø, hvor det er vigtigt at skabe og fastholde fokus på den fortsatte ekspansion af vores digitale koncept JobSpots. Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor du vil få eget kontor og arbejdsplads sammen med dine kollegaer. Hjemmearbejdsdage er også mulige.

Om os:

Garuda har arbejdet med HR-processer siden 1982, og vi har en vision om at skabe balance mellem mennesker ved at sikre, at vores personlighed stemmer overens med de opgaver, vi løser, og de mennesker, vi befinder os sammen med. Med lanceringen af Garuda JobSpots ultimo 2020 tilbyder vi nu også en innovativ og digital platform til rekruttering og employer branding. En løsning, som flere hundrede danske virksomheder allerede benytter i dag.  

Hvis du er den ideelle kandidat til stillingen, vil du blive en del af et hus med loyale og engagerede kollegaer, som rummer nysgerrighed, forskellighed og en vilje til at skabe balance mellem mennesker. Salgsfokusering, sparring og opfølgning vil ske i tæt samarbejde med selskabets adm. direktør samt markedsdirektør. 

Har du de relevante kvalifikationer og er interesseret i at blive en del af Garuda og vores kollegaskab, så hører vi meget gerne fra dig. 

Praktisk og spørgsmål:

Vi afholder løbende samtaler, så ansøg allerede i dag. 

Har du spørgsmål til stillingen eller ansøgningsprocessen er du velkommen til at kontakte adm. direktør Rasmus Hall Mortensen på tlf. 87 46 86 00.  

Tip en venMere om stillingen

AnsøgningsfristHurtigst muligt

KontaktRasmus Hall Mortensenram@garuda.dk87468600

Arbejdsstedets adresseVoldbjergvej 14, 2. sal,8240Åbn i Google Maps