Kunderådgiver til Middelfart

Middelfart filialPubliceret 13. november 2020
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Brænder du for at rådgive kunder - så har vi jobbet til dig

Hvad kan du forvente?

Du kan forvente en dynamisk arbejdsplads med foreløbigt 8 seje kolleger, der sætter en ære i at rådgive kunderne. Omgangstonen er uformel, og der er rigtig god energi på hele holdet, som elsker at spille hinanden gode. Vi bor i en skøn ejendom lige i hjertet af Middelfart, hvor der er super gode rammer og faciliteter.

Der vil være en portefølje til dig, når du starter, og sammen med resten af holdet skal du tage godt imod de mange nye kunder, der kigger vores vej.

Middelfart filial er bankens erhvervscenter for Vestfyn og trekantområdet.

Bankens hovedkontor ligger på Dannebrogsgade i Odense, og her finder du blandt andet bankens centrale produktionsenhed, som bl.a. hjælper filialerne med produktion af finansielle dokumenter, tinglysning m.v. På hovedkontoret finder du også bankens specialister på bolig, investering og pension, og de deltager i kundemøder i filialerne, hvis der er behov for det.

Hvad forventer vi af dig?

Vi lægger stor vægt på din personlighed, hvor begreber som åbenhed, humor, løsningsorienteret, og i særdeleshed dine evner til at være en god holdspiller er afgørende.

Du er uddannet rådgiver og har kendskab til almindelige discipliner inden for rådgivning og kreditvurdering af privatkunder. Hvis du har særlig interesse for pensionsområdet er det en fordel, men det er ikke et krav.

Lidt om os

Nordfyns Bank er en dynamisk og innovativ bank, og vi har alle de produkter og services, som vores kunder forventer af os. Vi trives som et rigtig godt alternativ til storbankerne. Vi lægger vægt på engagement, nærvær og kompetence i den måde, vi agerer på. Vi er bevidste om vores begrænsninger men i langt højere grad om vores muligheder.

Som ansat i Nordfyns Bank har du en meget stor grad af frihed i dit arbejde, og du vil opleve hurtige beslutninger, der træffes lokalt. Vi arbejder ud fra et værdisæt med gensidig respekt som omdrejnings­punkt.

Hvis du har uddybende spørgsmål, er du velkommen til at kontakte privatkundechef Inge Lise Hummelgaard  på tlf. 59489589.

Der afholdes samtaler løbende. Du kan søge jobbet online via nedenstående knap med CV og foto.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Tip en ven