Pladesmed søges til Pedersen & Nielsen Automobilforretning i Randers

Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/S, Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/SPubliceret 3. juni 2024
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Søger du nye udfordringer som pladesmed? Hos Pedersen & Nielsen Automobilforretning i Randers har vi travlt og søger lige nu en pladesmed, der ønsker at være en del af vores dygtige team.

Vores værksted er i konstant udvikling og byder dagligt på spændende skadesopgaver, men vi mangler dig på holdet. Hverdagen vil være fyldt med sammenhold, sparring med professionelle og dygtige kollegaer og masser af personlig udvikling.  

 

Om jobbet

Vi er et professionelt team, som leverer service og reparationer af højeste kvalitet. Derfor skal din ekspertise og indstilling naturligvis være i samme klasse. Vi har plads på værkstedet, hvor du får din egen lift og værktøj.

Vi vægter frihed under ansvar, og du vil opleve, at du får tilstrækkeligt med tid til at løse dine opgaver, da kvaliteten i arbejdet betyder meget for os.

Du vil få indflydelse på din arbejdsdag, hvor dine primære arbejdsopgaver vil bestå af:

  • Taksering 
  • Udbedring af skader
  • Diverse af- og påmontering
  • Slutkontrol af raparationen

 

Om dig

Det er ikke vigtigt, om du er nyuddannet eller kommer med stor erfaring. Det er vigtigt at du går op i at levere høj kvalitet og kan lide en varieret hverdag hvor skadesreparationer er i fokus. Du har detaljesans og brænder for at levere den service som vores kunder fortjener. Desuden har du et godt humør, en positiv indstilling og er bidragsyder til din gode stemning i vores virksomhed.

Kørekort i kategori B er en forudsætning. Har du kendskab til vores bilmærker er det en fordel, men ikke et krav.

 

Din nye arbejdsplads

Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/S er en multibrand forhandler med 10 forretninger i Danmark. Vores målsætning er at give vores kunder den bedste service til den rigtige pris. Som medarbejder i Randers vil du opleve en kultur der bærer præg af ordentlighed, ambitioner, sammenhold og passion for lokalmiljøet. Dette kommer bl.a. til udtryk i vores nærvær med kunder, kollegaer og samarbejdspartnere, hvor vores medarbejdere er den absolut vigtigste drivkraft for succes.

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke med sundhedssikring samt muligheden for at blive en vigtig del af en stor og professionel organisation.

 

Vil du lære endnu mere om vores kollegaer og hvad du kan blive en del af? Følg os på LinkedIn og Instagram eller besøg vores hjemmeside www.autohus.dk

 

Vil du med på holdet?

Vi behandler ansøgninger løbende, så søg gerne allerede i dag via linket "Ansøg"

Har du spørgsmål, så kontakt Værkstedschef Poul Krogh på poul.krogh@autohus.dk eller tlf. 88 88 35 56 

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Tip en venAndre stillinger