Digital & E-commerce Manager

Aarhus Publiceret 13. december 2018 17:06:38

Brænder du for at tage ansvar for videreudviklingen af en global e-commerce platform, og få serveretten på implementering af nye digitale platforme? Hvis du har skarpe kompetencer og erfaring inden for e-handel, sammen med en dyb indsigt i digitale forretningsmuligheder, så mangler vi dig til at hjælpe med at gøre en forskel for barnløse par og singler over hele verden!

Som Digital & E-commerce Manager i Cryos vil dit primære fokus være at videreudvikle vores nuværende onlineshop samt udvikle forskellige digitale tilbud til henholdsvis private og professionelle kunder såvel som til donorer. Hos Cryos ønsker vi at forny den nuværende platform og skabe endnu mere og flere kundevenlige digitale løsninger, der supporterer alle vores brugerrejser. Digitale løsninger, som tager afsæt i og understøtter Cryos’ fremtidige forretningsstrategi - og du vil få en central rolle i dette arbejde.

I den nyoprettede stilling vil du få ansvar for at etablere et nyt område i virksomheden med digitalt fokus, hvortil der til en opstart ventes allokeret 1-2 fuldtidsansatte under din ledelse. Du vil få base i Marketing, med direkte reference til Cryos’ Chief Marketing Officer og indirekte reference til ledergruppen i sin helhed.

Arbejdsopgaver

 • Videreudvikling og ansvar for Cryos’ digitale strategi globalt. Herunder udvikling og implementering af digitale redskaber og teknologier i den eksisterende forretning samt understøttelse af den fremtidige forretningsudvikling herigennem
 • Indsamle brugerdata, der kan omsættes til værdiskabelse i form af nye og optimerede digitale produkter og services
 • Lede et nyetableret digitalt team med fokus på at udvikle e-commerce og digitale løsninger
 • Bistå marketingteamet med data, analyser og teknisk indsigt inden for SEO, SEM, marketing automation og sociale medier, således der sikres effektive online marketing tiltag
 • Sikre kundevenlige e-handels- og kommunikationsløsninger online på alle digitale platforme og devices til alle kundegrupper samt overfor vores donorer
 • Initiere og drive digitale udviklingsprojekter herunder nye portaler, apps, chat, podcast, voice assistants el.lign.
 • Bistå i implementeringen og udnyttelse af et nyt CRM system i de dele, der vedrører e-commerce og marketing

Erfaring

 • Videregående uddannelse med speciale inden for det digitale område
 • 5-10 års erfaring med dokumenterbare resultater inden for e-commerce og digitale løsninger
 • En solid forståelse for nye digitale trends, teknologier og systemer
 • Stor erfaring med at tracke, analysere og omsætte data til værdiskabende nye tiltag
 • En fordel med personaleledelseserfaring eller at du brænder for at få det

Hvem er du?

Som person er du udpræget forretningsorienteret, og du er god til at arbejde på tværs af en organisation med mange interne interessenter, der sidder på mange geografiske lokationer. Du har stærke samarbejds- og projektlederegenskaber og arbejder analytisk, systematisk og struktureret. Du forstår at arbejde på både strategisk, taktisk og operationelt niveau, og går ikke af vejen for at smøge ærmerne op for at få tingene gjort. Du trives i en uformel kultur, hvor tingene går stærkt og beslutningsvejene er korte.

Vi tilbyder

En fuldtidsstilling med ledelsesansvar i en international virksomhed. Du får base på Cryos’ hovedsæde i Aarhus C, og kommer ind i en kultur, der er uformel med humor og højt til loftet. Hos Cryos vægter vi det sociale højt og afholder jævnligt sociale arrangementer. Der er mulighed for fleksible arbejdstider og diverse personalegoder. Der må forventes 20-30 rejsedage årligt til f.eks. Cryos USA samt relevante konferencer.

Interesseret?

Da stillingen ønskes besat snarest muligt behandles ansøgninger løbende, send os derfor din ansøgning og CV via linket nederst på siden snarest. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte CMO, Tine Dambo Nielsen på mobilnummer +45 4280 9949.

Om Cryos 

Cryos er en international sæd- og ægbank med mere end 30 år i branchen. Vi er verdens største sædbank med det største antal donorer og det største antal registrerede graviditeter. Cryos' vision er at hjælpe barnløse med at få drømmen om et barn opfyldt. 

Vil du vide mere om Cryos? Læs mere her: https://dk-da.cryosinternational.com/om-os

Tip en venSe andre stillinger hos Cryos International - Danmark