Entrepriseleder

Jylland/FynPubliceret 26. juni 2020
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Vidste du, at det er sværere at bryde ned end at bygge op? Tag udfordringen op, og bliv vores nye entrepriseleder i Jylland.

Vil du være med til at sikre miljøvenlig nedbrydning, der skaber et rent rum for nyt byggeri? Og vil du have en nøglerolle med stor frihed i en solid virksomhed med fokus på kvalitet og professionel udvikling? Så er du vores nye entrepriseleder.

Som entrepriseleder hos Kingo er du ansvarlig for at lede udførelsen af entrepriser i forbindelse med miljøsanering og nedbrydning, lige fra planlægning til aflevering.  Du bliver en del af en stor og veletableret organisation med et godt bagland af specialister, der er parate til at hjælpe. Du kan derfor altid hente hjælp til papirarbejde og spørgsmål om arbejdsmiljø eller jura. Det betyder, at du som entrepriseleder har frihed til at fokusere på den udførende del af arbejdet:

 • Ledelse af entrepriserne i samarbejde med dine medarbejdere og underentreprenører
 • Økonomisk ansvar
 • Kundekontakt og deltagelse i byggemøder
 • Opsøgende rolle i forhold til opgavesøgning
 • Beregning, tilbudsgivning, prissætning og besigtigelse
 • Udvikling af idéer til effektivisering og optimering af processer

Chris Nielsen, der er ansat som entrepriseleder hos Kingo fortæller: " "Som entrepriseleder er det dig, der har overblikket og styr på det økonomiske. Du står for selve planlægningen og får enderne til at gå op, når der er uforudsete opgaver og korte deadlines. Din fornemste opgave er derfor også at klæde vores formænd bedst muligt på og sørge for bemandingen, så du har luft til at arbejde med processerne. Du skal være i stand til at arbejde struktureret og have overblik over tingene, og så skal du turde tage noget ansvar og kunne træde i karakter når det er nødvendigt," siger Chris.

Din baggrund Du er parat til at lede et hold dygtige formænd, fordi du har det nødvendige indblik i byggebranchen og flair for kontorarbejde og økonomi. Som person er du struktureret og målrettet, og du er god til at spotte mulighederne for at optimere processer og få enderne til at mødes. Du kan begå dig på byggepladsen såvel som til kundemøder. Har du haft ansvar på flere niveauer på byggesager, er du lige den profil vi leder efter.

Du er sandsynligvis erfaren bygningsingeniør, bygningskonstruktør eller byggetekniker, gerne kombineret med en håndværksmæssig baggrund, og vant til at tage ansvar. Vi sørger for at du får en grundig oplæring og støtte til de opgaver du ikke har erfaring med.

Du er god til at samarbejde på tværs af organisationen og fremme gode løsningsforslag eksternt såvel som internt.

 • Du har købmandskab og kan tænke kreativt og løsningsorienteret. 
 • kvalitets-, sikkerheds- og miljøarbejde, er en naturlig del af arbejdet.
 • Har du erfaring med nedbrydning og miljøsanering er det absolut en fordel, men ikke noget krav.  

Vi tilbyder:

 • Et spændende job i en branche i vækst, hvor stadig skærpede krav giver nye udfordringer.
 • En dynamisk virksomhed med et godt arbejdsmiljø og faglig sparring med kompetente kollegaer.
 • Faglig og personlig udvikling.
 • Attraktiv lønpakke der matcher dine kvalifikationer.

Tiltrædelse

Hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette profil. Samtaler afholdes løbende, dog kan der ske lidt forsinkelser grundet ferieafholdelse.

Geografi

Du vil komme til at arbejde på vores forskellige byggepladser i Jylland og på Fyn, med udgangspunkt fra vores kontor i Silkeborg

Interesseret? Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-ansvarlig Liselotte Lyngvad på telefon 25 16 91 48

Tip en venAndre stillinger