Faguddannet tjener

Smag & SmilPubliceret 6. juli 2021
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Faguddannet tjener søges

 

Til Danmarks førende aktør indenfor oplevelser søges smilende & serviceminded tjener til Smag & Smil, Ørbækvej

 

Jobbeskrivelse

Vi søger en fuldtids faguddannet tjener, der sammen med teamet brænder igennem for at skabe oplevelser og servicere vores gæster med et glimt i øjet. Med omdrejningspunktet at begejstre gennem oplevelser afvikler vi hvert år hundredvis af forskellige events, herunder fester, konferencer, koncerter, messer, shows og superliga fodbold, hvor vi forestår bespisning til vores mange gæster. Jobbet kræver, at du besidder evnen til at bevare overblikket i alle situationer, og vi forventer, at du har erfaring fra servering til store selskaber, catering, banket og a la carte.

 

Profil

Vi vægter erfaring højt, men vigtigere er at du, ligesom os, brænder for det du laver, for gæsterne, og med omtanke  at videreudvikle både dig selv og dine omgivelser.

 

Arbejdsopgaver

Opgaverne spænder bredt inden for á la carte, selskaber, værtskab for konferencegæster, bodsalg til messer og VIP servering. Herunder også afvikling af events og selskaber, åbning og lukning af restaurant, oplæring af elever og reserver, optælling m.m.

 

Vi forventer

•     Du er faguddannet tjener

•     Ejerskab og medansvar

•     Holdning til håndværket

•     Du kan skabe gæsteoplevelser

•     Du deler ud af dit gode humør

•     Passion for gastronomi og vin

 

Vi tilbyder

•     En alsidig og afvekslende hverdag med spænding og fart

•     Udfordringer både arbejdsmæssigt og personligt

•     Faglige og personlige udviklingsmuligheder

•     Fast ansættelse med gode forhold, bla. god vagtplan med mange fri weekends, gode kollegaer, fri uniform, fitness, aktiv personaleforening, fri billetter til OB´s hjemmekampe på NEP, frokost ordning, rabat hos H.J. Hansen Vin, H.C. Meyers, overnatning, mulighed for rabat på billetter til koncerter og fordrag -og meget meget mere..  

•    Løn efter kvalifikationer

 

Ansøgningsfrist

Vi afholder samtaler løbende - send derfor gerne din ansøgning og CV snarest.

 

Interesseret?

Send din ansøgning og relevante bilag til Head of Operation John Nielsen. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe på tlf.nr. 92439196 eller send en mail: joni@ose.dk 

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Om Odense Sport og Event Odense Sport og Event-koncernen (OS&E) er skabt via sammenlægning af en lang række selskaber, der alle er væsentlige regionale aktører indenfor deres respektive områder af oplevelsesindustrien. Koncernens forretningsområder kan umiddelbart virke langt fra hinanden, men faktisk leverer de den samme kerneydelse: Oplevelser og unikke øjeblikke!

Koncernens mest profilerede selskab er Odense Boldklub. OS&E har i dag ca. 150 fastansatte og ca.  300-400 reserver og omsatte for over 300 mio. kr. i 2019. OS&E ejes af den stærke 3C-koncern, der ejes af den fynske erhvervsmand Niels Thorborg. 

Tip en venAndre stillinger