Tekniker

Storebælt i NyborgPubliceret 9. juli 2020
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Har du hænderne rigtigt skruet på, god teknisk indsigt og et servicegen udover det sædvanlige? Så er det måske lige dig, vi mangler som tekniker på Hotel Storebælt i Nyborg.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

▪ Dagligt tilsyn og vedligehold af tekniske installationer mm. på hotellet ▪ Udbedring af skader og slitage på inventar samt reparationer af ovne og køl ▪ Vedligeholdelse af vores ejendom ▪ Diverse ad hoc-opgaver i forbindelse med hotellets drift ▪ Teknisk support til vores gæster i forhold til fx AV-teknik

Vi forventer, at du har en bred håndværksmæssig baggrund med kendskab til både VVS-arbejde og AV-teknik, og at du kan arbejde selvstændigt med flere forskellige opgaver uden at miste overblikket. Du bliver en del af et velfungerende team på 3 medarbejdere, og skal indgå i en vagtplan, der også byder på både aften- og weekendarbejde.

En god arbejdsplads

Vi værner om vores medarbejdere og arbejder målrettet med at skabe et godt arbejdsmiljø med plads til forskelligheder, fællesskab, fleksibilitet og individuel udvikling. Vi tilbyder en god lønpakke efter kvalifikationer inkl. pensions- og sundhedsordning.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte hoteldirektør, Camilla Tallerup, på cata@sinatur.dk">cata@sinatur.dk eller 4196 2860. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, og vi afholder løbende samtaler. Send din ansøgning til Camilla på ovenstående mail eller ansøg via linket nedenfor senest 15. august 2020. 

Om os                  

Storebælt er en del af hotelkæden Sinatur Hotel & Konference, som består af seks unikke hoteller beliggende i naturskønne områder. Vi har høje ambitioner, når det kommer til at passe på naturen og drive en bæredygtig forretning. Vi har sat os en række ambitiøse mål på naturens vegne, der blandt andet betyder, at vi vil være CO2-positive og 100 % affaldsfrie. En spændende rejse, som kun lige er begyndt, og som du får rig mulighed for at være en del af. Du kan læse mere om os på www.sinatur.dk.

Tip en venDetaljer

Kok

Gl. Avernæs ved AssensPubliceret 7. juli 2020
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Kok søges til Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference

Brænder du for gastronomi og har du lyst til at være en del af hotelkæden Sinatur Hotel & Konference?

Så er du måske den kok, vi søger til Gl. Avernæs ved Assens, hvor gode værdier og godt kollegaskab er i centrum.  

Her bliver du en del af et dedikeret team, der tænker kvalitet frem for kvantitet. Og det forventer vi også, at du gør. Uanset om maden skal serveres på en stor buffet til vores daglige konferencegæster eller som a la carte retter for private gæster og selskaber, går vi aldrig på kompromis med hverken smag eller æstetik.

Gastronomi er en af de tre kerneværdier, der danner udgangspunktet for vores forretning. Og tidligere i år fik vi overrakt prisen for "Bedste Madkoncept" ved en stor branchemesse. Den titel skal du være med til at sikre, at vi lever op til.

Hos os har du rig mulighed for at udfolde dine eksperimenterende og kreative sider og får stillet de absolut bedste råvarer til rådighed, som vi gerne handler lokalt og økologisk. Alle seks Sinatur-hoteller har, som den eneste danske hotelkæde, Det Økologiske Spisemærke i sølv, hvilket betyder, at 60-90 % af vores mad- og drikkevarer er økologiske.  

En god arbejdsplads

I Sinatur værner vi om vores medarbejdere. Vi ved, at I er vores absolut vigtigste ressource, og derfor arbejder vi meget målrettet med at skabe et godt arbejdsmiljø med plads til forskelligheder, fællesskab, fleksibilitet og individuel udvikling. Og vi har en målsætning om, at vi vil være Danmarks bedste arbejdsplads. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke inkl. pensions- og sundhedsordning.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Martin Riber på mari@sinatur.dk eller 6373 7364. Stillingen ønskes besat snarest. Send din ansøgning til Martin på ovenstående mail.

Om os         

Sinatur Hotel & Konference er en gruppe af seks unikke hoteller beliggende i naturskønne områder. Vi har høje ambitioner, når det kommer til at passe på naturen og drive en bæredygtig forretning. Vi har sat os en række ambitiøse mål på naturens vegne, der blandt andet betyder, at vi vil være CO2-positive og 100 % affaldsfrie. En spændende rejse, som kun lige er begyndt, og som du får rig mulighed for at være en del af.

Du kan læse mere om os på www.sinatur.dk.

Gl. Avernæs Sinatur Hotel og Konference

Helnæsvej 9

5631 Ebberup

Tlf - 63 73 73 73

Tip en venDetaljer

Reservetjenere

Storebælt i NyborgPubliceret 2. juli 2020
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Er du glad, servicemindet og fleksibel? Og har du tilmed erfaring inden for tjenerfaget, så er du måske en af de nye reservetjenere vi søger til vores skønne hotel i strandkanten i Nyborg.

Her skal du give en hånd med, når der er ekstra travlt. Det kan både være morgen-, frokost- og aftenvagter i hverdage, weekender og ferier, vi får brug for dig. Minimum 2 års erfaring fra en lignende stilling er et krav. Og så er det naturligvis et must, at du kan være med til at gøre vores gæsters besøg hos os til en god og nærværende oplevelse.

Du bliver en del af et positivt og engageret team med søde kolleger og en holdning om, at vi løfter i flok og er afhængige af hinanden for at lykkes.  

For yderligere info om stillingen, er du velkommen til at kontakte restaurantchef, Daniela Bellacci, på 6531 4002 eller dabe@sinatur.dk">dabe@sinatur.dk. Vi har brug for dig allerede nu, så send gerne din ansøgning direkte til Daniela på ovenstående mail hurtigst muligt.

Om os                                              

Storebælt er en del af hotelkæden Sinatur Hotel & Konference, der består af seks unikke hoteller beliggende i naturskønne områder. Du finder os et stenkast fra strandkanten i Nyborg i en moderne bygning, hvor vi både huser konferencer og møder samt private selskaber og ophold.   

I Sinatur har vi høje ambitioner, når det kommer til at passe på naturen og drive en bæredygtig forretning. Vi har for ganske nylig lanceret en helt ny strategi og en række ambitiøse 2030-mål. I 2030 vil vi blandt andet være CO2-positive, 100 % affaldsfrie og vandneutrale. Vi vil eliminere madspild og kun handle med danske, bæredygtige producenter. En spændende rejse, som kun lige er begyndt, og som du får mulighed for at være en del af. Du kan læse mere om os på www.sinatur.dk.

 

Tip en venDetaljer

Kok

Storebælt i NyborgPubliceret 30. juni 2020
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Brænder du for gastronomi og har du lyst til at være en del af Danmarks Bedste Hotelkæde? Så er du måske vores nye kollega på Hotel Storebælt i Nyborg, hvor gode værdier og godt kollegaskab er i centrum.

Hotellet er beliggende et stenkast fra vandet og kun 1 minuts kørsel fra motorvejen, hvilket gør det til et eftertragtet hotel for både virksomheder og privatpersoner. Her bliver du en del af et dedikeret team, der tænker kvalitet frem for kvantitet. Og det forventer vi også, at du gør. Uanset om maden skal serveres på buffet til vores daglige konferencegæster eller som a la carte retter for private gæster og selskaber, går vi aldrig på kompromis med hverken smag, æstetik eller den gode historie.

Gastronomi, natur og nærvær er de tre kerneværdier, der danner udgangspunktet for vores forretning. Vi arbejder hver dag på at bevise, at bæredygtige ambitioner og omtanke for naturen ikke betyder afsavn og kedelig mad på tallerkenerne. Tværtimod. Vi mener, at lokale, sæsonbetonede råvarer er en langt større luksus end importerede og eksotiske grøntsager og udskæringer nogensinde bliver. At små lokale producenter er værd at støtte op om. At dyrevelfærd giver bedre produktioner, og at et fokus på madspild gør os til bedre håndværkere.

Hos os har du rig mulighed for at udfolde dine eksperimenterende og kreative sider og får stillet de absolut bedste råvarer til rådighed. Alle seks Sinatur-hoteller har, som den eneste danske hotelkæde, Det Økologiske Spisemærke i sølv, hvilket betyder, at 60-90 % af vores mad- og drikkevarer er økologiske.  

En god arbejdsplads

I Sinatur værner vi om vores medarbejdere og arbejder målrettet med at skabe et godt arbejdsmiljø med plads til forskelligheder, fællesskab, fleksibilitet og individuel udvikling. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke inkl. pensions- og sundhedsordning.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenchef, Rasmus Tobias Lauritsen rtla@sinatur.dk">rtla@sinatur.dk eller 6331 4949. Stillingen ønskes besat fra 3. august eller hurtigst muligt derefter, og vi afholder løbende samtaler. Send din ansøgning til Rasmus på ovenstående mail eller ansøg via linket nedenfor senest 15. juli 2020.  

Om os                  

Sinatur Hotel & Konference er en gruppe af seks unikke hoteller beliggende i naturskønne områder. Vi har høje ambitioner, når det kommer til at passe på naturen og drive en bæredygtig forretning. Vi har sat os en række ambitiøse mål på naturens vegne, der blandt andet betyder, at vi vil være CO2-positive og 100 % affaldsfrie. En spændende rejse, som kun lige er begyndt, og som du får rig mulighed for at være en del af. Du kan læse mere om os på www.sinatur.dk.

Tip en venDetaljer

Kokkeelev

Sixtus Sinatur Hotel & KonferencePubliceret 29. juni 2020
Ansøgningsfrist 15. august 2020

Kickstart din karriere i Sinatur bliv kokkeelev på Sixtus

Som kokkeelev på Sixtus skal du være vild med at lave mad, gå op i friske råvarer og have et ønske om at lave tingene fra bunden. På Sinatur hotellerne serverer vi moderne mad baseret på lokale råvarer. Vi har det økologiske spisemærke i sølv, og har stor fokus på bæredygtighed. Der er årlige elevdage og som elev kommer du med over på vores pop-up-restaurant til Folkemødet på Bornholm.

Vi forventer:

  • at du har en naturlig interesse for faget og dets udvikling, trends og tendenser
  • at du er kreativ og nytænkende i din tilgang til faget, at du er udadvendt og interesseret i gæstekontakt og vil et godt samarbejde med dine kollegaer
  • at du er indstillet på skiftende arbejdstider og er mødestabil

 Vi tilbyder:

  • en unik, spændende og livlig arbejdsplads med plads til både grin og udvikling
  • gode kollegaer
  • årlige elevdage i Sinatur
  • et arbejde med et fokus på et højt serviceniveau, kvalitet og bæredygtighed
  • en spændende og moderne gastronomisk profil, hvilket er med til at give vore gæster en samlet god oplevelse
  • et godt og konstruktivt arbejdsklima
  • at være en del af en kæde med 6 unikke hoteller fordelt i hele landet

 

Vil du med på holdet?

For mere information om stillingen, kontakt køkkenchef Joakim Hindsgavl 22 31 32 44 eller JOHI@sinatur.dk">JOHI@sinatur.dk

Stillingen skal besættes hurtigst muligt, og vi afholder derfor jobsamtaler løbende.

Vil du vide mere om os?

Sinatur Hotel & Konference er en gruppe af seks unikke hoteller beliggende i skovbrynet eller strandkanten. Vi fokuserer på gastronomi og dyrker det nære og autentiske. Her er højt til loftet, plads til alle og sjældent langt fra tanke til handling.

Du kan læse mere om os og vores seks hoteller på www.sinatur.dk.

 

Tip en venDetaljer

JobAgent

Tilmeld dig JobAgenten, og modtag stillingsopslag, som matcher dine præferencer, så snart de bliver slået op.

Er der ikke en ledig stilling som matcher dine kompetencer, er du velkommen til at oprette en JobAgent. Så vil du automatisk modtage en mail, hvis vi slår en stilling op, som kunne have interesse for dig.