Tjenerelev søges

Storebælt i Nyborg Publiceret 17. januar 2020

Har du lyst til at kickstarte din karriere i en grøn virksomhed i vækst med gode værdier, attraktive personalegoder og et dygtigt team, der glæder sig til at dele deres viden og erfaringer med dig? Så er du måske vores nye tjenerelev på Hotel Storebælt i Nyborg, hvor vi har brug for en frisk og servicemindet person med lyst til at lære en masse om mad, vin og god service.En af dine vigtigste opgaver bliver at videregive fortællingen om vores gastronomiske koncept og de lokale og økologiske råvarer, som indgår i de retter, du serverer. Og så skal du selvfølgelig vide alt, hvad der er at vide om vin og spiritus, så du kan give vores gæster den bedste vejledning.Og det skal vi nok sørge for, at du bliver klædt godt på til at kunne. Samtidig vil du hurtigt opleve, at du får egne ansvarsområder og bliver inddraget i forskellige områder af forretningen, så du lærer mest muligt i din tid hos os. 

Vi forestiller os, at du:

 • Har en naturlig interesse for tjenerfaget og dets udvikling, trends og tendenser
 • Er vant til at arbejde hurtigt og effektivt og har evnen til at bevare det gode overblik
 • Er kreativ og nytænkende i din tilgang til servicering af gæster og har øje for detaljerne
 • Er udadvendt og interesseret i god gæstekontakt
 • Er indstillet på skiftende arbejdstider
 • Har afsluttet grunduddannelsen

Vi tilbyder:

 • En unik, spændende og livlig arbejdsplads med plads til både grin og udvikling
 • Gode kolleger, der alle arbejder sammen for at nå vores fælles mål
 • Årlige elevdage i Sinatur, hvor du får mulighed for sparring med elever fra vores øvrige hoteller, samt en årlig elevaften, hvor alle vores elever i fællesskab arrangerer og driver en aften for vores gæster 
 • En spændende og moderne gastronomisk profil samt et fokus på natur og miljø, der gør Sinatur til en af Danmarks mest bæredygtige virksomheder
 • Et godt og konstruktivt arbejdsklima med trygge vilkår samt god sundheds- og pensionsordning

Har du lyst til at være en del af et team, hvor vi tager hånd om hinanden og sparrer på tværs af både afdelinger og hoteller, og kan du genkende dig selv i ovenstående? Så hører vi meget gerne fra dig.

Tiltrædelse

Ønsker du mere information om stillingen, kan du kontakte Restaurantchef, Daniela Bellacci, på 6531 4002 eller dabe@sinatur.dk. Stillingen ønskes besat snarest muligt. Send din ansøgning til Daniela via ovenstående mail eller via Jobmatch.

En god arbejdsplads

I Sinatur værner vi om vores medarbejdere. Vi ved, at I er vores absolut vigtigste ressource, og derfor arbejder vi meget målrettet med at skabe et godt arbejdsmiljø med plads til forskelligheder, fællesskab, fleksibilitet og individuel udvikling.

Om os                                               

Sinatur Hotel & Konference er en gruppe af seks unikke hoteller beliggende i naturskønne områder. Vi har høje ambitioner, når det kommer til at passe på naturen og drive en bæredygtig forretning. Vi har for ganske nylig lanceret en ny strategi og en række ambitiøse 2030-mål. I 2030 vil vi blandt andet være CO2-positive, 100 % affaldsfrie og vandneutrale. Vi vil eliminere madspild og kun handle med danske, bæredygtige producenter. En spændende rejse, som kun lige er begyndt, og som du får rig mulighed for at være en del af.Du kan læse mere om os på www.sinatur.dk.

Tip en venDetaljer

Tjener søges

Storebælt ved Nyborg Publiceret 17. januar 2020

Vil du være en del af en velfungerende virksomhed i vækst med gode værdier, attraktive personalegoder og godt kollegaskab? Så er du måske den tjener, vi søger til vores naturskønne Hotel Storebælt i Nyborg, der er en del af hotelkæden Sinatur Hotel & Konference, som er kåret til Danmarks Bedste Hotelkæde 2019 ved Danish Travel Awards.

Som tjener får du en vigtig rolle i den daglige drift af vores restaurant samt konference- og selskabslokaler og bliver en del af et dedikeret team. Sammen skal I sikre, at vores gæster får en god og nærværende oplevelse, der giver dem lyst til at komme igen.

Du skal være med til at videreformidle de gode historier om Sinatur og vores bæredygtige, gastronomiske koncept til vores gæster. Og der er masser at fortælle om. Gastronomi er en af de tre kerneværdier, der danner udgangspunktet for hele vores forretning. Vi er indehavere af prisen for "Bedste Madkoncept 2019", som vi fik overrakt ved en stor branchemesse, og derudover har vi Det Økologiske Spisemærke i sølv, som betyder at 60-90 % af vores mad- og drikkevarer er økologiske.

Vi forventer, at du:

 • Brænder for dit fag og er faglært tjener
 • Er vant til arbejde hurtigt og effektivt og har evnen til at bevare overblikket
 • Er kreativ og nytænkende i din tilgang til servicering af gæster og har øje for detaljerne
 • Er udadvendt og interesseret i gæstekontakt og et godt samarbejde med dine kolleger

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte restaurantchef, Daniela Bellacci på dabe@sinatur.dk eller 6531 4002.  Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, så send din ansøgning til Daniela på ovenstående mail eller via linket nedenfor med det samme eller senest 15. februar

Om os                  

Sinatur Hotel & Konference er en gruppe af seks unikke hoteller beliggende i naturskønne områder. Vi har høje ambitioner, når det kommer til at passe på naturen og drive en bæredygtig forretning. Vi har sat os en række ambitiøse mål på naturens vegne, der blandt andet betyder, at vi vil være CO2-positive og 100 % affaldsfrie. En spændende rejse, som kun lige er begyndt, og som du får rig mulighed for at være en del af.

Vi har et godt arbejdsmiljø med plads til forskelligheder, fællesskab, fleksibilitet og individuel udvikling. Derudover tilbyder vi en attraktiv lønpakke inkl. pensions- og sundhedsordning samt fordelagtige personalegoder.Du kan læse mere om os på www.sinatur.dk.

Tip en venDetaljer

Hoteldirektør søges

Sinatur Hotel & Konference Publiceret 10. januar 2020

Er du en erfaren leder med solidt kendskab til hotel- og konferencedrift og med mod på en spændende opgave? Og kan du samtidig se dig selv i en grøn virksomhed i vækst med sunde værdier og et stærkt sammenhold - så har vi måske jobbet til dig på vores naturskønne hotel i Nyborg.

Storebælt er en del af hotelkæden Sinatur Hotel & Konference, der for nylig blev kåret til Danmarks Bedste Hotelkæde 2019 ved Danish Travel Awards. Vi driver hoteller på naturens præmisser og arbejder ud fra FN’s 17 verdensmål. I den forbindelse har vi sat os selv en række konkrete 2030-mål, der blandt andet skal gøre Sinatur til Danmarks første CO2-positive hotelkæde og 100 % affaldsfrie.

Du kommer til at spille en vigtig rolle i arbejdet med at realisere vores mål og bidrage til fortsat fremgang og strategisk videreudvikling af både Hotel Storebælt og Sinatur som helhed.

Du får en gruppe af engagerede og fagligt kompetente medarbejdere og ledere bag dig. Og samtidig bliver du en del af direktørgruppen i Sinatur, hvor du får rig mulighed for at sparre med de øvrige hoteldirektører.

Vi forventer, at du:

 • Er struktureret i dit arbejde og kan bevare overblikket i en travl hverdag med mange alsidige opgaver
 • Interesserer dig for bæredygtige løsninger og har lyst til at gøre en forskel i det samfund, vi er en del af
 • Er en god og nærværende leder, der har styr på gældende personaleregler og kan sikre fastholdelse af medarbejdere og høj trivsel
 • Trives med at være hotellets engagerede ansigt udadtil og formår at skabe lokal forankring og værdifulde relationer
 • Brænder for vores tre kerneværdier: Natur, Gastronomi og Nærvær og kan se dig selv arbejde ud fra disse. Værdierne udgør en central del af Sinaturs DNA, og det vil du straks mærke

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Hoteldirektør Claus Nielsen på clni@sinatur.dk eller 29 99 02 13. Stillingen ønskes besat snarest muligt, og vi afholder samtaler løbende. Send os din ansøgning via systemet her hurtigst muligt og senest den 15. februar.

Om os                  

Sinatur Hotel & Konference er en gruppe af seks unikke hoteller beliggende i naturskønne områder, som vi gør alt, hvad vi kan for at passe godt på. Vi er indehavere af prisen for Bedste Madkoncept 2019 og har som den eneste danske hotelkæde Det Økologiske Spisemærke i sølv, der betyder, at 60-90 % af vores mad- og drikkevarer skal være økologiske.

Vi arbejder meget målrettet med at sikre grøn udvikling og inspirere andre til at tænke mere bæredygtigt. Et ophold på et af vores hoteller skal fylde mindst muligt i det store klimaregnskab og mest muligt i regnskabet over gode, mindeværdige oplevelser.

Vi har et godt arbejdsmiljø med plads til forskelligheder, fællesskab, fleksibilitet og individuel udvikling. Derudover tilbyder vi en attraktiv lønpakke inkl. pensions- og sundhedsordning samt fordelagtige personalegoder.

Du kan læse mere om os på www.sinatur.dk.

Tip en venDetaljer

Key Account Manager

Sinatur Hotel & Konference Publiceret 7. januar 2020

Sinatur Hotel & Konference søger en stærk og resultatorienteret salgsprofil til at varetage vores BtB-salg i Jylland og på Fyn, hvor du får ansvaret for at pleje eksisterende kunder og generere nye til vores 6 naturskønne konferencehoteller.

Vores kunder består primært af store og mellemstore virksomheder, der afholder møder og konferencer ude af huset hvert år, som vi i Sinatur lægger rammer til.Kunderne vælger os pga. vores unikke beliggenheder, prisvindende madkoncept og store fokus på nærvær. Derudover er vi kåret til Danmarks Bedste Hotelkæde 2019 og arbejder målrettet med en række ambitiøse 2030-mål, der blandt andet skal gøre Sinatur til Danmarks første CO2-positive hotelkæde.

Din vigtigste opgave bliver at formidle de mange gode historier om Sinatur og vores værdier og omsætte det til salg. Det er vigtigt for os, at du kan arbejde selvstændigt og tage ansvar for at nå i mål med dine opgaver og KPI’er. Vi tilbyder en meget fleksibel hverdag, hvor du har stor frihed til selv at planlægge dine arbejdsdage.

Primære arbejdsopgaver:

 • Tiltrække, fastholde og udvikle nye kundeemner
 • Bearbejde og udvikle kundeemner med henblik på at få opdyrket nye spændende samarbejdsaftaler og ordrer til vores hoteller
 • Medvirke til at udbrede kendskabet til Sinatur Hotel & Konference og vores seks hoteller

Vi forventer, at du:

 • Er udadvendt, servicemindet og god til at opbygge og bevare relationer
 • Er salgsorienteret og i stand til at sætte dig i kundens sted og yde kompetent vejledning
 • Brænder for at give dine kunder en god oplevelse
 • Er målrettet, ambitiøs og velorganiseret i dit salgsarbejde
 • Er struktureret og god til systematisk opfølgning og rapportering på salg og pipeline
 • Har sans for at optimere samarbejdet med hotellerne og formidle vores værdier og visioner videre til kunderne
 • Deltager på forskellige messer og kundearrangementer
 • Er bosiddende i Jylland eller på Fyn, så du er tæt på vores hoteller i dette område

Erfaring fra hotelbranchen og kendskab til systemet Spectra er en stor fordel, men ikke et krav.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og varieret job i en dynamisk og ansvarlig virksomhed med fokus på udvikling og bæredygtighed
 • Gode arbejdsforhold og fordelagtige personalegoder
 • Attraktiv løn med mulighed for bonus
 • Søde kolleger og et spændende arbejdsmiljø

Tiltrædelse

Lyder stillingen interessant for dig?Så tøv ikke med at sende din ansøgning og CV til salgschef, Mille S. Olsson, på miol@sinatur.dk senest 1. februar 2020. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Mille på 20 25 55 61.

Om Sinatur Hotel & Konference

Sinatur Hotel & Konference er en gruppe af seks unikke hoteller beliggende i naturskønne områder. Udover at Vi har høje ambitioner, når det kommer til at passe på naturen og drive en bæredygtig forretning. Med FN’s 17 verdensmål som ramme, har vi udformet vores samfundsambition og en række ambitiøse 2030-mål, der alle tager udgangspunkt i, at vi lytter til naturen og ønsker at drive konferencehoteller, der fylder mindst muligt i det store miljøregnskab, og mest muligt i regnskabet over gode og mindeværdige oplevelser. Og det gælder for både vores gæster og medarbejdere.Du kan læse mere om os på www.sinatur.dk

Tip en venDetaljer

Tjener søges

Gl. Avernæs ved Assens Publiceret 7. januar 2020

Vil du være en del af en velfungerende virksomhed i vækst med gode værdier, attraktive personalegoder og godt kollegaskab? Så er du måske den tjener, vi mangler på Gl. Avernæs, der er en del af hotelkæden Sinatur Hotel & Konference, som er kåret til Danmarks Bedste Hotelkæde 2019 ved Danish Travel Awards.

Her får du en vigtig rolle i den daglige drift af vores restaurant samt konference- og selskabslokaler og bliver en del af et dedikeret team. Sammen skal I sikre, at vores gæster får en god og nærværende oplevelse, der giver dem lyst til at komme igen.

Du skal være med til at videreformidle de gode historier om Sinatur og vores bæredygtige, gastronomiske koncept til vores gæster. Og der er masser at fortælle om. Gastronomi er en af de tre kerneværdier, der danner udgangspunktet for hele vores forretning. I 2019 fik vi overrakt prisen for "Bedste Madkoncept" ved en stor branchemesse, og derudover har vi Det Økologiske Spisemærke i sølv, som betyder at 60-90 % af vores mad- og drikkevarer er økologiske.

Vi forventer, at:

 •  du brænder for dit fag og ser gerne, at du er faglært tjener
 •  du er vant til arbejde hurtigt og effektivt og har evnen til at bevare overblikket
 •  du er kreativ og nytænkende i din tilgang til servicering af gæster og har øje for detaljerne
 •  du er udadvendt og interesseret i gæstekontakt og et godt samarbejde med dine kolleger

En god arbejdsplads

I Sinatur arbejder vi meget målrettet med at skabe et godt arbejdsmiljø med plads til forskelligheder, fællesskab, fleksibilitet og individuel udvikling. Derudover tilbyder vi en attraktiv lønpakke inkl. pensions- og sundhedsordning.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte restaurantchef, Laila Høi lath@sinatur.dk">lath@sinatur.dk eller 63737373.  Stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Send din ansøgning til Laila på ovenstående mail eller ansøg via linket nedenfor senest 1. marts.

Om os                  

Sinatur Hotel & Konference er en gruppe af seks unikke hoteller beliggende i naturskønne områder. Vi har høje ambitioner, når det kommer til at passe på naturen og drive en bæredygtig forretning. Vi har sat os en række ambitiøse mål på naturens vegne, der blandt andet betyder, at vi vil være CO2-positive og 100 % affaldsfrie. En spændende rejse, som kun lige er begyndt, og som du får rig mulighed for at være en del af.Du kan læse mere om os på www.sinatur.dk.

Tip en venDetaljer

Kok søges

Gl. Avernæs ved Assens Publiceret 7. januar 2020

Brænder du for gastronomi og har du lyst til at være en del af hotelkæden Sinatur Hotel & Konference, der for nylig er blevet kåret til Danmarks Bedste ved Danish Travel Awards?

Så er du måske den kok, vi søger til Gl. Avernæs ved Assens, hvor gode værdier og godt kollegaskab er i centrum.  

Her bliver du en del af et dedikeret team, der tænker kvalitet frem for kvantitet. Og det forventer vi også, at du gør.Uanset om maden skal serveres på en stor buffet til vores daglige konferencegæster eller som a la carte retter for private gæster og selskaber, går vi aldrig på kompromis med hverken smag eller æstetik.

Gastronomi er en af de tre kerneværdier, der danner udgangspunktet for vores forretning. Og i 2019 fik vi overrakt prisen for "Bedste Madkoncept" ved en stor branchemesse. Den titel skal du være med til at sikre, at vi lever op til.

Hos os har du rig mulighed for at udfolde dine eksperimenterende og kreative sider og får stillet de absolut bedste råvarer til rådighed, som vi gerne handler lokalt og økologisk. Alle seks Sinatur-hoteller har, som den eneste danske hotelkæde, Det Økologiske Spisemærke i sølv, hvilket betyder, at 60-90 % af vores mad- og drikkevarer er økologiske.  

En god arbejdspladsI Sinatur værner vi om vores medarbejdere. Vi ved, at I er vores absolut vigtigste ressource, og derfor arbejder vi meget målrettet med at skabe et godt arbejdsmiljø med plads til forskelligheder, fællesskab, fleksibilitet og individuel udvikling. Og vi har en målsætning om, at vi vil være Danmarks bedste arbejdsplads. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke inkl. pensions- og sundhedsordning.

Vil du vide mere?Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Martin Riber på mari@sinatur.dk">mari@sinatur.dk eller 6373 7364.Stillingen ønskes besat i marts/april. Send din ansøgning til Martin på ovenstående mail.

Om os                   Sinatur Hotel & Konference er en gruppe af seks unikke hoteller beliggende i naturskønne områder. Vi har store ambitioner, når det kommer til at passe på naturen og drive en bæredygtig forretning. Vi har sat os en række ambitiøse mål på naturens vegne, der blandt andet betyder, at vi vil være CO2-positive og 100 % affaldsfrie. En spændende rejse, som kun lige er begyndt, og som du får rig mulighed for at være en del af.Du kan læse mere om os på www.sinatur.dk.

Gl. Avernæs Sinatur Hotel og KonferenceHelnæsvej 95631 EbberupTlf - 63 73 73 73

 

Tip en venDetaljer

Kokkeelev

Storebælt ved Nyborg Publiceret 11. december 2019

Vil du være en del af en velfungerende virksomhed i vækst med gode værdier, attraktive personalegoder og Nyborgs bedste udsigt? Og vil du oplæres i Danmarks Bedste Hotelkæde? Så er du måske den kokkeelev, vi søger til vores køkken på Hotel Storebælt, der er en del af hotelkæden Sinatur Hotel & Konference.

Her bliver du en del af et velfungerende team, der står klar til at lære fra sig og give dig et godt indblik i kokkefaget. Du får en vigtig rolle i vores køkken, og din dagligdag vil være centreret omkring tilberedning og udvikling af gastronomiske oplevelser til vores gæster. Du får rig mulighed for at udvikle dig og sætte dit præg på vores køkken, samtidig med at du bliver fortrolig med dit nye erhverv som kok.  

Gastronomi er en af de tre kerneværdier, der danner udgangspunktet for vores forretning. Og tidligere i år fik vi overrakt prisen for "Bedste Madkoncept" ved en stor branchemesse. Den titel skal du være med til at sikre, at vi lever op til.

Vi forventer, at du er:

 • Opsøgende og interesseret i dit fag og dets udvikling, trends og tendenser
 • Passioneret omkring madlavning og brugen af gode råvarer
 • Vant til at arbejde hurtigt og effektivt og har evnen til at bevare overblikket
 • Kreativ og nytænkende i din tilgang til servicering af gæster
 • Udadvendt og interesseret i gæstekontakt og et godt samarbejde med dine kollegaer
 • Indstillet på skiftende arbejdstider

Vi tilbyder:

 • En spændende og livlig arbejdsplads med plads til både grin og udvikling
 • Gode kollegaer samt et godt og konstruktivt arbejdsmiljø
 • De bedste råvarer at arbejde med og et gennemarbejdet gastronomisk koncept
 • Årlige elevdage i Sinatur, hvor du mødes med eleverne fra øvrige hoteller og afdelinger og sparrer

Vil du med på holdet?Ønsker du mere information om stillingen, kan du kontakte køkkenchef Rasmus Tobias Lauritsen på 6331 4949.Stillingen ønskes besat pr. 15. februar 2020.Send din ansøgning til Rasmus på rtla@sinatur.dk">rtla@sinatur.dk eller ansøg gennem systemet her. 

Om os                   Sinatur Hotel & Konference er en gruppe af seks unikke hoteller beliggende i naturskønne områder. Vi har høje ambitioner, når det kommer til at passe på naturen og drive en bæredygtig forretning. Vi har sat os en række ambitiøse mål på naturens vegne, der blandt andet betyder, at vi vil være CO2-positive og 100 % affaldsfrie. En spændende rejse, som kun lige er begyndt, og som du får rig mulighed for at være en del af.Du kan læse mere om os på www.sinatur.dk.

Tip en venDetaljer

JobAgent

Tilmeld dig JobAgenten, og modtag stillingsopslag, som matcher dine præferencer, så snart de bliver slået op. 

Er der ikke en ledig stilling som matcher dine kompetencer, er du velkommen til at oprette en JobAgent. Så vil du automatisk modtage en mail, hvis vi slår en stilling op, som kunne have interesse for dig.