Tjenerelev til Sixtus

Sinatur Hotel & Konference Publiceret 12. juli 2024
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Tjenerelev søges til Sixtus Sinatur Hotel & Konference i Middelfart

Brænder du for nærværende service og har du lyst til at kickstarte din karriere i Sinatur? Så er du måske den dygtige tjenerelev, vi mangler på Sixtus Sinatur Hotel & Konference i Middelfart. 

Du får en vigtig rolle i den daglige drift af vores restaurant samt konference- og selskabslokaler. Du bliver en del af et dedikeret team, der står klar til at lære fra sig og give dig et godt indblik i tjenerfaget, samtidig med at der er god plads til at have det sjovt og være social.

Sammen skal vi sikre, at vores gæster får en god og nærværende oplevelse, der giver dem lyst til at komme igen. Du får rig mulighed for at udvikle dig og sætte dit præg på vores restaurant og hoteloplevelse, samtidig med at du bliver fortrolig med dit nye erhverv som tjener. 

Du skal være med til at videreformidle de gode historier om Sinatur og vores bæredygtige, gastronomiske koncept til vores gæster. Gastronomi er én af de tre kerneværdier, der danner udgangspunktet for hele vores forretning, og vi har Det Økologiske Spisemærke i sølv, som betyder at 60-90 % af vores mad- og drikkevarer er økologiske. Vi arbejder hver dag på at bevise, at bæredygtige ambitioner og omtanke for naturen ikke betyder afsavn og kedelig mad på tallerkenerne. Tværtimod. Vi mener, at lokale, sæsonbetonede råvarer er en langt større luksus end importerede og eksotiske grøntsager og udskæringer nogensinde bliver. At små lokale producenter er værd at støtte op om. At dyrevelfærd giver bedre produktioner, og at et fokus på madspild gør os til bedre håndværkere.

Vi forventer, at du er:

 • Opsøgende og interesseret i dit fag og dets udvikling, trends og tendenser
 • Passioneret omkring formidling af vin og gastronomi
 • Kreativ og nytænkende i din tilgang til servicering af gæster
 • Udadvendt og interesseret i gæstekontakt og et godt samarbejde med dine kolleger
 • Indstillet på skiftende arbejdstider

Vi tilbyder:

 • En spændende og livlig arbejdsplads med plads til både grin og udvikling
 • Gode kollegaer samt et godt og konstruktivt arbejdsmiljø
 • Årlige elevdage i Sinatur, hvor du mødes til forskellige arrangementer med eleverne fra vores øvrige hoteller og afdelinger

Vil du vide mere? Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte F&B chef, Simone Falk sifa@sinatur.dk eller +45 6441 1999. 

Ansøgning og tiltrædelse: Stillingen ønskes besat snarest muligt og vi afholder løbende samtaler. Send din ansøgning til Simone Falk via linket. 

Om os: Sixtus Sinatur er en del af hotelkæden Sinatur Hotel & Konference, der består af i alt seks unikke hoteller med smuk natur som fællesnævner. Alle Sinatur hotellerne har høje ambitioner, når det kommer til at passe på naturen og drive en ansvarlig forretning. Vi har en række ambitiøse mål på naturens vegne, der blandt andet betyder, at vi i udgangen af 2020 er blevet B Corp certificeret. Det er en dokumentation på, at vi lever op til de højeste standarder inden for miljømæssige og sociale forhold. Vi er på en spændende rejse, som kun lige er begyndt, og som du får rig mulighed for at være en del af.

Tip en venDetaljer

Kok søges til Skarrildhus

Skarrildhus ved Herning, Sinatur Hotel & KonferencePubliceret 10. juli 2024
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Kok søges til Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference ved Herning

Brænder du for gastronomi og har du lyst til at være en del af et energisk, humørfyldt og engageret hold? Vi sætter en kæmpe ære i at producere så meget som overhovedet muligt selv og fylder hele tiden nye lokale varer på hylderne.

Gastronomi, natur og nærvær er de tre kerneværdier, der danner udgangspunktet for vores hoteller. Vi arbejder med lokale, danske og økologiske råvarer. Vi er ambitiøse på vores klimamål og prøver hver dag at gøre det lidt bedre end i går. 

Det Økologiske Spisemærke i sølv Alle seks Sinatur-hoteller har Det Økologiske Spisemærke i sølv, hvilket betyder, at 60-90 % af vores mad- og drikkevarer er økologiske.

Bedst for mennesker. I Sinatur værner vi om vores medarbejdere og arbejder målrettet med at skabe et godt arbejdsmiljø med plads til forskelligheder, fællesskab, fleksibilitet og individuel udvikling. Hos os er der mulighed for udvikling og uddannelse.

Dine primære arbejdstider bliver aften og hver anden weekend. 

Vi søger en medarbejder med blandt andet følgende kompetencer:

 • Fagligt stærk og med lyst til at udvikle sig, sammen som hold.  
 • Omgængelig og med gode samarbejdsevner på tværs af faggrupper.
 • I besiddelse af godt humør og gå på mod.
 • Og naturligvis et ønske om at lave smagfuld mad af danske, lokale og økologiske råvarer.

Vil du vide mere? Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenchef, Anne Cathrine Christensen på acch@sinatur.dk eller på tlf.: 2628 9026

Ansøgning og tiltrædelse: Har du lyst til at være en del af Sinatur-holdet og kan du genkende dig selv i ovenstående? Så hører vi meget gerne fra dig. Stillingen ønskes besat snarest muligt. Men vi venter gerne på den rette. Så tøv ikke med at sende din ansøgning til Anne Cathrine via linket.

Om os: Skarrildhus er en del af hotelkæden Sinatur Hotel & Konference, der består af i alt seks unikke hoteller med smuk natur som fællesnævner. Alle Sinatur hotellerne har høje ambitioner, når det kommer til at passe på naturen og drive en ansvarlig forretning. Vi har en række ambitiøse mål på naturens vegne, der blandt andet betyder, at vi i udgangen af 2020 er blevet B Corp certificeret. Det er en dokumentation på, at vi lever op til de højeste standarder indenfor miljømæssige og sociale forhold. Vi er på en spændende rejse, som kun lige er begyndt, og som du får rig mulighed for at være en del af.

Læs mere om Sinatur Skarrildhus her

Tip en venDetaljer

Kok søges til Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference

Gl. Avernæs ved Assens, Sinatur Hotel & KonferencePubliceret 2. juli 2024
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Brænder du for gastronomi og har du lyst til at være en del af hotelkæden Sinatur Hotel & Konference? Så er du måske den kok, vi søger til Gl. Avernæs ved Assens, hvor gode værdier og godt kollegaskab er i centrum. 

Her bliver du en del af et dedikeret team, der tænker kvalitet frem for kvantitet. 
Og det forventer vi også, at du gør. Uanset om maden skal serveres på en stor buffet til vores daglige konferencegæster eller som a la carte retter for private gæster og selskaber, går vi aldrig på kompromis med hverken smag eller æstetik.

Gastronomi er en af de tre kerneværdier, der danner udgangspunktet for vores forretning. Og hos os har du rig mulighed for at udfolde dine eksperimenterende og kreative sider og får stillet de absolut bedste råvarer til rådighed, som vi gerne handler lokalt og økologisk. 
Alle seks Sinatur-hoteller har, som den eneste danske hotelkæde, Det Økologiske Spisemærke i sølv, hvilket betyder, at 60-90 % af vores mad- og drikkevarer er økologiske. 

Vi ser gerne, at du:

 • Er udlært kok og har erfaring fra lignende stilling
 • Har erfaring og nyder at lave god mad fra bunden med friske råvarer 
 • Mestre klassiske tilberedningsformer
 • Er ambitiøs og energisk 
 • Er selvstændig og har masser af team-spirit

En god arbejdsplads
I Sinatur værner vi om vores medarbejdere. Vi ved, at I er vores absolut vigtigste ressource, og derfor arbejder vi meget målrettet med at skabe et godt arbejdsmiljø med plads til forskelligheder, fællesskab, fleksibilitet og individuel udvikling. Og vi har en målsætning om, at vi vil være Danmarks bedste arbejdsplads. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke inkl. pensions- og sundhedsordning.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Martin Riber på
mari@sinatur.dk eller 6373 7364. Stillingen ønskes besat i juli/august. Send din ansøgning til Martin via linket.

 

Om os              
Sinatur Hotel & Konference er en gruppe af seks unikke hoteller beliggende i naturskønne områder. Vi har høje ambitioner, når det kommer til at passe på naturen og drive en ansvarlig forretning. Vi har sat os en række ambitiøse mål på naturens vegne, der blandt andet betyder, at vi vil være klimapositive og 100 % affaldsfrie. En spændende rejse, som kun lige er begyndt, og som du får rig mulighed for at være en del af. 

Du kan læse mere om os på www.sinatur.dk.

Gl. Avernæs Sinatur Hotel og Konference
Helnæsvej 9
5631 Ebberup
Tlf - 63 73 73 73

Tip en venDetaljer

Rengøringsassistent

Gl. Avernæs nær Assens, Sinatur Hotel & KonferencePubliceret 26. juni 2024
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Skal du holde sabbatår? Mangler du et fritidsjob?                    

Så kunne vi godt bruge et par friske, pligtopfyldende, der kan hjælpe med at holde vores charmerende hotel pænt og rent, så vi efterlader et godt indtryk hos vores gæster.

Har du sans for rengøring og lyst til at tjene lidt ekstra penge, er det måske lige dig, vi mangler. 

Vi forventer, at du:  

 • Er fyldt 18 år og klar på at arbejde weekendvagter. (+ hverdagsvagter i sommerperioden) 
 • Er serviceminded, imødekommende, smilende og en god teamplayer
 • Kan kommunikere på dansk eller engelsk 
 • Kan bevare overblikket og er kvalitetsbevidst 
 • er mødestabil, kvalitetsbevidst og sætter en ære i at få vores hotel til at shine 

Vi tilbyder:

 • Fordelagtige personalegoder
 • En arbejdsplads med fokus på medarbejdertrivsel og godt sammenhold
 • Søde kollegaer, der værdsætter dit arbejde
 • Arbejdstiderne er primært fra 9.00-14.00 eller 06.30-14.00

En god arbejdsplads. I Sinatur arbejder vi meget målrettet med at skabe et godt arbejdsmiljø med plads til forskelligheder, fællesskab, fleksibilitet og individuel udvikling. 

Vil du vide mere? Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Antje Rasmussen på anra@sinatur.dk eller på telefon 3013 1484.

Ansøgning og tiltrædelse: Stillingen ønskes besat snarest muligt, og vi afholder løbende samtaler. Så tøv ikke med at sende din ansøgning til Antje på ovenstående mail eller via linket.

Om os: Gl. Avernæs er en del af hotelkæden Sinatur Hotel & Konference, der består af i alt seks unikke hoteller med smuk natur som fællesnævner. Alle Sinatur hotellerne har høje ambitioner, når det kommer til at passe på naturen og drive en ansvarlig forretning. Vi har en række ambitiøse mål på naturens vegne, der blandt andet betyder, at vi i udgangen af 2020 er blevet B Corp certificeret. Det er en dokumentation på, at vi lever op til de højeste standarder indenfor miljømæssige og sociale forhold. Vi er på en spændende grøn rejse, som kun lige er begyndt, og som du får rig mulighed for at være en del af.

Tip en venDetaljer

Kokkeelev

Skarrildhus ved Herning, Sinatur Hotel & KonferencePubliceret 17. juni 2024
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Kokkeelev søges til Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference ved Herning

Brænder du for gastronomi og har du lyst til at kickstarte din karriere i Danmarks bedste hotelkæde? Så er du måske vores nye kokkeelev på Skarrildhus, hvor vi har gode værdier og godt kollegaskab i centrum.

Hotellets historiske bygninger ligger på den jyske hede omgivet af smuk naturidyl. Her bliver du en del af et velfungerende team, der står klar til at lære fra sig og give dig et godt indblik i kokkefaget, samtidig med at der er god plads til at have det sjovt og være sociale.

Du får en vigtig rolle i vores køkken, og din dagligdag vil være centreret omkring tilberedning og udvikling af gastronomiske oplevelser til vores gæster. Du får rig mulighed for at udvikle dig og sætte dit præg på vores køkken, samtidig med at du bliver fortrolig med dit nye erhverv som kok. 

Gastronomi, natur og nærvær er de tre kerneværdier, der danner udgangspunktet for vores forretning. Vi arbejder hver dag på at bevise, at bæredygtige ambitioner og omtanke for naturen ikke betyder afsavn og kedelig mad på tallerkenerne. Tværtimod. Vi mener, at lokale, sæsonbetonede råvarer er en langt større luksus end importerede og eksotiske grøntsager og udskæringer nogensinde bliver. At små lokale producenter er værd at støtte op om. At dyrevelfærd giver bedre produktioner, og at et fokus på madspild gør os til bedre håndværkere.

Hos os har du rig mulighed for at udfolde dine eksperimenterende og kreative sider og får stillet de absolut bedste råvarer til rådighed. Alle seks Sinatur-hoteller har, som den eneste danske hotelkæde, Det Økologiske Spisemærke i sølv, hvilket betyder, at 60-90 % af vores mad- og drikkevarer er økologiske. 

Vi forventer, at du er:

 • Opsøgende og interesseret i dit fag og dets udvikling, trends og tendenser
 • Passioneret omkring formidling af vin og gastronomi
 • Kreativ og nytænkende i din tilgang til servicering af gæster
 • Udadvendt og interesseret i gæstekontakt og et godt samarbejde med dine kolleger
 • Indstillet på skiftende arbejdstider

Vi tilbyder:

 • En spændende og livlig arbejdsplads med plads til både grin og udvikling
 • Gode kollegaer samt et godt og konstruktivt arbejdsmiljø
 • Årlige elevdage i Sinatur, hvor du mødes til forskellige arrangementer med eleverne fra vores øvrige hoteller og afdelinger

 

Vil du vide mere? Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenchef, Anne Cathrine på acch@sinatur.dk eller +45 2628 9026.

Ansøgning og tiltrædelse: Stillingen ønskes besat snarest muligt, og vi afholder løbende samtaler. Send din ansøgning til Anne Cathrine via linket. 

Om Sinatur: Skarrildhus er en del af hotelkæden Sinatur Hotel & Konference, der består af i alt seks unikke hoteller med smuk natur som fællesnævner. Alle Sinatur-hoteller har høje ambitioner, når det kommer til at passe på naturen og drive en ansvarlig forretning. Vi har sat os en række ambitiøse og bæredygtige mål, hvilket har gjort, at vi i udgangen af 2020 er blevet B Corp certificeret, som er en dokumentation på, at vi lever op til de højeste standarder inden for miljømæssige og sociale forhold. Et bæredygtigt miljø er et fælles ansvar og en spændende rejse, som kun lige er begyndt, og som du får rig mulighed for at være en del af.

Tip en venDetaljer

Kok søges til Sixtus

Sixtus i Middelfart, Sinatur Hotel & KonferencePubliceret 7. juni 2024
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Faglært kok med kærlighed til mad søges til Sixtus Sinatur Hotel og Konference i Middelfart

Brænder du for gastronomi og har du lyst til at være en del af et energisk, humørfyldt og engageret hold? Vi sætter en kæmpe ære i at producere så meget som overhovedet muligt selv og fylder hele tiden nye lokale varer på hylderne.

Gastronomi, natur og nærvær er de tre kerneværdier, der danner udgangspunktet for vores hoteller. Vi arbejder med lokale, danske og økologiske råvarer. Vi er ambitiøse på vores klimamål og prøver hver dag at gøre det lidt bedre end i går. 

Det Økologiske Spisemærke i sølv Alle seks Sinatur-hoteller har Det Økologiske Spisemærke i sølv, hvilket betyder, at 60-90 % af vores mad- og drikkevarer er økologiske.

Bedst for mennesker. I Sinatur værner vi om vores medarbejdere og arbejder målrettet med at skabe et godt arbejdsmiljø med plads til forskelligheder, fællesskab, fleksibilitet og individuel udvikling. Hos os er der mulighed for udvikling og uddannelse. 

Vi søger en medarbejder med blandt andet følgende kompetencer:

 • Fagligt stærk og med lyst til at udvikle sig, sammen som hold.  
 • Omgængelig og med gode samarbejdsevner på tværs af faggrupper.
 • I besiddelse af godt humør og gå på mod.
 • Og naturligvis et ønske om at lave smagfuld mad af danske, lokale og økologiske råvarer.

Vil du vide mere? Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte F&B chef, Simone Falk på sifa@sinatur.dk eller +45 28914947

Ansøgning og tiltrædelse: Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, men vi venter gerne på denne rette profil. Vi afholder løbende samtaler. Send din ansøgning til Simone via linket.

Om Sinatur: Sixtus er en del af hotelkæden Sinatur Hotel & Konference, der består af i alt seks unikke hoteller med smuk natur som fællesnævner. Alle Sinaturhoteller har høje ambitioner, når det kommer til at passe på naturen og drive en ansvarlig forretning. Vi har sat os en række ambitiøse mål, hvilket har gjort, at vi i udgangen af 2020 er blevet B Corp certificeret, som er en dokumentation på, at vi lever op til de højeste standarder indenfor miljømæssige og sociale forhold. Et bæredygtigt miljø er et fællesansvar og en spændende rejse, som kun lige er begyndt, og som du får rig mulighed for at være en del af.

Læs mere om Sinatur Sixtus her: 

Sixtus Sinatur Hotel & Konference - Book hotel i Middelfart

 

Tip en venDetaljer

Kokkeelev

Storebælt Sinatur Hotel & Konference, Sinatur Hotel & KonferencePubliceret 29. maj 2024
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Kokkeelev søges til Storebælt Sinatur Hotel & Konference i Nyborg

Brænder du for gastronomi og har du lyst til at kickstarte din karriere hos en af Danmarks bedste hotelkæder? Så er du måske vores nye kokkeelev på Storebælt Sinatur Hotel & Konference, hvor vi har gode værdier og godt kollegaskab i centrum.

Storebælt Sinatur Hotel & Konference ligger i Nyborg - smukt placeret ganske få meter fra strandkanten. Her bliver du en del af et velfungerende team, der står klar til at lære fra sig og give dig et godt indblik i kokkefaget, samtidig med at der er god plads til at have det sjovt og være sociale.

Du får en vigtig rolle i vores køkken, og din dagligdag vil være centreret omkring tilberedning og udvikling af gastronomiske oplevelser til vores gæster. Du får rig mulighed for at udvikle dig og sætte dit præg på vores køkken, samtidig med at du bliver fortrolig med dit nye erhverv som kok. 

Gastronomi, natur og nærvær er de tre kerneværdier, der danner udgangspunktet for vores forretning. Vi arbejder hver dag på at bevise, at bæredygtige ambitioner og omtanke for naturen ikke betyder afsavn og kedelig mad på tallerkenerne. Tværtimod. Vi mener, at lokale, sæsonbetonede råvarer er en langt større luksus end importerede og eksotiske grøntsager og udskæringer nogensinde bliver. At små lokale producenter er værd at støtte op om. At dyrevelfærd giver bedre produktioner, og at et fokus på madspild gør os til bedre håndværkere.

Hos os har du rig mulighed for at udfolde dine eksperimenterende og kreative sider og får stillet de absolut bedste råvarer til rådighed. Alle seks Sinatur-hoteller har, som den eneste danske hotelkæde, Det Økologiske Spisemærke i sølv, hvilket betyder, at 60-90 % af vores mad- og drikkevarer er økologiske. 

Vi forventer, at du er:

 • Opsøgende og interesseret i dit fag og dets udvikling, trends og tendenser
 • Passioneret omkring formidling af vin og gastronomi
 • Kreativ og nytænkende i din tilgang til servicering af gæster
 • Udadvendt og interesseret i gæstekontakt og et godt samarbejde med dine kolleger
 • Indstillet på skiftende arbejdstider

Vi tilbyder:

 • En spændende og livlig arbejdsplads med plads til både grin og udvikling
 • Gode kollegaer samt et godt og konstruktivt arbejdsmiljø
 • Årlige elevdage i Sinatur, hvor du mødes til forskellige arrangementer med eleverne fra vores øvrige hoteller og afdelinger

 

Vil du vide mere? Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte F&B Chef Sarah Pihl Svendsen på mail: Sasv@sinatur.dk eller ringe på tlf: 65314002.

Ansøgning og tiltrædelse: Stillingen ønskes besat snarest muligt, og vi afholder løbende samtaler. Send din ansøgning til Sarah Pihl via linket.

Om Sinatur: Storebælt er en del af hotelkæden Sinatur Hotel & Konference, der består af i alt seks unikke hoteller med smuk natur som fællesnævner. Alle Sinaturhoteller har høje ambitioner, når det kommer til at passe på naturen og drive en ansvarlig forretning. Vi har sat os en række ambitiøse og bæredygtige mål, hvilket har gjort, at vi i udgangen af 2020 er blevet B Corp certificeret, som er en dokumentation på, at vi lever op til de højeste standarder indenfor miljømæssige og sociale forhold. Et bæredygtigt miljø er et fællesansvar og en spændende rejse, som kun lige er begyndt, og som du får rig mulighed for at være en del af.

Tip en venDetaljer

Frokostkok/bager søges til Gl. Avernæs Hotel & Konference

Gl. Avernæs ved Assens, Sinatur Hotel & KonferencePubliceret 28. maj 2024
Ansøgningsfrist 19. juli 2024

Vi har styrtende travlt og derfor udvider vi teamet med endnu en frokostkok/bagerafløser. Vi er en særdeles spændende arbejdsplads med dygtige og engagerede medarbejdere, der glæder sig til at få en ny kollega.

Dit primære arbejde består i at hjælpe med de varme retter til vores frokostbuffet og give en hjælpende hånd i det kolde køkken. Derudover skal du kunne afløse vores bager, når behovet opstår. Du vil blive en del af et fantastisk team, som har en stor interesse i det grønne køkken og som hele tiden arbejder med at udvikle hotellets gastronomi.

Og gastronomien er netop en af de tre kerneværdier, der danner udgangspunktet for Sinaturs forretning. Hos os har du rig mulighed for at udfolde dine eksperimenterende og kreative sider og får stillet de absolut bedste råvarer til rådighed, som vi gerne handler lokalt og økologisk. 
Alle seks Sinatur-hoteller har, som den eneste danske hotelkæde, Det Økologiske Spisemærke i sølv, hvilket betyder, at 60-90 % af vores mad- og drikkevarer er økologiske. 

Vi forventer at du:

 • Er uddannet kok og har erfaring fra en lignende stilling
 • Har ambitioner, en faglig stolthed og har en kærlighed til håndværket og den gode smag
 • Glad for at bage og erfaren i det søde køkken
 • Er en god kollega, der gerne giver en hånd med
 • Er udadvendt, imødekommende, har en god humor
 • Du er produktiv og har et godt overblik
 • Fleksibel i forhold til vagter i pressede perioder

Vi kan tilbyde:

 • Fuldtids/deltidsstilling primært i dagvagt mellem 6.30-15.00. Der må forventes 5 weekendvagter i løbet af året
 • En unik, spændende og livlig arbejdsplads med plads til både grin og udvikling
 • Fantastiske kollegaer
 • Et køkken der har spændende og moderne gastronomisk profil, hvilket er med til at give vore gæster en samlet god oplevelse

En god arbejdsplads
I Sinatur værner vi om vores medarbejdere. Vi ved, at I er vores absolut vigtigste ressource, og derfor arbejder vi meget målrettet med at skabe et godt arbejdsmiljø med plads til forskelligheder, fællesskab, fleksibilitet og individuel udvikling. Og vi har en målsætning om, at vi vil være Danmarks bedste arbejdsplads. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke inkl. pensions- og sundhedsordning.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Martin Riber på mari@sinatur.dk eller 6373 7364. Stillingen ønskes besat i juli/august. Send din ansøgning til Martin via linket.

Om os              
Sinatur Hotel & Konference er en gruppe af seks unikke hoteller beliggende i naturskønne områder. Vi har høje ambitioner, når det kommer til at passe på naturen og drive en ansvarlig forretning. Vi har sat os en række ambitiøse mål på naturens vegne, der blandt andet betyder, at vi vil være klimapositive og 100 % affaldsfrie. En spændende rejse, som kun lige er begyndt, og som du får rig mulighed for at være en del af. 

Du kan læse mere om os på www.sinatur.dk.

Tip en venDetaljer

Faglært tjener til Storebælt

Storebælt Sinatur Hotel & Konference, Sinatur Hotel & KonferencePubliceret 21. maj 2024
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Faglært tjener søges til Storebælt Sinatur Hotel & Konference

Vil du være en del af en ansvarlig virksomhed i vækst med gode værdier, attraktive personalegoder og godt kollegaskab?  Så er du måske den dygtige tjener, vi mangler på Storebælt Sinatur hotel og konference

Her får du en vigtig rolle i den daglige drift af vores restaurant samt konference- og selskabslokaler og bliver en del af et dedikeret team. Sammen skal I sikre, at vores gæster får en god og nærværende oplevelse, der giver dem lyst til at komme igen.

Du skal være med til at videreformidle de gode historier om Sinatur og vores ansvarlige, gastronomiske koncept til vores gæster. Gastronomi er én af de tre kerneværdier, der danner udgangspunktet for hele vores forretning, og vi har Det Økologiske Spisemærke i sølv, som betyder at 60-90 % af vores mad- og drikkevarer er økologiske.

Vi forventer, at:

 • Du brænder for dit fag og ser gerne, at du er faglært tjener
 • Du har stor passion for gode vine, delikatesser, lækre drinks og øl
 • Du mestrer den gode storytelling, når du skal præsentere retter og råvarer for vores gæster
 • Du er vant til arbejde hurtigt og effektivt og har evnen til at bevare overblikket
 • Du er kreativ og nytænkende i din tilgang til servicering af gæster og har øje for detaljerne
 • Du er udadvendt, interesseret i gæstekontakt og er yderst imødekommende
 • Du brænder for et godt samarbejde med dine kolleger og hjælper til, hvor det gælder

En god arbejdsplads. I Sinatur arbejder vi meget målrettet med at skabe et godt arbejdsmiljø med plads til forskelligheder, fællesskab, fleksibilitet og individuel udvikling. Derudover tilbyder vi en attraktiv lønpakke inkl. pensions- og sundhedsordning.

Vil du vide mere? Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Restaurantchef Sarah Pihl Svendsen på sasv@sinatur.dk eller 6531 4002

Ansøgning og tiltrædelse: Stillingen ønskes besat snarest muligt, og vi afholder løbende samtaler. Så tøv ikke med at sende din ansøgning til Sarah via linket. 

Om os: Sinatur er en del af hotelkæden Sinatur Hotel & Konference, der består af i alt seks unikke hoteller med smuk natur som fællesnævner. Alle Sinatur-hotellerne har høje ambitioner, når det kommer til at passe på naturen og drive en ansvarlig forretning. Vi har en række ambitiøse mål på naturens vegne, der blandt andet betyder, at vi i udgangen af 2020 er blevet B Corp certificeret. Det er en dokumentation på, at vi lever op til de højeste standarder inden for miljømæssige og sociale forhold. Vi er på en spændende rejse, som kun lige er begyndt, og som du får rig mulighed for at være en del af.

Tip en venDetaljer

Tjenerafløser til Skarrildhus

Skarrildhus ved Herning, Sinatur Hotel & KonferencePubliceret 21. maj 2024
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Tjenerafløsere søges til Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference

Psst...

Vi har travlt på Skarrildhus Sinatur Hotel og Konference og søger derfor nye kollegaer til vores team af tjenerafløsere. Har du mod på en hyggelig tjans ved siden af skole, andet arbejde eller noget helt tredje? Så er du måske lige den person, vi mangler på vores hold.

Vi forventer ikke, at du kan jonglere med hverken glas eller tallerkener  da vi selvfølgelig sørger for et grundig oplæring så du kommer til at kende husets rytme på en god måde. Det vigtigste er, at du er servicemindet, smilende og arbejdsom.

Derudover forventer vi, at du er: 

 • Ansvarlig og forståelse for nærvær og personlig service
 • pligtopfyldende og kvalitetsbevist
 • pålidelig og taler dansk
 • udadvendt og interesseret i gæstekontakt
 • en teamplayer, der værdsætter et godt samarbejde med dine kolleger

Vi tilbyder:

 • Fordelagtige personalegoder
 • En arbejdsplads med fokus på medarbejdertrivsel og godt sammenhold
 • Søde kollegaer, der værdsætter dit arbejde og som også har tid til at grine af dine eventuelt dårlige jokes

Du arbejder ikke efter fast vagtplan, men får adgang til vores vagtplansystem, hvor du byder ind på vagter. Vagterne ligger typisk med start klokken 17:00 og frem og på enkelte hverdage fra kl. 11.

Vil du med på holdet?

Ønsker du mere information om stillingen, kan du kontakte restaurantchef Jan Noer Baandrup på tlf. 26 79 85 46. Du sørger jobbet via nedenstående link.

Vil du vide mere om os?

Sinatur Hotel & Konference er en gruppe af seks unikke hoteller beliggende i skovbrynet eller strandkanten. Vi fokuserer på gastronomi og dyrker det nære og autentiske.

Her er højt til loftet, plads til alle og sjældent langt fra tanke til handling.

Du kan læse mere om os og vores seks hoteller på www.sinatur.dk.

Tip en venDetaljer

Kok

Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference, Sinatur Hotel & KonferencePubliceret 21. november 2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Kok søges til Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference

Vi søger en dygtig og passioneret kok, der har lyst til at være en del af vores kreative og dedikerede køkkenteam på Frederiksdal. Her fremstiller vi alt fra bunden, og udvikler altid vores menuer med udgangspunkt i sæsonens friske, lokale råvarer. 

Derudover spiller kvalitet, etik og omtanke for miljøet en bærende rolle i vores daglige arbejde, og alle seks Sinatur hoteller har Det Økologiske Spisemærke i sølv.

Det er vigtigt for os, at du er nysgerrig og initiativrig, og sammen med os har lyst at eksperimentere og gå nye veje. Til gengæld tilbyder vi trygge og frie rammer i et mangfoldigt og engageret værdifællesskab, hvor du får rig mulighed for udvikling og personlig udfoldelse. Desuden tilbyder vi gode ansættelsesforhold med en attraktiv lønpakke, inkl pensions- og sundhedsordning.

 

Vi forventer at du:

- Er faglært kok, og eller har erfaring fra en lignende stilling.

- Er kvalitetsbevidst, ambitiøs og har lyst at bidrage med egne idéer.

- Trives i en alsidig arbejdsgang, der omfatter både buffeter til daglige konferencegæster, samt a la carte og selskabsmenuer til private gæster.

- Er mødestabil og har lyst at bidrage til et stærkt fællesskab.

 

Lyder det som dig? Eller har du yderlige spørgsmål til stillingen, så kontakt hotelchef Mark Garde, på maga@sinatur.dk eller på tlf.: 4595 4471.

Generelt om os: Frederiksdal er en del af hotelkæden Sinatur Hotel & Konference, der består af i alt seks unikke hoteller med naturen som fællesnævner. Alle Sinatur hotellerne har høje ambitioner ift. at nedbringe vores miljøaftryk og drive en bæredygtig forretning. 

Vores mange tiltag har bl.a. medført, at vi i udgangen af 2020 er blevet B Corp certificeret, som den første hotelkæde i Norden. Det er en dokumentation på, at vi lever op til de højeste bæredygtige standarder indenfor miljømæssige og sociale forhold. Vi er på en spændende grøn rejse, som kun lige er begyndt, og som du får rig mulighed for at være en del af.

 

 

Tip en venDetaljer

JobAgent

Tilmeld dig JobAgenten, og modtag stillingsopslag, som matcher dine præferencer, så snart de bliver slået op.

Er der ikke en ledig stilling som matcher dine kompetencer, er du velkommen til at oprette en JobAgent. Så vil du automatisk modtage en mail, hvis vi slår en stilling op, som kunne have interesse for dig.