Tjenerafløser

SkarrildhusPubliceret 16. juli 2021
Ansøgningsfrist 25. august 2021

Tjenerafløser søges til Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference

Er du glad, servicemindet og fleksibel? Og har du tilmed erfaring inden for tjenerfaget, så er du måske vores nye reservetjener på naturskønne Skarrildhus.

Her skal du give en hånd med, når der er ekstra travlt og være indstillet på, at det både kan være til morgen-, frokost- og aftenvagter i hverdage, weekender og ferier, vi får brug for dig.

Du bliver en del af et positivt og engageret team med søde kolleger og en holdning om, at vi løfter i flok og er afhængige af hinanden for at lykkes.  

Vi forventer, at:

  • Du er vant til arbejde hurtigt og effektivt og har evnen til at bevare overblikket
  • Du er kreativ og nytænkende i din tilgang til servicering af gæster og har øje for detaljerne
  • Du er udadvendt og interesseret i gæstekontakt og et godt samarbejde med dine kollegaer

En god arbejdsplads: I Sinatur værner vi om vores medarbejdere. Vi ved, at I er vores absolut vigtigste ressource, og derfor arbejder vi meget målrettet med at skabe et godt arbejdsmiljø med plads til forskelligheder, fællesskab, fleksibilitet og individuel udvikling.

Vil du vide mere? Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte restaurantchef, Christian Melton på chme@sinatur.dk eller +45 97 19 62 33.

Ansøgning og tiltrædelse: Stillingen ønskes besat snarest muligt, og vi afholder løbende samtaler. Send din ansøgning til Christian på ovenstående mail - kun ansøgninger sendt via mail vil blive taget i betragtning.

Om os: Skarrildhus ligger naturskønt midt på den jyske hede omgivet af idylliske åer i Skarrild, 25 km. syd for Herning. Vi er en del af hotelkæden Sinatur Hotel & Konference, der består af i alt seks unikke hoteller med smuk natur som fællesnævner. Alle Sinaturhotellerne har høje ambitioner, når det kommer til at passe på naturen og drive en bæredygtig forretning. Vi har sat os en række ambitiøse mål på naturens vegne, der blandt andet betyder, at vi i udgangen af 2020 er blevet B Corp certificeret. hvilket er en dokumentation på, at vi lever op til de højeste bæredygtige standarder indenfor miljømæssige og sociale forhold. Et bæredygtigt miljø er et fællesansvar og en spændende rejse, som du får rig mulighed for at være en del af.

Tip en venAndre stillinger