Reservetjener søges til Vejle

HaraldskærPubliceret 17. juni 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Reservetjener søges til Haraldskær i Vejle

Er du glad, servicemindet og fleksibel? Og har du tilmed erfaring inden for tjenerfaget, så er du måske vores nye reservetjener på naturskønne Haraldskær.

Her skal du give en hånd med, når der er ekstra travlt og være indstillet på, at det både kan være til morgen-, frokost- og aftenvagter i hverdage, weekender og ferier, vi får brug for dig.

Du bliver en del af et positivt og engageret team med søde kolleger og en holdning om, at vi løfter i flok og er afhængige af hinanden for at lykkes.    

Om os: Haraldskær er en del af hotelkæden Sinatur Hotel & Konference, der består af seks unikke hoteller beliggende i naturskønne områder. Du finder os midt i den smukke natur i Vejle Ådal. Vi huser både møder, konferencer og private selskaber og ophold.   

Alle Sinaturhotellerne har sølvmærket i økologi, og vi har høje ambitioner, når det kommer til at passe på naturen og drive en bæredygtig forretning. Vi har sat os en række ambitiøse mål på naturens vegne, der blandt andet betyder, at vi i udgangen af 2020 er blevet B Corp certificeret, hvilket er en dokumentation på, at vi lever op til de højeste bæredygtige standarder indenfor miljømæssige og sociale forhold. Du kan læse mere om os på www.sinatur.dk.  

Har du spørgsmål til stillingen? 

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte Restaurantchef Hasse Bonde-Sterup via telefon nr. +45 7649 6000 eller mail HABO@sinatur.dk.  

Ansøgning og tiltrædelse: 

Har du lyst til at være en del af et team, hvor vi tager hånd om hinanden, så hører vi meget gerne fra dig. Vi indkalder løbende til jobsamtaler. Ansøgning sendes på mail til Hasse Bonde-Sterup eller via linket nedenfor. Vi indkalder løbende til jobsamtaler og tiltrædelse er hurtigst muligt.

Tip en venAndre stillinger