Lagermedarbejder

Padborg Publiceret 27. februar 2019 14:35:35

KH OneStop er dansk eneforhandler af Thermo King- og Frigoblock transportkøleanlæg, og er i dag landets førende serviceleverandør til transportbranchen. Vores unikke OneStop koncept gør det muligt for vores kunder, at få udført alle deres services ét sted, hvilket har været med til at effektivisere transportbranchen markant.

Den samlede medarbejderstab tæller på nuværende tidspunkt 180 mand fordelt på servicecentre over hele landet. Afdelingen på Hermesvej 8 i Padborg beskæftiger i øjeblikket 28 medarbejdere til reparation og fuld service af hovedsageligt trailere og lifte, og det vil derfor være en absolut fordel, hvis du har erfaring med tungvognsdele

Arbejdsopgaver

Sammen med din lagerkollega vil du være ansvarlig for reservedelslageret i afdelingen. Det er dit ansvar, at tilrettelægge arbejdsopgaverne sammen med dine kollegaer på en måde, så der holdes et konstant og dynamisk flow. Din struktur og ordenssans sætter præg på lageret. Du trives i en dynamisk hverdag og forstår vigtigheden af at blande kortene i løbet af dagen, sommetider med få minutters varsel, for at sikre kunderne den bedste service. Du skal være sikker på hånden og evne at manøvre blandt flere interessenter.

Du vil have reference til afdelingslederen

Detaljerede opgaver:

  • Lagerstyring
  • Bestilling af reservedele samt forsendelse
  • Fakturagodkendelse
  • Oprettelse af reservedele i IT system (AS400)
  • Kundekontakt.

Kvalifikationer:

Du har en solid baggrund som lagermedarbejder, og forstår hvad der skal til, for at opnå en effektiv styring af et reservedelslager med mange varenumre, og et stort dagligt flow. Rutineprægede opgaver varetages effektivt med sans for detaljen og fokus på et rettidigt godt resultat. Der er tale om en afdeling i rivende udvikling, så du skal kunne trives i en hektisk hverdag, hvor vi har det sjovt samtidig med at vi har travlt.

Derudover:

  • Er serviceminded og har overskud til at håndtere mange opgaver på én gang.
  • Kommunikerer tydeligt både skriftligt og mundtligt.
  • God forretningsforståelse.

Personligt

Du skal være vant til en hektisk arbejdsdag, hvor der er mange forskellige opgaver, der skal løses samtidig, og du trives med at træffe selvstændige beslutninger. En struktureret tilgang til administrative opgaver og god ordenssans vil blive værdsat højt.

Ansøgning

For yderligere informationer om stillingen er du velkommen til at kontakte Afdelingsleder Mark Heinze på tlf. 73302569

Vi gennemgår ansøgningerne løbende og vil derfor afholde samtaler med relevante kandidater efter behov. Du søger jobbet via dette link

Tip en venSe andre stillinger hos KH OneStop A/S