Kundservicemedarbetare till Förlagsservice

Kundservice, Förlagssystem AB

Tillsammans skapar vi litteraturmagi - är DU vår engagerade medarbetare på Förlagsservice? 

På Förlagssystem tror vi på kraften av samarbete och passionen för böcker. Tillsammans skapar vi magi genom att göra fantastiska berättelser tillgängliga för alla. Nu söker vi en engagerad medarbetare till Förlagsservice som delar vår övertygelse om att kunskap och glädje bör vara tillgängliga för alla genom litteraturens värld. Förlagssystem är en viktig aktör i kedjan från skapandet av en bok till att kunden får en fin läsupplevelse!

Förlagssystem erbjuder logistiktjänster och våra största uppdragsgivare är bokförlag, bokklubbar och internet-och bokhandlare. Förlagssystem har Sveriges bredaste sortiment av böcker mot bokhandeln. Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vår logistikanläggning är belägen i Falun.  

Vi söker nu en serviceinriktad och driven medarbetare till Förlagsservice!

Din roll

På Förlagsservice är vi förlagens främsta kontakt avseende deras böcker och administration rörande sortimentet. Det huvudsakliga ansvarsområdet i den här tjänsten är att ge mycket god service till våra uppdragsgivare och nya potentiella kunder via e-post eller telefon.

Vidare hanterar vi avtalsfrågor, signeringar, offertförfrågningar, onboarding för nya kunder, vi möter våra förlag i olika sammanhang och deltar på mässor och event. En del fysiskt arbete förekommer vid signeringar så du behöver vara beredd att hantera en del lyft. Vi utvecklar löpande vårt tjänsteutbud och du kommer att vara en viktig del i det arbetet tillsammans med gruppen.  

Resor till vårt logistikcentrum i Falun förekommer flera gånger per år.

Du rapportera till vår kundservicechef. 


Vem du är

 • En glad och positiv kollega som sprider glädje 
 • En person som har lätt för att samarbeta men också jobbar självständigt med gott resultat
 • En person som delar vår glädje i att ge fin service 
 • En kollega med god organisationsförmåga som är noggrann och har känsla för ansvar
 • En person med god administrativ förmåga som har lätt för att lära sig nya program och har goda kunskaper i Office-paketet
 • Har du branschvana från bokbranschen är det meriterande

 

Vad vi erbjuder

 • En arbetsmiljö där din kunskap och engagemang kommer till sin rätta.
 • En tjänst där du får fokusera på att ge service och samtidigt hålla flera bollar i luften samtidigt, ett omväxlande arbete!
 • Vi ser fördelarna med att jobba tillsammans och arbetar på kontoret i första hand, möjlighet till hemarbete ges någon dag per vecka
 • Din främsta arbetsplats tillsammans med övriga kollegor är på vårt kontor i Stockholm, resor till vårt kontor i Falun förekommer där vårt riktigt stora lager och produktionsanläggning finns.
 • På Förlagssystem vet vi att vi tillsammans kan skapa något extraordinärt! 

Ansökan
Du ansöker genom att klicka på "Ansök" här i annonsen och bifoga ditt CV och personliga brev där du beskriver din passion för böcker, service, hur du tar ansvar för ditt arbete och varför du är den perfekta kandidaten för den här rollen. Betyg från gymnasiet alternativ från högre utbildning laddas upp under "övriga filer" och är viktigt för att du ska gå vidare i processen. 

Har du funderingar eller vill prata om tjänsten, ring eller maila gärna vår Kundservicechef Linda Elgström, telefon: 08-657 19 11, e-post: linda.elgstrom@forlagssystem.se alternativt till vår HR-chef Camilla Ollas, tel. 08-657 19 62 eller e-post camilla.ollas@forlagssystem.se

Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Sista ansökningsdatum: 30 juni 2024. Tillsammans skapar vi en framtid fylld av litteratur, kunskap och glädje på Förlagssystem. Börja ditt nästa kapitel hos oss!

I samband med denna annons undanber vi oss kontakt med försäljare av annonserings- och rekryteringshjälp.

Tipsa en vän

Publiceradden 11 juni 2024

Sista ansökningsdagden 30 juni 2024

KontaktLinda Elgströmlinda.elgstrom@forlagssystem.se08-657 19 11

Arbetsplatsens adressWarfvinges väg 30, Stockholm, SverigeÖppna i Google Maps