Mekaniker med lyst til at udvikle sig

BrøndbyPubliceret 14. maj 2020
Ansøgningsfrist 31. maj 2020

Mekaniker til KH OneStop i Brøndby Er du uddannet mekaniker, og har du lyst til at udvikle dig? Så har vi en mulighed til dig.

Vi tilbyder dig en uddannelse som køletekniker, sideløbende med at du arbejder som mekaniker på vores værksted. Uddannelsen foregår på vores værksted i Brøndby, gennem skoleophold i Hadsten og via kurser i Bruxelles. Gennem hele forløbet har du gode kolleger på værkstedet, der bakker dig op, så du kan være sikker på at klare dig godt gennem uddannelsen.

Velkommen indenfor hos KH OneStop A/S

Som Danmarks førende leverandør til transportbranchen har vi i mere end 40 år tilbudt effektiv service på transportkøleanlæg, trailere og lifte. Vi hjælper kunderne, når de har brug for det - og hvor de har brug for det. Vi er importør og eneforhandler af Thermo King-transportkøleanlæg. Kort sagt: vi holder transportbranchen godt kørende - og derfor er vores forretning en succes.  

Arbejd selvstændigt med varierende opgaver Størstedelen af dine opgaver løser du selv, hvilket er fælles for alle i teamet. Blandt andet bruger du dine arbejdsdage på:

  • Mekanisk arbejde på Thermo King og FrigoBlock køleanlæg
  • Servicering og reparation af trailere og lifte
  • Reparation af presenning
  • Kørsel med trailere
  • Mobilservice, der hvor kunderne er - blandt andet i Københavns Lufthavn.

Din arbejdstid ligger 8:00-16:00 (fredag til 15.30). Men vi er fleksible, så arbejdstiden kan tilpasses dig. Samtidig vil du, som færdiguddannet køletekniker, have en 24-timers tilkaldevagt ca. hver 6. uge. Her står du klar med mobilservice - fx hvis en kølevogn bryder ned i lufthavnen.

Få gode, erfarne og kompetente kolleger I alt får du 25 erfarne kolleger på værkstedet i Brøndby. Vi er flere, der har været her i mange år, nogle i rigtig mange år. For vi er en god og udviklende arbejdsplads. Og selvom det meste arbejde er selvstændigt, er her god stemning, og vi er altid klar til at hjælpe hinanden.

Uddannet mekaniker med lyst til at lære nyt

  • Du er uddannet mekaniker og har måske allerede kendskab til transportbranchen.
  • Du har måske erfaring med servicering af dieselmotorer, trailere, traktorer, hydraulikarbejde eller transport- og industrikøleanlæg. 
  • Du har gerne førerbevis til lastvogn (BE og CE), men det er ikke et krav.
  • Du er løsningsorienteret, læringslysten og klar til at tage fat!

Interesseret? Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder René Aare Hansen på tlf. 43 25 31 02. 

Du søger stillingen via nedenstående link. Send din ansøgning hurtigst muligt og inden den 31/5 2020. Vi ser frem til at høre fra dig.

Tip en venAndre stillinger