Regnskabs- og revisorassistenter

 Publiceret 12. december 2019
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Regnskabs- og revisorassistenter søges til stærkt fagligt og socialt team

 

Hos os får du:

Faglig og personlig udvikling: Vi har fokus på udvikling af den enkelte medarbejder, bl.a. på baggrund af dine interesser, kompetencer og ønsker til opgaver, så det både er sjovt og udviklende at gå på arbejde.

Fleksibel arbejdsplads: Du får indflydelse på tilrettelæggelse af dine opgaver og din dagligdag, bl.a. tilbyder vi mulighed for flextid, da din balance mellem arbejde og fritid også er vigtig for os.

God oplæring: Vi sørger for god oplæring, og du får tilknyttet en fast mentor det første år i din ansættelse, så du føler dig tryg med dine opgaver, organisationen og huset.

Attraktive ansættelsesforhold med god pensionsordning, forsikring og sundhedsdækning. Aktiv personaleforening, god frokostordning og forskellige personalegoder.

Vi søger både en regnskabsassistent og en revisorassistent, der er selvstændige og erfarne, og som trives i en hverdag med alsidige opgaver inden for bogføring og regnskabsopgørelse for en stribe forskellige kunder. Du vil få ansvaret for din egen kundeportefølje, og du motiveres af at give vores kunder en professionel service i tæt samarbejde med dine kolleger.

Vi har en flad organisationsstruktur, og alle hjælper hinanden med at nå i mål med opgaverne.

Dine opgaver hos os vil bl.a. være:

  • kontering og bogføring
  • afregning af moms og afgifter
  • opgørelse og afslutning af landbrugsregnskaber i Ø90
  • ... og har du specielle ønsker til opgaver, er der mulighed for dette.

Vi forestiller os, at:

  • du har solidt kendskab til regnskabssystemet Ø90
  • du elsker at arbejde med tal og har en relevant uddannelsesmæssig baggrund samt gerne nogle års erfaring fra en lignende stilling
  • du holder overblikket, arbejder struktureret med opgaverne og overholder deadlines
  • du vil gerne arbejde i et team, hvor humøret er højt, og hvor alle hjælper alle
  • du har nogen kendskab til landbrug.

Har du lyst til at være en del af vores gode team, og tænker du, at dette er det helt rette job for dig, så glæder vi os til at modtage din ansøgning via www.landbosyd.dk/job

Hvis du har spørgsmål til stillingen og os som kollegaer, er du meget velkommen til at kontakte os: chef for regnskabs- og revisorassistenter Annemarie Dall Lorenzen på 2440 7786 eller chef, regnskab Anders Peter Frederiksen 2499 4270.

 

Tip en venMere om stillingenAndre stillinger