printshare

Materielkonsulent, Back-office

Taastrup, RIWAL Danmark A/SPubliceret 20. maj 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Til vores afdeling i Taastrup søger vi en Salgsbackup (Materielkonsulent) som motiveres af, at "få puslespillet til at gå op" og ser løsninger frem for forhindringer!

Som Salgsbackup i vores udlejningsafdeling er du en vigtig medarbejder, der med din evne inden for rådgivning og god kundeservice er med til at gøre virksomheden og produktet til noget ud over det sædvanlige.

 

STILLINGEN

Med reference til virksomhedens Rental desk Teamleder bliver du en del af vores Back-office team bestående af 12 dygtige og engagerede kolleger med base i henholdsvis Odense eller Taastrup. 

Dine arbejdsopgaver

  • Sikre en professionel og korrekt telefonisk rådgivning
  • Registrering af kundeordrer i ERP system, samt opfølgning på disse
  • Koordinering med logistikafdelingen
  • Back up for eksterne sælgere
  • Diverse ad-hoc opgaver

Du vil igennem din arbejdsdag være i kontakt med mange af vores kunder, og du vil få en vigtig rolle i, at sikre at kundernes ordre behandles effektivt og korrekt uden at gå kompromis med sikkerheden.

Det er afgørende for os, at du trives med en hverdag der er afvekslende, udfordrende og til tider uforudsigelig. Et højt serviceniveau, grundighed og løsningsorienteret er derfor vigtige nøgleord for at lykkes i jobbet.

 

KANDIDATEN

Som person er du kendetegnet ved et højt engagement og positiv indstilling. Du er fleksibel og imødekommende og kan arbejde effektivt og målrettet uden at gå på kompromis med kvalitet og ordentlighed. Du trives med at rådgive folk og sætter en ære i god kundebetjening, også når tingene går stærkt. Din arbejdsstil er selvstændig, struktureret og omhyggelig.

Som kollega er du hjælpsom, og du bidrager til teamet med et godt humør.

Kompetencer

  • Struktureret og detaljeorienteret
  • Ser muligheder frem for begrænsninger
  • Flair for IT
  • Kan kommunikere på engelsk i skrift og tale

Grundet virksomhedens åbningstider er det et krav, at du kan arbejde inden for tidsrummet 07.00-16.30, samt deltage i telefonvagtordning.

Kendskab til branchen er ikke en forudsætning, da du vil få grundig oplæring i vores produktsortiment. En naturlig nysgerrighed for at lære nyt og sætte dig ind i vores produkter og arbejdsgange vil være et krav.

 

RIWAL TILBYDER

Et alsidigt job, hvor der sættes pris på initiativ, beslutsomhed og selvstændighed.

Hos os får du mulighed for både at udfolde og udvikle din faglighed, og vi investerer gerne i din videre uddannelse.

Vi har fokus på det gode arbejdsmiljø, og du vil komme til at arbejde i en dynamisk virksomhed, som er præget af en uformel omgangstone blandt engagerede kollegaer.

Der er tale om et spændende job med gode sociale forhold og en løn der modsvarer dine kvalifikationer. Ligeledes tilbydes der sundhedsforsikring og pensionsordning.

 

KONTAKTPOLYSNINGER

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Rental desk Teamleder Mie Andersen på telefon 2288 4153.

Der indkaldes løbende til samtaler. 

Tip en venAndre stillinger