printshare

Kan du koordinere og sikre stærke samarbejdsrelationer?

OpenNet A/S Publiceret 30. marts 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Vi leder efter dig, som vil være med til at gøre en forskel i den danske telebranche og for forbrugerne, og som ser værdien i at holde et højt driftsniveau. Og så er det vigtigt, at du er god til at arbejde sammen med mennesker og koordinere. OpenNet er en mindre IT-virksomhed med stor berøringsflade, som giver husstande og virksomheder lynhurtigt internet og flere valgmuligheder på deres fiberforbindelse. Vi er på en fortsat vækstrejse - og vi har brug for flere hænder.

Lokation: Silkeborg

Hvem er vi? Det er os, der giver dig flere valgmuligheder, når du skal vælge TV og internet

I OpenNet arbejder vi for, at slutkunderne - fx dig og din husstand eller virksomheden længere nede ad gaden - får flere valgmuligheder på sin fiberforbindelse. Vi driver en platform, som gør det nemmere for tjenesteudbydere (dem, der leverer TV og internet) og netejere (dem, der ejer fibernettet) at samarbejde.

Selvom vi er en mindre virksomhed, som ikke er synlige i gadebilledet, gør vi en stor forskel i den danske telebranche og for slutkunderne, ligesom vi har en rigtig stor berøringsflade - vi har fx indgået aftaler med hovedparten af de største danske tjenesteudbydere, og vi nærmer os en dækning på næsten 1 mio. adresser. Med andre ord samler vi branchen og accelererer den digitale udvikling i Danmark.

Hvem er du? Du er god til at samarbejde, og dit analytiske blik sikrer et højt driftsniveau

Det er helt centralt, at du kan lide og er god til at arbejde sammen med andre mennesker, for en stor del af arbejdet består i at samarbejde med vores partnere. Derudover at det vigtigt, at du betragter drift som en vigtig brik i forretningen. Dit analytiske blik sikrer et fortsat højt driftsniveau, og du eksekverer hurtigt på aftalte aktioner.

Derudover forventer vi, at du:

 • kan analysere de enkelte driftssager hurtigt, og at du kan forholde dig til driften både på et praktisk niveau, men også fra et helikopterperspektiv og spotte sammenhænge og tendenser.
 • tager ejerskab over tværgående såvel som egne opgaver, da du får ansvaret for mange opgaver, som du skal arbejde selvstændigt med.
 • kan bevare overblikket i pressede situationer og selvstændigt prioritere dine opgaver.
 • har IT-teknisk forståelse eller interesse, da dit arbejde tager afsæt i OpenNets IT-platform.
 • har en god forståelse for de driftsmæssige udfordringer, der kan opstå.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende for os - det vigtigste er, at du har tilegnet dig en viden og praktisk erfaring inden for IT-processer.

Det en fordel, at du:

 • har forståelse for processer i komplekse organisationer, og hvordan man navigerer iblandt dem.
 • har erfaring fra en tilsvarende stilling.

Hvordan ser din hverdag ud i OpenNet? Fleksibilitet, fællesskab og ansvar

OpenNet er en fleksibel arbejdsplads, hvor det stærke fællesskab er det første, du møder. Vi er specialister, men vi når længst sammen. Vi får det til at ske - vi realiserer vores overordnede mål såvel som driftsopgaver, og vi sparrer med hinanden i løbet af arbejdsdagen. Og så har vi det sjovt og interesserer os for hinanden - både i og uden for arbejdstiden - og der er ikke langt fra faglige møder til grin og et slag bordfodbold.

Du kommer til at få din daglige gang i vores operationsteam, som er et centralt bindeled mellem vores forskellige samarbejdspartnere (tjenesteudbyderne og netejerne). Din primære opgave er at sikre - i tæt samarbejde med dine kolleger - at driften på tværs af vores samarbejdspartnere fungerer. Det indebærer fx, at du følger op på ordreafgivelser, fejlmeldinger og mangler mellem tjenesteudbyderne og fibernetejerne.

Dine opgaver bliver bl.a.:

 • koordinering af opgaver på tværs af samarbejdspartnere.
 • daglige besvarelser og opfølgning af sager på vores Partnerportal.
 • varetagelse af og ansvar for problemløsning ved eventuelle eskalationer.
 • analyse af driftsudfordringer og -behov - både med øje for vores partnere, men også så vi sikrer os, at vores team udvikler sig med forretningen.
 • lede vores partnere igennem processerne for at sikre, at de overholder og anvender dem korrekt.

Allerede fra dag ét får du mulighed for at få ansvar og udvikle dig. Men hvad hedder - måske din - kommende stilling? Ligesom vi ikke kender dig endnu, har vi ikke lagt os fast på stillingens titel. Det vigtigste er, at du kan se dig selv i arbejdsopgaverne og gerne har erfaring med dem, og at du har lyst til at være en del af vores team og med på vores rejse.

Send os din ansøgning allerede i dag

Vi inviterer løbende til samtaler, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Operations Manager Andreas Hyltoft på 2230 6542 eller Business Development Manager Tina Juhl-Madsbjerg på 2343 8381.

Tip en venAndre stillinger