Revisor i Regnskab

Holstebro, Herning, Billund, EsbjergPubliceret 4. marts 2021
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Vi tilbyder mere end bare et job - du bliver en del af et professionelt, ambitiøst og dynamisk arbejdsmiljø. Vi er et udviklende team, bestående af både yngre og mere erfarne medarbejder som løbende udvikler og dygtiggør hinanden, både personligt og fagligt.

Mangler du det bedst mulige startpunkt for din fremtidige karriere, og får du stjerner i øjnene over tal og regnskaber, så er et job i SAGRO-Regnskab måske lige noget for dig.

I SAGRO-regnskab har vi desuden stor fokus på udviklingen af det papirløse og digitale bogholderi, så det er vigtigt du har et digitalt mindset, samt viljen til at holde dig opdateret på emnet.  Som person er du udadvendt og positiv mod såvel kunder som kolleger, og du evner at samarbejde. Du er sød, klog, og har et glimt i øjet og dit servicegen er stort. Du sætter en ære i at opgaverne løses til tiden og du trives med en arbejdsdag i højt tempo og med skiftende opgaver. Du arbejder struktureret og evner til at bevare overblikket, når der er flere bolde i luften på én gang. Fleksibilitet er vigtigt

Tip en venAndre stillinger