Redaktionschef Printcentralen

Printcentralen Publiceret 30. april 2019

Jysk Fynske Medier søger redaktionschef til Printcentralen 

Har du en forkærlighed for de gode, gamle trykte aviser? Har du blik for både de små detaljer og de store linjer? Har du talent for planlægning og optimering? Har du lyst til at lede et velfungerende team af dedikerede redigerende?

Så er du måske det nye medlem af ledelsesteamet på Jysk Fynske Mediers printcentral i Esbjerg.

Du skal være med til at sikre kvalitet

Printcentralens 42 medarbejdere står for produktionen af stort set alle sider i Jysk Fynske Mediers 13 dagblade, 54 ugeaviser samt en række tillæg. Hver uge sender vi over 3000 sider med redaktionelt indhold til vores tre trykkerier, så det er vigtigt for os, at vi arbejder effektivt. Men det er lige så vigtigt, at vi samtidig leverer en høj kvalitet.

Du skal sætte retningen og følge op

Som en af tre redaktionschefer skal du være med til at lede et hold af engagerede medarbejdere i et travlt miljø præget af god stemning og lyst til at samarbejde. Udadtil skal du sikre et godt samarbejde med alle redaktioner i koncernen og løse problemer, inden de vokser sig store. Du skal være med til at kontrollere kvaliteten af vores arbejde og holde feedbacksamtaler med de redigerende. Du skal deltage i planlægningen af produktionen, herunder vagtplanlægningen.

Du skal tage ansvar og gå forrest

Du har en redaktionel baggrund, og du må meget gerne have ledelseserfaring, men det er ikke et krav. Vigtigst er det, at det ligger naturligt for dig at tage ansvar og gå forrest, for eksempel ved selv at give et nap med i InDesign ved spidsbelastninger.

Spørgsmål kan rettes til ledende redaktionschef Jesper Nørgaard, 2060 4630, eller redaktionschef Kim Stagaard, 2071 2247.

Ansøgningsfristen er 22. april 2019, men skynd dig. Vi holder løbende samtaler og afslutter rekrutteringsprocessen, når den rigtige redaktionschef er fundet.

Tip en venSe andre stillinger hos Jysk Fynske Medier