Kommunikationskoordinator

med stor SoMe erfaring og interesse for økologi Publiceret 8. marts 2019 11:34:25

Kan du udarbejde en stærk kommunikationsstrategi og sikre eksekvering på relevante medier? Ved du, hvad der virker på de sociale medier, og kan du løbende videreudvikle vores "Thise - Mejeri med Passion-position"? Så er du måske vores nye nøglemedarbejder.

Som kommunikationskoordinator står du sammen med salgs- og marketingdirektøren og den øvrige direktion i spidsen for udarbejdelsen af en kommunikationsstrategi. Du bliver samtidig ansvarlig for eksekveringen på alle relevante medier. Vi arbejder primært med sociale medier, og derfor har du mindst 3 års erfaring i anvendelse og optimering af SoMe-kommunikation. Du er desuden i stand til at vedligeholde og udvikle vores website i DK såvel som på udvalgte eksportmarkeder. 

Skarp og kreativ pen

Din erfaring er primært fokuseret på forbrugerkommunikation inden for fødevarer, og du varetager derfor ubesværet både virksomhedsnyheder, storytelling, produktlanceringer og lign., ligesom du opbygger nyhedsbreve til alle relevante segmenter i samarbejde med Thises øvrige organisation.

Du har en skarp pen og kan på den baggrund optimere PR-indsatsen samt varetage forbrugerkontakt med støtte fra den øvrige organisation. Dine kreative skriveevner betyder, at du er i stand til at formidle Thises værdier levende, fx gennem relevant og opdateret salgsmateriale.

Vi forestiller os, at du er cand.merc. i kommunikation eller lign. Du behersker tysk, engelsk og gerne andre fremmedsprog på højt niveau i både skrift og tale. Samtidig har du den nødvendige erfaring til selvstændigt at varetage implementeringen af opgaver. Til hverdag samarbejder du tæt med resten af organisationen, og marketingteamet består ud over dig af en produktkoordinator og en grafiker.

Masser af drive

Som person arbejder du systematisk og struktureret med respekt for deadlines. Du er drevet af et højt energiniveau og et godt humør og kan se dig selv i en stærk og uformel kultur, hvor tingene aldrig står stille. Til gengæld bliver du en del af en levende og spændende virksomhed, der er drevet af passion.

Thise Mejeri er grundlagt af 7 økologiske pionerer i 1988 og ligger i landsbyen Thise i det nordvestlige Jylland. For Thise er økologi ikke et koncept, men en dybtliggende holdning, og vi fastholder den skånsomme behandling af de ca. 300.000 liter mælk, der dagligt indvejes fra vores 71 andelshavere. 30 % af mælken er jerseymælk, som har et højere proteinindhold og mere smagsfylde. Det udnytter vi til at højne kvaliteten i specielt de syrnede produkter. Vi går efter kompromisløs økologisk kvalitet skabt af innovation, begejstring og lidt fanden-i-voldskhed.

Tip en venSe andre stillinger hos POULSEN