Operatører til elektronikproduktion

Electronics DK, Aars, GPV International A/S

(Genopslag juni 2023)

Drømmer du om et job med faglige udviklingsmuligheder, hvor du arbejder med den nyeste teknologi i et godt kollegafællesskab? Så er stillingen som SMD-operatør hos GPV noget for dig!

GPV er en virksomhed i vækst, og vores SMD-afdeling i Aars søger operatører til både daghold og nathold på vores Yamaha SMD-linjer.

Som SMD-operatør hos GPV er du med helt fra starten af processen, hvor rå-print og komponenter skal forenes i højeste kvalitet. Du får en spændende og alsidig arbejdsdag med varierende arbejdsopgaver. Du bliver en del af et selvstændigt team med erfarne kolleger og et godt arbejdsmiljø.

 

Om jobbet

Vores kunder har meget forskellige behov indenfor specialiserede industrier. De mange alsidige opgaver giver gode faglige udviklingsmuligheder. Dine arbejdsopgaver bliver primært:

  • Opstilling, opstart og nedtagning af produktion
  • Opstart af prototyper
  • Bidrage til produktionsoptimering
  • Inddragelse i planlægning

 

Om dig

Du trives med en omskiftelig hverdag, hvor produktionen hele tiden prioriteres med henblik på at opfylde kundernes behov bedst muligt.

Det er en stor fordel at have erfaring med arbejdet med SMD-maskiner og du må gerne have baggrund som elektronikoperatør eller fra et lignende område. 

Vi har brug for kollegaer, som er engagerede, arbejdsomme og stabile. Derudover skal du have en vis portion teknisk indsigt og forståelse for systemerne. 

 

Om GPV

GPV blev grundlagt i Danmark i 1961 og er i dag en af Europas førende elektronikproducenter. GPV er en kundedrevet EMS-partner (Electronics Manufacturing Services) med komplekse løsninger inden for elektronik, egenproduktion af mekanik og kabeltræer, mekatronik og box-build, herunder ODM-design og engineering samt testudviklingsaktiviteter målrettet kunder langs hele værdikæden inden for high mix EMS-segmentet. GPV er med hovedkontor i Danmark den næststørste europæiskbaserede EMS-virksomhed og har produktionsfaciliteter i Danmark, Estland, Finland, Kina, Malaysia, Mexico, Schweiz, Slovakiet, Sri Lanka, Sverige, Thailand, Tyskland og Østrig. GPV har en årlig omsætning på ca. 8,5 mia. kroner og beskæftiger mere end 8.000 medarbejdere. GPV er ejet af det danske industrikonglomerat Schouw & Co. (80%) og det familieejede finske investeringsselskab Ahlström Capital Group (20%). Læs mere på www.gpv-group.com.

Tip en venAndre stillinger