Afdelingsleder

Ålborg Publiceret 16. november 2018 12:21:39

Afdelingsleder til Kingos afdeling i Aalborg

Har du lyst til at være med til at opbygge vores afdeling i Aalborg, og blive en del af en virksomhed med målrettede strategier, klare visioner i en branche i konstant udvikling, så er det dig vi står og mangler.

Om stillingen

Som afdelingsleder er det dig der sætter den overordnede dagsorden for afdelingen. Da vores afdeling i Aalborg er forholdsvis ny, vil du også få en central rolle i den videre opbygning af afdelingen, og i at synliggøre Kingos ydelser i Nordjylland.  

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling med masser af ansvar og udvikling for den der kan og vil. En stilling hvor din indsats anerkendes. Du vil få en bred kontaktflade på tværs af virksomheden, hvor faglig sparring med kompetente kolleger vægtes højt. Kingo er en dynamisk virksomhed med en flad struktur for tillid og ansvar går hånd i hånd.

Vi har stort fokus på både lederudvikling og personlig udvikling. Alle medarbejde i Kingo tilbydes efteruddannelse gennem interne og eksterne forløb, som er tilrettelagt efter den enkelte medarbejder, og som afdelingsleder vil en vigtig opgave være at udvikle, støtte og lede dine medarbejdere.

Nedenfor finder du et udsnit af de opgaver, som vi forventer falder naturligt for dig:

 • Salg til eksisterende og nye kunder - og evnen til at kunne styre og fokusere salg for afdelingen.

 • Personaleledelse og udvikling

 • Koordinering og prioritering af opgaver

 • Implementering, optimering og vedligeholdelse af processer

 • Sikre at medarbejderne har opdateret viden omkring regler og regulativer for området

 

Anya Mortensen, der er ansat som afdelingsleder hos Kingo, fortæller:

I mit job som afdelingsleder har jeg meget brede beføjelser til at løse mine opgaver og udvikle min afdeling.  Jeg kan godt lide de mange forskelligartede opgaver, hvor jeg både har kundekontakt og salg, og hvor jeg også har det overordnede ansvar for, at afdelingen får gennemført entrepriserne på bedste vis og med en god indtjening. Meget af jobbet består i at sørge for, at mine medarbejdere er klædt på til at løse deres opgaver, og støtte og hjælpe dem, hvor der er brug for det. Det betyder meget for mig når mine medarbejdere lykkes, og vi som afdeling har gjort det godt. For mig er det samtidig af meget stor betydning at den virksomhed jeg er i, gør en aktiv indsats i forhold til miljøet, og at vi ikke går på kompromis med det. Jeg finder det samtidig meget motiverende at beskæftige mig med et fagområde, hvor vi er meget specialiserede og har en stor viden.

Og sidst men ikke mindst er det en virksomhed i konstant udvikling, hvor jeg som leder har mange muligheder for udvikling, sparring og vidensdeling.

Din baggrund

Den ideelle kandidat har erfaring fra entreprenørbranchen og gerne med en faglig baggrund som ingeniør, bygningskonstruktør eller lignende, og er samtidig en erfaren leder der er vant til at gå forrest med en inspirerende og motiverende ledelsesstil.

 • Du ser dig selv som iderig og innovativ med mod på at implementere nye tiltag i afdelingen.

 • Du har købmandskab og kan tænke kreativt og løsningsorienteret.

 • Kvalitets-, sikkerheds- og miljøarbejde er en naturlig del af arbejdet og noget du prioriterer højt

 • Du er udadvendt og trives med forhandlinger på alle niveauer

 • Du er struktureret og har en systematisk tilgang til dine arbejdsopgaver, som giver dig de bedste betingelser for at organisere et forretningsområde præget af udvikling

Vi tilbyder:

 • Et spændende job i en branche i vækst, hvor stadig skærpede krav giver nye udfordringer.

 • En dynamisk virksomhed med et godt arbejdsmiljø og faglig sparring med kompetente kollegaer.

 • Faglig og personlig udvikling.

 • Attraktiv lønpakke der tager udgangspunkt i dine kvalifikationer og resultater.

Kingo er en markedsledende arbejdsplads, som bruger de mest effektive metoder og aktivt bidrager til branchens fortsatte udvikling. Kingo er ISO-certificeret, og både kvalitet og sikkerhed er områder, som prioriteret højt. Kingo er førende i graden af genbrug og genanvendelse af byggematerialer og bidrager derigennem aktivt til at nedbringe ressourcespildet. Vores vision er at være Nordens synonym for miljørigtig nedbrydning udført med respekt for mennesker og den verden vi leder i.

Kingo er en virksomhed med en sund økonomi.

 

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette profil. Samtaler afholdes løbende.

 

Geografi

Du vil få udgangspunkt fra vores kontor i Aalborg, og det vil være naturligt at du også personligt er forankret i Nordjylland.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-ansvarlig Liselotte Lyngvad: 25 16 91 48 eller e-mail: ll@kingo.biz

Tip en venSe andre stillinger hos Kingo Karlsen A/S