Credit Risk Manager

Facit BankPubliceret 12. november 2021
Ansøgningsfrist 15. december 2021

Brænder du for at arbejde med kreditgivning til privatkunder, kombineret med en veludviklet forretningsforståelse? Og har du lyst til at prøve det på nye markeder i Norge og Sverige, så er muligheden her. Du vil få en vigtig rolle i Facit Bank, en nyetableret nichebank, der tilbyder attraktive opsparingskonti og forbrugslån til privatkunder, og som lige nu er i gang med at etablere sig i Norge og Sverige.

Velkommen til en ambitiøs Bank

Stillingen som Credit Risk Manager er nyoprettet, og du får stor mulighed for at sætte dit præg på stillingen. Du bliver en vigtigt del af Kreditafdelingen, som består af en Kundeserviceafdeling og et Kreditopfølgning og analyse team. Afdelingen har et tæt samarbejde med ledelsen i banken, og understøtter øvrige interessenter på tværs af organisationen, bl.a. i arbejdet med forretningsudvikling og udvikling af bankens kreditpolitik, kreditprocesser, samt levering af rapporter og analyser til ledelsen i banken.

Få en central rolle i banken

Med reference til kreditchefen får du sammen med dine kollegaer i afdelingen en central rolle i banken. Du får et tæt samarbejde med et kompetent og dedikeret team, bestående af filialcheferne i Norge og Sverige, forretningsudviklingschefen, souschefen i kredit og kreditchefen i Danmark. Du bliver ansvarlig for at kreditpolitik og forretningsgange implementeres i Norge og Sverige, og du skal medvirke i opgaven med at udvikle en effektiv system understøttelse, som også medvirker til overholdelse af gældende lovgivning på området.

For at blive en succes i denne stilling har du et stort overblik og sans for detaljen. Du er et naturligt bindeled mellem ledelsen i Danmark og filialerne i Norge og Sverige og så kan du eksekvere på de flere forskelligartede opgaver.

Erfaring fra den finansielle sektor med god forretningsforståelse

Der er flere veje ind i stillingen, men vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse, hvilken er ikke afgørende. Derimod er det afgørende at du har flere års erfaring fra den finansielle sektor. Det vil være en fordel, men ikke et krav, hvis det er fra en kreditafdeling. Du får mange snitflader på tværs af organisationen, så det er vigtigt at du har gode kommunikationsevner - og er opsøgende i dit samarbejde med bankens forretningsenheder og øvrige interessenter. Du har en faglig og personlig integritet kombineret med evnen til at tage udgangspunkt i forretningens konkrete mål og udfordringer. Som person har du et stort drive, du udfordrer og er nysgerrig, men er også pragmatisk og løsningsorienteret. Du trives i en travl hverdag, og skaber en god stemning omkring dig.

Interesseret?

Du får et spændende, ansvarsfuldt job i en dynamisk udviklingsorienteret bank, hvor dagligdagen er præget af et højt aktivitetsniveau og masser af udfordringer. Beslutningsvejene er korte, arbejdsklimaet uformelt og kollegerne engagerede.

Du får gode ansættelsesforhold, løn efter kvalifikationer samt pensionsordning og tilbud om bl.a. kantine- og massageordning. Og så ligger din kommende arbejdsplads lige ved siden af Banegården, så den er let tilgængeligt - også selvom du bor i København.

Såfremt du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kreditchef Allan Sørensen på tlf. 2741 1289

Alle ansøgninger behandles fortroligt. Der er ansøgningsfrist den 15. december, men send din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende behandler de indkomne ansøgninger og indkalder til samtaler.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

 

 

Tip en venMere om stillingen