Dialog Specialist

Publiceret 23. maj 2019 14:32:49

Hyundai

Brænder du for dialog-markedsføring og målrettet kommunikation i øjenhøjde, og vil du være med til at videreudvikle markedets bedste kommunikationsplatform til nuværende og kommende Hyundai ejere i Danmark og Sverige? - så har du nu muligheden for at blive del af vores kommercielle hold, som skal sikre den fortsatte vækst for Hyundai i Danmark og Sverige.

UDVIKLING AF DIALOG-PROGRAMMER

Til Hyundai’s kommercielle team søger vi en Dialog Specialist, som vil få en central rolle i vores marketingafdeling og blive et væsentligt bidrag til den fortsatte drift og udvikling af vores dialog-programmer til nuværende og kommende Hyundai ejere i Danmark og Sverige.

Som Dialog Specialist vil dine kerneopgaver blandt andet være at videreudvikle og optimere vores marketing automatiserede dialog-programmer med henblik på øget loyalitet og fastholdelse af kunder samt sikre, at det til stadighed giver vores kunder relevant værdi og information. Du vil ligeledes komme til at stå for den daglige planlægning og hands-on udførelse af opgaver omkring marketing automation, herunder udarbejdelse af content i samarbejde med dine kolleger i marketingteamet og eksterne bureaupartnere.

Desuden vil du få ansvar for leadgenerering til forhandlernettet, accelerere indsamling af permissions, varetage tracking og måling af resultater, udarbejdelse af dokumentation samt arbejde i tæt dialog med IT-leverandører, bureauer og andre eksterne/interne samarbejdspartnere.

STÆRK KOMMERCIEL FORSTÅELSE

Du har forventeligt en videregående uddannelse inden for markedsføring og kommunikation samt praktisk erfaring med dialog-markedsføring, så du hurtigt kan overtage driften af de eksisterende dialog-programmer, som har stor betydning for den løbende generering af leads til Hyundais forhandlernet. Erfaring med CRM i en B2C virksomhed er en fordel.

Opgaverne som Dialog Specialist indebærer en bred kontaktflade til flere afdelinger og kolleger internt i Hyundai samt tæt samarbejde med eksterne partnere. Det er derfor vigtigt, at du er god til at strukturere tid og opgaver med stor respekt for procedurer, rammer og deadlines, samt formår at skabe ro og overblik i en travl hverdag. Som person er du udadvendt i kontakten med andre mennesker og udviser stort initiativ. Du kan visualisere fremtiden og formår at skabe successer for dig selv og Hyundai.

DIT NYE TEAM - DIN NYE ARBEJDSPLADS

Vi tilbyder en spændende stilling i en attraktiv organisation, hvor du får mulighed for at arbejde med et globalt brand i rivende udvikling. Vi varetager importen af Hyundai i Danmark og Sverige og er stærkt repræsenteret i begge lande med et solidt forhandlernet. Du vil blive del af vores marketingafdeling, som har ansvaret for markedsføring og kommunikation i Danmark og Sverige. Du får en særdeles interessant og agil arbejdsplads med mange dygtige kollegaer på vores kontorer i henholdsvis Kolding og Malmø. Arbejdspladsen vil være i Kolding.

Som medarbejder hos Hyundai Danmark vil du desuden blive del af Nic. Christiansen Gruppen, som er en ledende figur i den nordiske autobranche. Vores værdier troværdighed, ærlighed, handlekraft og købmandskab er i live lokalt og udleves hver dag. Dette kommer blandt andet til udtryk i vores nærvær med kunder, kolleger og samarbejdspartnere, og vores medarbejdere er drivkraften for vores succes.

INTERESSERET?

Finder du jobbet interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning i vores rekrutteringsportal. Du ansøger via linket. Vi vurderer og behandler indkomne ansøgninger løbende, så sende din ansøgning hurtigst muligt. Samtaler forventes gennemført løbende og tiltrædelse efter nærmere aftale.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Marketing Manager Henrik Hjorth på tlf. 22678417 eller pr. mail h.hjorth@hyundai.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Søg stillingen | Tip en ven | Se andre stillinger hos Hyundai Bil Import A/S

Dialog Specialist – Ansøg

Indtast navn og e-mail adresse og tryk Fortsæt

eller Annuller