Landmålere til Sjælland

 Publiceret 18. september 2020
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

LANDMÅLERE TIL SJÆLLAND

Hos Spotland søger vi landmålere til Københavnsområdet, som bliver motiveret af et arbejdsmiljø, der sætter barren højt. Ny teknologi, intelligente løsninger og en virksomhed i vækst er nøgleordene i vores virksomhed.

 

HVAD KAN VI TILBYDE

Spotland er en teknologidrevet virksomhed, som løser store og små projekter ved at kombinere nyeste teknologier med stærke og dedikerede kompetencer. Vi forener teori og praktik og sørger for, at projekter lykkes effektivt, succesfuldt og til kundernes tilfredshed - vores vision er nået, når 9 ud af 10 kunder og samarbejdspartnere vil bruge os igen.

Tilgangen til vores opgaveløsning er innovativ og ændrer sig løbende, hvilket betyder, at der er rig mulighed for udvikling - både personligt og fagligt. Med vores mange forskellige projekter får du mulighed for enten at specialisere dig inden for et bestemt felt eller prøve kræfter med varierende projekter. Vi arbejder bl.a. med nogle af landets største anlægsprojekter, men løser også forskellige opgaver for kommuner, forsyningsselskaber og rådgivere. Med en ansættelse hos Spotland kan du bearbejde virkeligheden med nye digitale værktøjer.

 

DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER

  • Planlægning og forberedelse af opmålings- og afsætningsopgaver
  • Opmåling og afsætning i marken, samt efterbehandling og kvalitetssikring af data
  • Udarbejdelse af afsætnings- og situationsplaner 
  • Dokumentation og kontrol
  • Klargøring af 3D data til maskinstyring
  • 3D laserscanning samt kortlægning og fotogrametri med drone
  • Være teamplayer og udleve vores værdisæt BUSSEN: Behovsorienterede, Udviklingsorienterede, Sociale, Stolte, Engagerede, Nytænkende

 

DIN PROFIL OG KVALIFIKATIONER

I Spotland er vi sociale og udviklingsorienterede - du skal derfor være en holdspiller. Vi sætter en ære i, at vores kunder oplever et godt arbejdsflow, når det gælder kvalitet, tidsplan og økonomi. Vi forventer derfor, at du er ansvarsbevidst, engageret, behovsorienteret og er i stand til at tage selvstændigt initiativ og tænke løsningsorienteret. Uanset om du er uddannet kort- og landmålingstekniker eller ej, skal du have minimum 3 års relevant erfaring, gerne indenfor anlægs arbejde.

 

KONTAKT

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Area Manager, Peter Sjelle, på tlf.: 5374 6911. Har du ingen spørgsmål så send din ansøgning med det samme. Vi læser din ansøgning med stor interesse og indkalder de bedste kandidater til samtaler løbende. Vi forventer stillingerne besat hurtigst muligt.

 

Hos Spotland er vi specialister i landmåling, BIM/VDC-teknologi og GPS-maskinstyring. Spotland er en del af Barslund Group, som består af flere selskaber med hvert deres specialområde. Som en del af koncernen vil du indgå i et stort fællesskab med mange engagerede kollegaer.

Læs mere om Spotland på www.spotland.dk eller besøg os på de sociale medier.

Tip en venAndre stillinger