printshare

Installation, Service & Aftermarket Business Excellence Manager

KOMPAN A/S Publiceret 5. december 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

KOMPANs formål er at hjælpe vores kunder med at skabe et sundere og gladere samfund, og det har vi gjort siden 1970. Vi leverer kvalitetsløsninger til legepladser og fitness sites. Vi designer, fremstiller og installerer mere end 1.000 legepladser og fitnessområder hver måned på tværs af 90 lande - det svarer til en installation hvert 44. minut.

Vi vokser stadig, og derfor søger vi en struktureret og løsningsorienteret Business Excellence Manager til vores installations, service & aftermarket (ISA) team. Din vigtigste opgave bliver at understøtte leverance af den kommercielle ISA-strategi ved at sikre sammenhæng i organisation, procedure, processer og IT-værktøjer i takt med ISA-afdelingens udvikling. Du vil blive en del af teamet i Supply Chain og sidde i hovedkontoret i Tietgenbyen i Odense. 

Nøglerolle i udvikling af ISA

Stillingen som Business Excellence Manager er en nøglerolle i at udvikle og drive interne processer og aktiviteter baseret på best practice og ønsket practice på nye opgaver. Dine primære opgaver er at designe ønskede processer og procedurer samt kortlægge gaps i proceslandskabet. Derudover vil du arbejde med at:

  • sikre stakeholder inddragelse og management
  • rådgive om organisationsjusteringer
  • repræsentere ISA i IT-udvikling samt være ISA project lead på IT-udrulning
  • sikre en god kundeoplevelse i alle touch points    

Struktureret tilgang - bred kontaktflade

Du kommer med en baggrund fra en service og/eller installationsforretning eller med en projektleder erfaring, gerne med nogle års ledelses-erfaring enten med direkte eller indirekte ledelsesopgaver. Du har gode egenskaber i at samarbejde i en matrix-organisation og i international kontekst.

Du har erfaring med servicesystemer som MS Field Operations, MS Field Service, ServiceNow, SalesForce Service eller lignende. Derudover har du kendskab til CRM- & ERP-systemer, gerne MS Dynamics 365 og Navision. Du får et internationalt job, hvor rejseaktiviteten er mellem 20-30 dage årligt.

Professionelt team og høj aktivitet

Som person er du drevet af at skabe resultater i samarbejde med resten af organisationen. Du kan indgå skabende og konstruktivt i et professionelt team med høj aktivitet og mange opgaver og med et godt humør. Du er forretningsudviklende og kan håndtere varierende og komplekse opgaver. Du arbejder på dansk og engelsk i skrift og tale og forstår gerne øvrige sprog som tysk, fransk eller spansk - dette er dog ikke et must.

Bliv en del af KOMPAN

KOMPANs produkter er markedets bedste, du kommer til at arbejde internationalt i et professionelt set-up med egne fabrikker og mange underleverandører, hvor KOMPAN i kraft af høje ambitioner og målrettet strategisk indsats har slået markedet på både vækst og indtjening. 

Let’s Play!

Vi tilbyder et udviklende job i et uformelt og internationalt arbejdsmiljø, hvor humøret altid er højt, og sammenholdet er stærkt. Du kommer til at indgå i et team af ambitiøse og dygtige kolleger, der brænder for at skabe resultater og bidrage til at optimere børns leg og læring.

Kan du se dig selv som KOMPANs Business Excellence Manager, så send os dit CV og ansøgning. Vi vil behandle ansøgningerne løbende. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kristian Wagner, ISA Development Director på KriWag@Kompan.com 

Vi glæder os til at høre fra dig.  

Tip en venAndre stillinger