Lærling Køletekniker

KH OneStop, PadborgPubliceret 7. juli 2020
Ansøgningsfrist 31. august 2020

Køletekniker lærling søges til KH OneStop i Padborg.

Velkommen indenfor hos KH OneStop A/S

Som Danmarks førende leverandør til transportbranchen har vi i mere end 40 år tilbudt effektiv service på transportkøleanlæg, trailere og lifte. Vi hjælper kunderne, når de har brug for det - og hvor de har brug for det. Vi er importør og eneforhandler af Thermo King-transportkøleanlæg. Kort sagt: vi holder transportbranchen godt kørende - og derfor er vores forretning en succes.

Få gode, erfarne og kompetente kolleger

Den samlede medarbejderstab tæller på nuværende tidspunkt 170 mand fordelt på flere forskellige servicecentre i DK.

Vi søger nu en køletekniker lærling med gå-på mod og lyst til at lære, til vores monterings- og reparations værksted for transportkølemaskiner i Padborg. Afdelingen beskæftiger sig med mange forskellige opgaver indenfor montering, servicering, reparation og opbygning af køle-, kommunikations- og sikkerhedsløsninger for vores kunder, der tæller en stor del af de førende transportvirksomheder i Danmark. Vi er stolte af vores arbejde og er førende på vores felt.

Du vil blive en del af et velfungerende team på 23 personer med et fagligt højt niveau og et godt fællesskab. Vi er flere, der har været her i mange år, nogle i rigtig mange år. For vi er en god og udviklende arbejdsplads. Og selvom det meste arbejde er selvstændigt, er her god stemning, og vi er altid klar til at hjælpe hinanden.

Få et varieret lærlinge forløb med mulighed for ansættelse efterfølgende

Du vil komme igennem et struktureret og gennemarbejdet lærlinge forløb, hvor du vil få indblik i alle opgaver i afdelingen.

Uddannelsen varer 4 år. I dine år som lærling er du 1 x 20 uger, 3 x 10 uger og 1 x 5 uger på Den jyske håndværkerskole i Hadsten. Resten af tiden er du i praktik hos os.

Vi er overbeviste om, at du i løbet af dit elevforløb bliver så dygtig, at du vil få ansvaret for dine egne arbejdsområder. Selvfølgelig altid med mulighed for sparring og back up til løsning af opgaverne.

Derudover tilbyder vi

  • En uddannelse med minimal arbejdsløshed og masser af udviklingsmuligheder.
  • En arbejdsplads hvor vi fokuserer på høj medarbejdertilfredshed, og hvor overenskomstmæssig løn under uddannelse inkl. sundhedsforsikring er en selvfølge.
  • Gode arbejdskollegaer og et godt kollegialt sammenhold.
  • Det du lærer på skolen, skal du bruge i dit daglige arbejde og omvendt.
  • Vi støtter op omkring dig og sikrer den gode balance imellem praktik og teori.
  • Med en uddannelse hos KH OneStop A/S får du masser af muligheder, og det er kun op til dig selv, hvor på karrierestigen du stopper

Dine kvalifikationer

Du har hænderne og hovedet rigtig skruet på, da arbejdsopgaverne både kræver tekniske, boglige og sproglige kompetencer.

Du er god til matematik, da uddannelsen kræver en del beregninger.

Du er nysgerrig, seriøs og omhyggelig med dit arbejde

Det er vigtigt at du har lysten til at arbejde selvstændigt og udvikle dine kompetencer. Vi lover til gengæld at bakke dig 100 % op hele vejen.

 Ansøgning

For yderligere informationer om stillingen er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Frank Pedersen på tlf.: 73302533 eller frp@knudhansen.dk

Vi gennemgår ansøgningerne løbende og vil derfor afholde samtaler med relevante kandidater efter behov. Du søger jobbet via dette link

Tip en venAndre stillinger