Elektriker til CPH lufthavn

 Publiceret 16. november 2018 15:02:22

ELEKTRIKER TIL CPH LUFTHAVN  

Bliver du motiveret af et arbejdsmiljø, som sætter barren højt? Vil du have et job med ansvar og kan du arbejde selvstændigt? Så er jobbet som elektriker i CPH Lufthavn noget for dig.

 

SPÆNDENDE LUFTHAVNSPROJEKT

Hos MH Elektric løser vi en lang række opgaver. Vores kompetencer spænder bredt og vi udfører alt fra traditionelt el-arbejde til spændende projekter for bygge- og anlægsbranchen. I første omgang har vi brug for en elektriker til et større projekt i lufthavnen. Du vil efterfølgende få muligheden for at specialisere dig inden for et bestemt felt eller prøve kræfter med varierende projekter. Det kan også være, at du blot ønsker at prøve kræfter med projektarbejde i lufthavnen. Uanset hvad dine ønsker er, hører vi gerne fra dig.

 

VI TILBYDER

  • Mulighed for personlig udvikling og medindflydelse
  • Positivt arbejdsklima med gode kollegaer. Vi tror på en sund, fælles og fleksibel holdånd.  
  • 37 timers arbejdsuge 
  • Firmabil og telefon
  • Løn efter kvalifikationer samt pensions - og sundhedsordning
  • Du vil referere direkte til afdelingschefen
  • Derudover tilbyder vi dig en plads i BUSSEN, hvor du er med til at udleve vores værdisæt: Behovsorienterede, Udviklingsorienterede, Sociale, Stolte, Engagerede, Nytænkende

 

DIN PROFIL OG KVALIFIKATIONER

Du bliver en del af en afdeling, som har stor kundeberøringsflade. Det er derfor et krav, at du brænder for at servicere og skabe tilfredse kunder. Du skal holde af en varierende hverdag med differentierende arbejdsopgaver. Du har en udviklingsorienteret tilgang til opgaveløsningen - og ser muligheder frem for begrænsninger.

Vi søger en uddannet elektriker, der er ansvarsbevidst, arbejdsom og engagerer sig. Mangeårig erfaring er ikke nødvendig, vi ser gerne nyuddannede. Det er dog en fordel, at du kan arbejde selvstændigt, er i stand til at tage initiativ og er løsningsorienteret. 

 

VIL DU VIDE MERE?

Vi læser din ansøgning med stor interesse og indkalder de bedste kandidater til samtaler løbende. Vi forventer stillingen besat hurtigst muligt. Du kan læse mere om os på www.mh-elektric.dk eller vores LinkedIn. Du er også mere end velkommen til at kontakte afdelingschef, Sylvester Spieler, på tlf. +45 2571 8177.

 

MH Elektric er en del af Barslund Group Koncernen, som består af otte selskaber med hvert deres specialeområde. Som en del af koncernen får du over 500 nye glade kollegaer. ​

Tip en ven