Rejseleder

Nilles Rejser 

Nilles Rejser søger erfarne rejseledere

Er du en god formidler, elsker du at være sammen med mennesker, og kan du organisere og servicere med et glimt i øjet og et smil på læben? Så er du måske vores nye rejseleder... 

HVEM ER NILLES REJSER?

NILLES Rejser har eksisteret i mere end 75 år. Vi tilbyder rejser til rejsemål i Danmark, Europa og oversøisk. Vi har mange trofaste gæster, som rejser med os igen og igen, og der kommer flere og flere nye gæster til.

Vi arrangerer både busrejserflyrejserkrydstogter og flodkrydstogter med danske rejseledere. Mange af vores rejser er klassikere, men vi tilbyder også nye rejser og rejsemål løbende. Siden 2015 har NILLES Rejser været en del af Aller Leisure, som er en af de største rejsebureaugrupper i Danmark.

JOBBET SOM REJSELEDER

Som rejseleder for NILLES Rejser skal du besidde en stor faglig viden om rejsemålet, og elske at formidle og dele din viden. Du skal have et stort servicegen og være den naturlige leder af en stor gruppe af mennesker, som kan holde hovedet koldt og hjertet varmt, uanset hvilken uforudset hændelse du end måtte stå i.  

For at få succes i jobbet som rejseleder, er det vigtigt at du er en god menneskekender og har en god forståelse for vores gæster og deres behov. Samtidig er du en god teamspiller, da samarbejde med vores chauffører, lokale guider, samarbejdspartnere og ikke mindst vores egne rejsebureaumedarbejdere, er nøglen til din succes. 

Som rejseleder er du vært for et helt særligt rejsefællesskab, og det er derfor din fornemmeste opgave at skabe en uforpligtigende ramme om de gode oplevelser. Det kræver en helt særlig passion.

At være rejseleder hos NILLES Rejser er mere en livsstil end et arbejde. Der er tale om sæsonarbejde 4-6 måneder, primært i perioden april - september, eller opgaver, der forekommer lejlighedsvis. Det er et fantastisk job med mange spændende udfordringer og oplevelser.

HVEM ER DU
Din erhvervsmæssige og faglige baggrund er ikke så afgørende, så længe du kan svare ja til nedenstående:

  • Du besidder en stor faglig viden om forskellige rejsemål, og kan formidle på en god og let forståelig måde
  • Du er servicemindet og i besiddelse af godt humør og gåpåmod
  • Du arbejder struktureret, er velforberedt, ansvarsfuld og i stand til at træffe de nødvendige beslutninger
  • Du er god til at samarbejde, er empatisk og formår at løse udfordringer 
  • Du er god til sprog, og kan som minimum dansk, engelsk og tysk

ER DU INTERESSERET OG VIL DU MED PÅ HOLDET?
Finder du jobbet som rejseleder interessant, hører vi meget gerne fra dig. Vi drømmer om at få kontakt til erfarne rejseledere, som har lyst til nye udfordringer og som har erfaring med grupperejser, eller med anden relevant erfaring. 
Vil du vide mere om jobbet som rejseleder, er du velkommen til at kontakte Lone Schioldan, rejselederansvarlig ved NILLES Rejser tlf. +45 9647 2816.

Vi glæder os til at høre fra dig, så send din ansøgning samt rejse-CV til os ved at klikke på ANSØG nedenfor.  

Tip en ven

Publiceret28. november 2023

AnsøgningsfristHurtigst muligt

KontaktLone Schioldanlone@nillesrejser.dk96472816

Arbejdsstedets adresseNy Lufthavnsvej 100, 9400 Nørresundby, DanmarkÅbn i Google Maps