printshare

Salgskonsulent søkes til Trøndelag

KOMPAN Norway Publisert 2. januar 2023
Søknadsfrist : Så snart som mulig

KOMPANs formål er å hjelpe våre kunder med å skape et sunnere og gladere samfunn og det har vi gjort siden 1970. Vi leverer kvalitetsløsninger til lekeplasser og fitness sites. Vi designer, produserer og installerer mer en 1.000 lekeplasser og fitnessområder hver måned på tvers av 90 land - det vil si at vi installerer en ny site hvert 44. minutt. 

KOMPANs lekeplasser tåler slitasje fra både vær og bruk, samtidig som det ser bra ut i mange årtier. Vi bruker materialer av høyeste kvalitet som alle blir testet på vårt testsenter i Danmark hvor vi også utvikler og tester våre nye produkter. Det norske datterselskapet betjener både private og offentlige kunder. Selskapet vokser, men har fortsatt et stort potensiale for videre bearbeiding. For å styrke salget til offentlige og private kunder i Trøndelag området, søker vi nå etter en Junior Salgskonsulent, som må være bosatt i Trøndelag.

Prosjektsalg - Relasjonsbygging -  Komplette løsninger

Du vil være ansvarlig for bearbeiding av offentlige kunder som barnehager, skoler og borettslag i ditt distrikt. For å skape trygghet hos kunden og sikre salg er det viktig at du jobber tett med kunden i alle ledd i salgsprosessen. Det er viktig at du identifiserer og håndterer alle formelle og uformelle beslutningstakere/interessenter - fra øverste leder til brukere.

Du vil få stor innflytelse på egen arbeidsdag og egne resultater. Dette krever at du er strukturert og sørger for tett dialog. En betydelig del av lead-genereringen er gjennom din oppsøkende bearbeiding av kundeplattformen da salget ditt vil være cirka 90 % oppsøkende og 10 % innkommende henvendelser. Derfor vil mesteparten av tiden din tilbringes med kunder.

Du jobber kreativt med kunden for å finne den rette løsningen og du vil etter behov involvere markedsføring, salgsstøtte, teknikere, etc. Du er ansvarlig for presentasjonen av tilbudet og den endelig forhandlingen med kunden. Den rette kandidaten motiveres av å ha ambisiøse salgsmål, har god formidlingsevne og viser stor grad av service overfor kunden. Du liker en variert hverdag hvor du stadig er på farten og har dialog med kunder på telefon, e-post og direkte.

Globalt selskap, profesjonell salgsorganisasjon

Du må ha erfaring fra salg, prosjektsalg, bygg eller anlegg. Du er klar til å påta deg større ansvar, videreutvikle deg selv som selger og gå den ekstra milen som skal til for å levere de beste resultater. 

Let’s Play!

Du blir en del av en profesjonell og landsdekkende salgsorganisasjon som representerer en ledende global merkevare. Selskapet har en veldig kommersiell kultur og du får støtte fra dedikerte kolleger i stabsfunksjoner, som alle arbeider for at du skal lykkes. Samtalen er uformell, men profesjonell og gjennom sparring med leder og kolleger får du en spennende personlig og faglig utvikling.

Høres dette ut som en jobb for deg? Send oss din CV og en kort beskrivelse av hvorfor det er deg vi søker. Vi kaller inn til samtaler fortløpende. Søknadsfristen er snarest muligt. Vi ser frem til å motta din søknad.

Har du spørsmål angående stillingen, er du velkommen til å kontakte Lasse Krog, Sales Manager - KOMPAN Norge på mail LasKro@kompan.com eller telefon 951 55 541  

Fortell en bekjent