Journalist og tovholder til Øboen

Langelandsredaktionen Publiceret 10. maj 2019

JYSK FYNSKE MEDIER søger

JOURNALIST OG TOVHOLDER TIL ØBOEN PÅ LANGELAND

Fyns Amts Avis søger en tovholder til vores ugeavis Øboen, der er langelændernes meget populære ugeavis.

Øboen er nemlig ikke en almindelig ugeavis. Øboen er avisen på Langeland, der bliver læst af alle - som i alle - på Langeland.

Øboen og Fyns Amts Avis er de medier, der binder øen sammen og er en del af Langelands kultur og hjerteblod, og det er derfor også en helt særlig person, vi søger til jobbet som journalist og tovholder på Øboen.

Vi søger en journalist, der vil fortsætte Øboens høje niveau og bringe den ind i fremtiden - også digitalt. Og vi leder efter en person, der har gode samarbejdsevner, har en let flydende pen og har lyst til at være et kendt ansigt på Langeland, så Øboen fremover også bevarer sin stærke position på øen.

Du bliver en del af Fyns Amts Avis’ Langelandsredaktion i Rudkøbing og kommer til at arbejde tæt sammen med dagsbladsjournalisterne og sælgerne.

Du refererer til Fyns Amts Avis’ redaktør på Langeland.

Vi arbejder med bopælslyst, og hvis det ikke er muligt, så skal du i hvert fald have en stærk og udpræget Langelandslyst, der kan sætte liv i både avis, web og sociale platforme, samt på redaktionen i Ørstedgade.

 

Ansøgningsfrist: 3. juni 2019 - Vi holder samtaler primo juni.

Tiltrædelse: 1. august 2019 ønskeligt.

Kontakt evt. redaktør for Langelandsredaktionen Martin Ramsgaard, redaktionschef David Bernicken eller chefredaktør Rikke Bekker.

Tip en venSe andre stillinger hos Jysk Fynske Medier