Elektronikfagtekniker

E-DK, AarsPubliceret 8. november 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Trives du i en hverdag med fart over feltet og hænderne på mange forskellige produkter? Vil du være en del af en arbejdsplads, hvor vi hjælper hinanden og har et godt sammenhold samt en masse spændende opgaver? Så er du måske vores nye medarbejder.

GPV er en af Europas førende elektronikproducenter med løsninger indenfor elektronik, kabeltræer, mekanik og box-build til kunder i hele verden inden for high mix/low-medium volumenproduktion. Vores kunder er førende i verden indenfor Cleantech, Instruments & Industry, Medtech og Transportation. 

Hos GPV får du et job med en masse spændende opgaver i en global virksomhed i vækst med 100 kolleger på vores fabrik og kontor i Aars. Du bliver en del af et inspirerende, uformelt og travlt miljø med gode udviklingsmuligheder

Arbejdsopgaverne i jobbet er blandt andet:

  • Test og opdatering af print - herunder tilpasning af test setup
  • Fejlfinding
  • Reperation af print
  • Udskiftning af komponenter (leaded og SMD)

Du er uddannet tekniker eller har anden relevant uddannelse. Det er en fordel hvis du har erfaring fra lignende elektronikproduktion. Vi har brug for en medarbejder, der er kvalitetsbevidst og fleksibel da vi producerer for en række forskellige og højtspecialicerede kunder.

Vi tilbyder fleksibel arbejdstid og ordnede forhold under Industriens Overenskomst.

 

Interesseret?

Vi afholder løbende samtaler, så send CV og ansøgning hurtigst muligt via linket nedenfor. Ansøgninger som ikke indsendes via ansøgningsportalen tages ikke i betragtning. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Operations Manager Tom Egmose på telefon 22117808.

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Om GPV

GPV blev grundlagt i Danmark i 1961 og er i dag en af Europas førende elektronikproducenter. GPV er en kundedrevet EMS-partner (Electronics Manufacturing Services) med løsninger indenfor elektronik, kabeltræer, mekanik og box-build til kunder i hele verden inden for high mix/low-medium volumenproduktion. GPV har hovedkontor i Vejle, Danmark og produktionsfaciliteter i Danmark, Schweiz, Tyskland, Østrig, Slovakiet, Sri Lanka, Thailand og Mexico. GPV har en årlig omsætning på ca. 2.9 mia. kroner og beskæftiger omkring 3.700 medarbejdere. GPV har siden 2016 været ejet af det danske industrikonglomerat Schouw & Co.

Tip en venAndre stillinger