Studentermedhjælp - undervisning i IT

Spiras 

Studentermedhjælper til undervisning i IT - herunder Microsoft Teams og SharePoint

Vi søger en engageret studentermedhjælper til at støtte vores organisation med undervisning i anvendelse af IT-programmer ("sådan gør vi hos Spiras") primært i Microsoft Teams og SharePoint. Du vil spille en central rolle i implementeringen af Teams til dokumenthåndtering og mødeplatform samt udviklingen af undervisningsmateriale og -metoder.

 

Arbejdsopgaver

Du skal:

  • undervise Spiras’ ansatte i brugen af Microsoft Teams til dokumenthåndtering og som mødeplatform
  • være med til at indføre "sådan gør vi hos Spiras" i anvendelsen af de forskellige programmer i bl.a. Office-pakken, Teams og SharePoint
  • udvikle undervisningsmateriale tilpasset organisationens behov
  • deltage i planlægning og gennemførelse af undervisningssessioner
  • yde support til ca. 300 medarbejdere på fire lokationer i Sydjylland og Fyn (Aabenraa, Vojens, Kolding og Odense).

 

Kvalifikationer

Du skal have erfaring med brug af Office-pakkens programmer herunder især dokumenthåndtering og mødefunktioner i Teams samt kendskab til SharePoint.

Herudover skal du have evne og lyst til at formidle komplekse emner på en klar og forståelig måde. Du har en selvstændig og struktureret arbejdsstil med evnen til at koordinere undervisning og support over flere lokationer.

Undervisningen foregår på dansk, hvorfor vi forudsætter gode danskkundskaber.

Studerende inden for IT, kommunikation eller relaterede fagområder foretrækkes.

 

Ansættelsesvilkår

Projektansættelse fra 15. september 2024 til 31. januar 2025 (evt. mulighed for forlængelse).

Arbejdstid efter nærmere aftale, ca. 30 timer ugentligt fordelt på ugens første fire dage.

Din base vil være den lokation, der ligger tættest på din bopæl, men du skal selv kunne transportere dig fra den ene lokation til den anden. Det er derfor en forudsætning, at du har kørekort og bil, som du vil stille til rådighed (kørsel afregnes efter statens takster).

Er du interesseret i at være en del af vores team og bidrage til vores digitaliseringsprojekt? Send din ansøgning og CV senest 9. august 2024 via linket nedenfor.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at henvende dig til udviklingschef Anders Andersen på mobil 2328 2471 eller HR-chef Conni Tetens på mobil 5142 7795.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Hvem er vi - din nye arbejdsplads?
Spiras er en medlemsejet uafhængig og uvildig rådgivningsvirksomhed til landbruget og andre erhverv. Spiras kom til verden 22. juni 2023, hvor medlemmerne af LandboSyd, Sønderjysk Landboforening (SLF) og Kolding Herreds Landbrugsforening (KHL) valgte at fusionere de tre foreninger. Det gjorde de for at skabe stærke faglige fællesskaber, der danner grundlaget for fremtidens rådgivning. Hos Spiras er målet at skabe rammer, der understøtter udvikling og giver værdi for vores kunder og medlemmer, baseret på troværdighed, faglighed og føling med samfundet. Derudover vil vi være en attraktiv arbejdsplads, hvor medarbejderne er stolte af at være ansat, via et stærkt professionelt arbejdsmiljø med fleksible arbejdsforhold, hvor der er respekt for hinandens holdninger og forskelligheder, humor og plads til udvikling.
I Spiras er der ca. 320 medarbejdere fordelt på lokationer i Kolding, Odense, Vojens og Aabenraa.
Se mere på spiras.dk

Tip en venAndre stillinger

Publiceret9. juli 2024

Ansøgningsfrist9. august 2024

KontaktMette Sandemannmes@spiras.dk+45 20 42 48 18

Arbejdsstedets adresseNiels Bohrs Vej 2, 6000 Kolding, DanmarkÅbn i Google Maps