Mekaniker

Taastrup (Roskildevej), ERA BILER A/S

Har du lyst at blive en del af et dedikeret og kompetent team hos ERA BILER, hvor du gennem fagligt håndværk og solidt samarbejde vil bidrage til vores fremtidige succes? Så se her!   

Vi søger en engageret mekaniker til vores bilhus i Taastrup. Her lægger vi stor vægt på gæstfrihed og høj kvalitet og du vil blive en del af et professionelt team, hvor humøret er højt og lysten til at være en del af et vinderhold spiller en stor rolle.  Du vil få din daglige gang i et moderne værksted, hvor du hver dag sørger for, at vores Gæster er godt kørende.  

DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER:

  • Service
  • Fejlfinding og afhjælpning af akutte fejl
  • Skift af motor, gearkasse, tandrem osv.
  • Garantireparationer

HVEM ER DU:

Du er uddannet mekaniker. Måske har du flere års erfaring, eller måske er du nyuddannet. Det er en fordel, men ikke et krav, at du har kendskab til Toyota. Vi lægger vægt på, at du: 

  • Sætter gæstens interesser højest  
  • Kan arbejde selvstændigt og struktureret med en solid ordenssans 
  • Sætter en ære i at levere håndværk af højeste kvalitet. 
  • Er en dedikeret teamplayer, som motiveres af at spille hinanden stærke 

DIN NYE ARBEJDSPLADS: 

ERA BILER Taastrup er autoriseret forhandler og værksted for Toyota, vi arbejder med de nyeste teknologier. Hos os er gæstfriheden fundamentet for vores succes både ift. vores gæster og hinanden. Vores drøm er at "ERA BILER bliver den bedste mobilitetsforhandler i byen, hvor gæstfriheden er det unikke, skabt af Superhelte, der ønsker at anbefale os som arbejdsplads". 

Du vil desuden blive en del af Nic. Christiansen Gruppen, som er en ledende figur i den nordiske autobranche med mere end 1300 medarbejdere i norden, Tyskland og Baltikum.  Vores værdier ordentlighed, ambition, sammenhold og passion er i live lokalt og udleves hver dag. Dette kommer blandt andet til udtryk i vores nærvær med kunder, kolleger og samarbejdspartnere, og vores medarbejdere er drivkraften for vores succes .

Vil du lære endnu mere om vores kollegaer og hvad du kan blive en del af? Følg os på Instagram - NCG People og LinkedIn   

VIL DU MED PÅ HOLDET?   

Send din ansøgning via linket "Søg stillingen" i vores rekrutteringsportal så hurtigt som muligt. Samtaler afholdes løbende, og tiltrædelse sker efter aftale.

Har du spørgsmål til stillingen, er du altid velkommen til at kontakte Værkstedschef Michael Haudrup på telefon 8881 9127 eller på mail: michau@erabiler.dk 

Vi glæder os til at høre fra dig!   

   

 

Tip en venAndre stillinger

Publiceret13. juni 2024

AnsøgningsfristHurtigst muligt

KontaktMichael Haudrup88819127

Arbejdsstedets adresseRoskildevej 323A, 2630 Taastrup, DanmarkÅbn i Google Maps