HR Business Partner med strategisk talent

HerlevPubliceret 22. november 2021
Ansøgningsfrist 21. december 2021

Trives du i krydsfeltet mellem forretningen, organisationen og medarbejderne? Er du ambitiøs på den ydmyge måde så du skaber naturlig tillid? Har du lyst til at arbejde med forretningsdrevet HR på en af Danmarks Bedste Arbejdspladser?

Så kunne du være et godt bud på vores nye kollega i HR teamet i Herlev.

Få en central rolle i at supportere organisationen på den helt store HR klinge.

I en organisation med højt til loftet og en meget stærk kultur, har vi de sidste mange år arbejdet målrettet med at drive en forretningsdrevet HR funktion. Vi er tæt på beslutningerne og forretningsstrategien, og er optaget af at supportere vores ledere med indsatser til opnåelse af strategien. Vi arbejder med en balanceret kultur hvor performance og trivsel går hånd i hånd, og vi har derfor et stærkt kommercielt afsæt i alt hvad vi gør.

Vores HR filosofi er, at HR foregår i linjeledelsen tæt på medarbejderne og kunderne. HR har derfor til opgave at sikre at lederne er klædt på til at levere branchens bedste ledelse. Som HR business partner får du ansvaret for dit eget forretningsområde, hvor du naturligvis leverer daglige HR basisleverancer som f.eks. rekruttering, herunder personlighedstest, og support i personalesager. Herudover er du en værdifuld sparringspartner for lederne på alle niveauer om alt indenfor strategi, kompetenceudvikling, lederudvikling og performance, baseret på den enkelte leders erfaring og kompetencer og de ledermålinger der laves med jævne mellemrum, samt den enkelte lederes forretningsmæssige udfordringer. Sidst men ikke mindst, er du dybt involveret i de udviklingstiltag vi har i HR indenfor alle facetter af HR leverancen.

Du bliver en del af en af Danmarks bedste arbejdspladser og et team på 5 dedikerede HR-kolleger som hver dag drives af at sikre optimale forhold for medarbejderne, som i sidste ende skaber glade kunder. Vi deler viden og erfaringer, og hjælper hinanden på tværs af organisationen. Vi søger indsigt i hinandens udfordringer, og er nysgerrige på nye trends i omverdenen. Vi er fuldt digitaliserede på HR-området, og kan derfor bruge tiden på at skabe værdi til forretningen og videreudvikling af blandt andet vores Employer Branding satsning og HR strategi.

Du får din daglige gang på vores hovedkontor i Herlev, og refererer til HR chefen, som også er en aktiv del af HR business partner teamet.

Via en personlig og målrettet karriereplan bliver du en succes i jobbet, når du …

… inden for 3 måneder:

  • Har opnået overblik over organisationen og har fået en god fornemmelse af kulturen i Carl Ras, og dine kolleger
  • Kan supportere dit forretningsområde med HR basisleverancer

… inden for 12 måneder:

  • Har opnået solidt kendskab til eget forretningsområde, og hvordan du hjælper og supporterer dine ledere bedst
  • Har bidraget til udviklingstiltag i HR teamet indenfor primært Employer Branding og kompetenceudvikling
  • Har været en aktiv spiller i at hjælpe med at videreudvikle HR teamet, ved at tilføre strategiske kompetencer

Du er en solid og ambitiøs HR håndværker med erfaring med både HR basis leverancer og den strategiske HR funktion.

For at få succes i jobbet forventer vi, at du har erfaring fra en upolitisk værdibaseret organisation, hvor man altid går efter bolden. Du behøver ikke have erfaring fra vores branche, men rigtig gerne erfaring med en organisation fordelt på mange lokationer.

Du har en solid erfaring med HR basisleverancerne, og er samtidig ambitiøs på dit forretningsområdes vegne. Du har måske også ambitioner om at arbejde endnu mere strategisk end du gør i dag, og har derfor en uddannelsesmæssig baggrund indenfor HRM eller tilsvarende, gerne suppleret med forretningsmæssig indsigt fra egen ledererfaring.

Som person er du udadvendt, og dygtig til at kommunikere, så du kan indgå i en organisation med stærke specialister. Du begår dig naturligt på alle niveauer i en meget uformel organisation, og skaber en naturlig autoritet omkring dig, med empati og passion.

Du er selvkørende da du får en travl hverdag med mange forskellige opgaver, så du skal kunne planlægge og prioritere dine opgaver og følge dem til dørs.

Du er en teamplayer, da et lille team påkræver, at vi hjælper hinanden, når der er brug for det. Du er nysgerrig, hvorfor det falder dig naturligt at holde dig up-to-date på nyheder og trends, ligesom du søger muligheder for at få og dele viden internt og eksternt. Du er konstant på udkig efter effektiviserings- og udviklingstiltag i såvel eget område, som i hele HR forretningen.

I Carl Ras sørger vi for, at du får: 

  • Et fleksibelt arbejdsmiljø, gode kollegaer der prioriterer en fri og uformel jargon samt spændende sociale arrangementer
  • Fast løn efter kvalifikationer, pensionsordning, sundhedssikring og gode personaleaftaler
  • Mulighed for at præge strategi og udvikling

Skal du med på rejsen? Så ring og hør nærmere hos HR chef Tina Ziegler på telefon 24842684, eller send os din ansøgning via "Ansøg" i toppen eller bunden af annoncen. Vi modtager kun ansøgninger gennem vores rekrutteringssystem.

Ansøgningsfrist og tiltrædelse: Ansøgningsfrist 21. december 2021. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Tip en venAndre stillinger