Handelstrainee med speciale i salg

Herlev, Østerbro, Roskilde eller Holbæk, Carl Ras A/S

Bliv en del af en rummelig arbejdsplads, hvor ambitionerne er store, humøret er højt, og hvor det er DIG, vi bygger vores fremtid på!

Vil du prøve kræfter med en handelstrainee uddannelse i en engrosbutik med fri i weekenderne, hvor du samtidig får en unik udlandstur i foråret 2025? 


Så send os din ansøgning som handelstrainee allerede i dag!

Få et unikt indblik i en professionel B2B handelsvirksomhed 

Handelstrainee uddannelsen er et 2-årigt forløb, hvor du veksler imellem at være på skoleophold og praktik i vores engrosbutikker, Online afdelingen og Kundeservice. Alt i alt får du altså et helt unikt indblik i vores salgskanaler, og hvordan de spiller sammen i hele organisationen. 

Du bliver også en del af et stærkt sammenhold - ikke mindst, når der er skoleophold, fagdage, salgstræning og leverandøraktiviteter, som vi jævnligt afholder for alle handelstrainees på tværs af afdelingerne.

I foråret 2025 er der desuden planlagt en udlandstur, hvor vi besøger nogle af vores samarbejdspartnere. 

Du bliver en del af en virksomhed, hvor vi har fuldt fokus på din uddannelse, dine ambitioner og dit potentiale. Vi har nemlig et klart mål om at udvikle vores helt egne talenter!

Derudover tilbyder vi:  

  • Attraktive arbejdstider med fri i weekend/aften
  • Mange sportslige og sociale aktiviteter sammen med dine kollegaer
  • En stærk virksomhedskultur med professionel, udviklende og samarbejde som centrale værdier - få et glimt af vores kultur her: https://www.carl-ras.dk/elev 
  • Et uformelt arbejdsmiljø med glade kollegaer og højt til loftet 

Hvad forventer vi af dig? 

Du har taget en EUD, EUX, HHX eller lignende uddannelse. Er du i tvivl om din grunduddannelse giver adgang, bør du spørge din studievejleder. Derudover forventer vi, at du er udadvendt, mødestabil, nysgerrig og en holdspiller, der tager ansvar for sin egen uddannelse. 

Vi søger handelstrainees til:

  • Herlev
  • Østerbro
  • Roskilde
  • Holbæk

Vigtigt! Angiv i overskriften på ansøgningen din 1. prioritet af by

Ansøgningsfrist: 7. juli 2024
Ansættelsestidspunkt: 1. september 2024

Vil du have en plads på næste handelstrainee hold? Så ring og hør nærmere hos HR Business Partner og uddannelsesansvarlige, Ulrik Skovgaard-Mortensen, på tlf. 5153 0388 eller send os din ansøgning og CV via knappen "Ansøg" her på siden. 
Vi modtager kun ansøgninger gennem vores rekrutteringssystem.

Ønsker du at vide mere om den videre rekrutteringsproces, kan du læse mere her: https://www.carl-ras.dk/rekruttering

Carl Ras ser mangfoldighed som en styrke og arbejder aktivt med diversitet bl.a. som del af Dansk Erhvervs diversitetspagt. Vi opfordrer derfor kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Undlad gerne billede, oplysning om alder og lignende i din ansøgning. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

_______________________________________________________________________________________

Carl Ras er en dansk familieejet engrosvirksomhed, som er en af de største leverandører af værktøj, beslag og arbejdstøj til håndværkere, institutioner og industrien. 

Hos os bliver du en del af en stærk kultur med mere end 430 kolleger fordelt over hele landet, der hver dag arbejder efter professionel, udviklende og samarbejde som centrale værdier. Vi er en uformel virksomhed, hvor ligeværdighed, ordentlighed og høj faglighed er grundstenene i vores tilgang til hinanden og til omverdenen. Vi er stolte af at være kåret til Danmarks 2. bedste arbejdsplads 2023 af analyse- og konsulentvirksomheden Great Place To Work! 

Vil du vide mere om Carl Ras? Læs her: https://www.carl-ras.dk/om-carl-ras/job-og-karriere/ 

Vi har derudover samlet en masse gode eksempler på, hvordan vi sammen arbejder med vores kultur i Carl Ras, og hvordan medarbejderne oplever den. Alt det kan du læse meget mere om i vores årlige kulturprofil, som du finder her: https://brochurer.carl-ras.dk/2023/kulturprofil-2023-low/ 

Tip en venAndre stillinger

Publiceret23. januar 2024

Ansøgningsfrist7. juli 2024

KontaktUlrik Skovgaard-Mortensenus@carl-ras.dk+45 44 85 55 11

Arbejdsstedets adresseIkke oplyst