Butikssælger (1. mand)

Sydhavnen Publiceret 22. august 2019

Vil du være en del af Danmarks 6. bedste arbejdsplads, hvor alle er vigtige? Og vil du være en del af en virksomhed, hvor vi er tætte på vores kunder, fordi vi har 100% fokus på løsningsorienteret faglighed og service?

Så er du måske vores nye butikssælger og 1. mand i Sydhavnen!

 

Carl Ras - her går du ikke forgæves

Med reference til butikschefen i Sydhavnen indgår du i et professionelt team på 15 medarbejdere, der servicerer og rådgiver vores mange professionelle kunder i Sydhavnen. Du bliver en del af en virksomhed, der arbejder efter mottoet: "Hos Carl Ras går du ikke forgæves", hvor vi præsterer teamwork på højeste niveau og rådgiver vores kunder, så de altid får den bedste løsning.

I Carl Ras bliver du en del af en virksomhed, hvor alle er vigtige, og hvor vi løfter i fællesskab på tværs af butikker og afdelinger. Vi lover dig, at vi sørger for masser af udfordringer og udviklingsmuligheder, men vi forventer også, at du selv tager ansvar og initiativ i forhold til din udvikling og karriere.  

Stillingen er på 37 timer.

Din rolle som butikssælger og 1. mand i Sydhavnen

Som butikssælger og 1. mand er din primære opgave at arbejde med det, du er bedst til: 100% salg og rådgivning, fordi vi har en dygtig back-up, der sørger for resten. Derudover vil du sammen med dine kolleger skulle sørge for at indlæring og mindre logistikopgaver bliver løst.  

Ud over salg, rådgivning og logistik vil du i samråd med butikschefen blive ansvarlig for bemandingsplanlægning, afholdelse af kurser, kampagner samt udvikling af andre salgsfremmende aktiviteter. Du er butikschefens forlængede arm i butikken, og du er et ledelsesmæssigt forbillede, der som sælger går forrest. Derudover er du ansvarlig for, at butikkens daglige opgaver bliver løst bedst muligt i butikschefens fravær. 

Du er en succes i jobbet, når du:

… inden for de første 3 måneder:

  • Har skabt dig en generel indsigt i og forståelse for vores forretning, afdelingens opgaver og vores kunder
  • Kender til og arbejder ud fra vores værdier i dagligdagen

… inden for de første 6 måneder:

  • Er selvkørende i dagligdagen samt i vores systemer og koncepter
  • Har fremlagt forbedringsforslag/udviklingstiltag af kampagner og andre salgsfremmende aktiviteter for butikschefen

… inden for de første 12 måneder:

  • Selvstændigt træffer beslutninger på eget initiativ i kundecases
  • Har udviklet en stærk kunderelation til en gruppe kunder, og at der er udvikling i de opgaver, du har aftalt med din nærmeste leder til din første One2One

Faglig viden, resultatorienteret og teamplayer 

For at lykkes i jobbet er det afgørende, at du har en god faglig viden og min. 4-5 års erfaring med salg inden for flere af vores hovedområder: værktøj, beslag og befæstigelse. Branchemæssigt kan der være flere indgange til jobbet, men har du erfaring med B2B og professionelle kunder, er det en stor fordel. Derudover er det en fordel, hvis du har kendskab til logistik og butiksdrift. Det er et krav, at du kan begå dig mundtligt og skriftligt på dansk, og at du kan begå dig mundtligt på engelsk, da vi har flere engelsktalende kunder.

Som person har du en vilje til at arbejde med ledelse, du går forrest, og du motiveres af at udvikle mennesker - har du ledelseserfaring, er det et plus. Derudover er det vigtigt, at du er en resultatorienteret sælger, der altid går en ekstra mil for vores kunder. Du er en fleksibel teamplayer, og du motiveres af samarbejde og høj service, så kolleger og kunder aldrig går forgæves hos dig.

I Carl Ras tilbyder vi:

  • Attraktive arbejdstider med fri i weekend/aften
  • Gode kolleger, der prioriterer et sundt og socialt miljø med alsidige og spændende arrangementer
  • Løn efter kvalifikationer, pensionsordning, sundhedssikring og gode personaleaftaler

Er du klar til en strålende karriere? 

Så ring og hør nærmere hos butikschef, Christian Nielsen, på tlf. 40457574, eller send os din ansøgning via knappen "Søg Stillingen" nederst på siden. Vi modtager kun ansøgninger gennem vores elektroniske rekrutteringssystem.

Ansøgningsfrist: 22. september. Vi behandler ansøgningerne efterhånden, som vi modtager dem. Finder vi den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb vil stillingsopslaget blive fjernet.

Forventet ansættelsestidspunkt: Hurtigst muligt.

Ønsker du at vide mere om den videre rekrutteringsproces, kan du læse mere her: https://www.carl-ras.dk/rekruttering

Vi glæder os til at høre fra dig.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Vi er en familieejet engrosvirksomhed, der vil være branchens bedste arbejdsplads!

Carl Ras er en dansk familieejet engrosvirksomhed, som er en af de største leverandører af værktøj og beslag til håndværkere, institutioner og industrien. Hos os bliver du en del af en stærk kultur og et stærkt sammenhold, som udspringer af en unik familiefølelse. Du får mere end 350 kolleger fordelt over hele landet, der hver dag arbejder efter professionel, nysgerrig og samarbejde som centrale værdier. Vi er en uformel virksomhed, hvor ligeværdighed, ordentlighed og høj faglighed er grundstenene i vores tilgang til hinanden og til omverdenen. Gennem nærværende og dygtig ledelse garanterer vi dig, at du får både frihed til og ansvar for at forme din udvikling og karriere.  Vi er stolte af, at Carl Ras er en arbejdsplads med et stærkt og familiært fællesskab, hvor alle er vigtige, og vi er stolte af at være Danmarks 6. bedste arbejdsplads 2018.

Tip en venAndre stillinger