Handelselev - Holstebro

HolstebroPubliceret 15. juni 2020
Ansøgningsfrist 5. juli 2020

Ønsker du at blive en del af én af Danmarks bedste arbejdspladser? Og vil du sikre dig en elevplads i en virksomhed, hvor der er frihed under ansvar og hvor mulighederne er mange?  

Så send os din ansøgning som handelselev allerede i dag.  

Start din karriere i Carl Ras 

I Carl Ras har vi uddannet handelselever i mange år, så hos os er du i erfarne og trygge hænder. Du bliver en del af en virksomhed, hvor vi har fuld fokus på din uddannelse, dine ambitioner og dit potentiale. Vi belønner medarbejdere, der tager initiativ og viser engagement - så er dine ambitioner høje, er der ingen grænser for, hvor vidt du kan drive det hos os.

I Carl Ras vælger størstedelen af vores elever nemlig også at fortsætte, og det er med god grund. Vi har nemlig et klart mål om at udvikle vores helt egne talenter - selv vores forretningsudviklingschef, salgschef og flere butikschefer er alle startet som elev, og listen fortsætter.

Du bliver en del af en landsdækkende virksomhed

Som handelselev i vores butik i Holstebro bliver du en del af et team på 4 medarbejdere. Du bliver samtidig også en del af en stærk og familiær kultur med mere end 350 kollegaer fordelt over hele landet. Vi har et åbent og uformelt arbejdsmiljø, hvor du har indflydelse på din hverdag og kan lære nyt både fagligt og personligt. Vi vil have glade medarbejdere, der vægter positiv energi og humor højt. Derfor blev vi også kåret som Danmarks 10. bedste arbejdsplads i 2019.

Derudover tilbyder vi: 

  • Attraktive arbejdstider med fri i weekend/aften
  • Mange sportslige og sociale arrangementer sammen med dine kollegaer
  • En stærk virksomhedskultur med professionel, nysgerrig og samarbejde som centrale værdier - få et glimt af vores kultur her: https://www.carl-ras.dk/elev

 

Få et unikt indblik i en professionel handelsvirksomhed

Elevuddannelsen er et 2-årigt forløb, hvor der veksles mellem skoleophold og butikspraktik. Gennem uddannelsen får du et unikt indblik i en professionel handelsvirksomhed (B2B), og du får et indgående kendskab til vores produkter, salg og rådgivning - det er nemlig dig, der skal give vores kunder den bedste oplevelse.

Hvad forventer vi af dig?

Du har taget en EUD, EUX, HHX eller lignende uddannelse. Er du i tvivl om din grunduddannelse giver adgang, bør du spørge din studievejleder. Derudover forventer vi, at du er udadvendt, mødestabil, nysgerrig og en holdspiller der tager ansvar for din egen uddannelse.

Ansøgningsfrist: 5. juli 2020. Vi behandler ansøgningerne efterhånden, som vi modtager dem. Finder vi den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb vil stillingsopslaget blive fjernet.

Ansættelsestidspunkt: 1. september 2020.

Vil du have en plads på næste elevhold?

Så ring og hør nærmere hos HR Business Partner, Ulrik Skovgaard-Mortensen, på tlf. 51530388 eller send os din ansøgning via "Ansøg" øverst eller nederst på siden. Vi modtager kun ansøgninger gennem vores elektroniske rekrutteringssystem.

Vi glæder os til at høre fra dig…

______________________________________________________________________________________________________________________________

Carl Ras er en dansk familieejet engrosvirksomhed, som er specialisten på markedet og en af de største leverandører af værktøj og beslag til håndværkere, institutioner og industrien. Hos os bliver du en del af en stærk kultur og et stærkt sammenhold, som udspringer af en unik familiefølelse. Du får mere end 350 kolleger fordelt over hele landet, der hver dag arbejder efter professionel, nysgerrig og samarbejde som centrale værdier. Vi er en uformel virksomhed, hvor ligeværdighed, ordentlighed og høj faglighed er grundstenene i vores tilgang til hinanden og til omverdenen. Gennem nærværende og dygtig ledelse garanterer vi dig, at du får både frihed til og ansvar for at forme din udvikling og karriere. Vi er stolte af, at Carl Ras er en arbejdsplads med en stærk og familiær kultur, hvor alle er vigtige, og vi er stolte af at være Danmarks 10. bedste arbejdsplads 2019.

Tip en venAndre stillinger