Butikssælger

Sydhavnen Publiceret 22. august 2019

Vil du være en del af en virksomhed, der vil være branchens bedste arbejdsplads? Og kunne du tænke dig at få lov til at gøre det, du er bedst til - 100% salg og rådgivning til professionelle kunder?

Så er du måske vores nye butikssælger i Sydhavnen!

 

Som butikssælger i Sydhavnen bliver du en del af … 

… et stort professionelt team på 15 medarbejdere, der servicerer og rådgiver vores mange professionelle kunder i Sydhavnen. Du bliver en del af en virksomhed, der arbejder efter mottoet: "Hos Carl Ras går du ikke forgæves", hvor vi præsterer teamwork på højeste niveau og rådgiver vores kunder, så de altid får den bedste løsning. Teamwork og højt serviceniveau - kvaliteter vi også forventer af dig.

I Carl Ras vil du føle, at du bliver en del af noget, og at vi løfter i fællesskab på tværs af butikker og afdelinger. Her kigger ledelsen dig ikke over skulderen - de stoler på, at du altid leverer den bedste service og den bedste handel. I Carl Ras sørger vi for udfordringer og udviklingsmuligheder, men vi forventer, at du selv er med til at forme din udvikling og karriere.  

Stillingen er på 37 timer, og du vil referere til vores butikschef i Sydhavnen.

Vi er kendetegnet ved løsningsorienteret faglighed og service fordi …  

… vi er tætte på vores kunder, og fordi vi altid finder den bedste løsning på vores kunders udfordringer. Vi brænder alle for vores faglighed, og vi er stolte af den! Som butikssælger i Sydhavnen arbejder du kun med professionelle kunder, og du får lov til at arbejde med det, du er bedst til: 100% salg og rådgivning, fordi vi har en dygtig back-up, der sørger for resten.

Ud over salg og rådgivning som dine primære opgaver, vil du også løse opgaver som indlæring og små logistikopgaver i samarbejde med dine kolleger. Når du er landet i din afdeling og har fået godt kendskab til dine daglige arbejdsopgaver, vil du få ansvar for dit eget område, som planlægges med din leder ud fra dine kompetencer og ønsker.

Du er en succes i jobbet, når du:

… inden for de første 3 måneder:

  • Har skabt dig en generel indsigt i og forståelse for vores forretning, afdelingens opgaver og vores kunder
  • Kender til og arbejder ud fra vores værdier i dagligdagen

… inden for de første 6 måneder:

  • Er selvkørende i dagligdagen samt i vores systemer og koncepter

… inden for de første 12 måneder:

  • Selvstændigt træffer beslutninger på eget initiativ i kundecases
  • Har udviklet en stærk kunderelation til en gruppe kunder, og at der er udvikling i de opgaver, du har aftalt med din nærmeste leder til din første One2One

For at få succes i jobbet som butikssælger, har du …

… en bred faglig viden og min. 2-3 års erfaring med salg inden for minimum ét af følgende områder: værktøj, beslag eller befæstigelse. Branchemæssigt kan der være flere indgange til jobbet, men har du erfaring med B2B og professionelle kunder, er det en stor fordel. Derudover er det en fordel, hvis du har kendskab til logistik og butiksdrift, så du har forståelse for, hvordan en butik og varer præsenterer sig bedst. Vi forventer, at du kan begå dig mundtligt og skriftligt på dansk, derudover forventer vi, at du kan begå dig mundtligt på engelsk, da vi har flere engelsktalende kunder.Som person er det vigtigt, at du er en resultatorienteret sælger, der altid går en ekstra mil for vores kunder. Og som vores nye kollega er det vigtigt, at du er fleksibel, og at du motiveres af samarbejde og service, så kolleger og kunder aldrig går forgæves hos dig.

I Carl Ras tilbyder vi:

  • Attraktive arbejdstider med fri i weekend/aften
  • Gode kolleger, der prioriterer et sundt og socialt miljø med alsidige og spændende arrangementer
  • Løn efter kvalifikationer, pensionsordning, sundhedssikring og gode personaleaftaler

Lyder ovenstående som det helt rigtige for dig? 

Så ring og hør nærmere hos butikschef, Christian Nielsen, på tlf. 40457574, eller send os din ansøgning via knappen "Søg Stillingen" nederst på siden. Vi modtager kun ansøgninger gennem vores elektroniske rekrutteringssystem.

Ansøgningsfrist: 22. september 2019. Vi behandler ansøgningerne efterhånden, som vi modtager dem. Finder vi den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb vil stillingsopslaget blive fjernet.

Forventet ansættelsestidspunkt: Hurtigst muligt.

Ønsker du at vide mere om den videre rekrutteringsproces, kan du læse mere her: https://www.carl-ras.dk/rekruttering

Vi glæder os til at høre fra dig.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Vi er en familieejet engrosvirksomhed, der vil være branchens bedste arbejdsplads!

Carl Ras er en dansk familieejet engrosvirksomhed, som er en af de største leverandører af værktøj og beslag til håndværkere, institutioner og industrien. Hos os bliver du en del af en stærk kultur og et stærkt sammenhold, som udspringer af en unik familiefølelse. Du får mere end 350 kolleger fordelt over hele landet, der hver dag arbejder efter professionel, nysgerrig og samarbejde som centrale værdier. Vi er en uformel virksomhed, hvor ligeværdighed, ordentlighed og høj faglighed er grundstenene i vores tilgang til hinanden og til omverdenen. Gennem nærværende og dygtig ledelse garanterer vi dig, at du får både frihed til og ansvar for at forme din udvikling og karriere.  Vi er stolte af, at Carl Ras er en arbejdsplads med et stærkt og familiært fællesskab, hvor alle er vigtige, og vi er stolte af at være Danmarks 6. bedste arbejdsplads 2018.

Tip en venAndre stillinger