Direktør til VVS-afdeling

 Publiceret 29. oktober 2020
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

MH SØGER DIREKTØR TIL VVS AFDELING

Bliver du motiveret af et arbejdsmiljø, som sætter barren højt? Vil du være en del af et moderne teknikhus i vækst, og vil du stå i spidsen for VVS afdelingen? Så er jobbet som direktør hos MH noget for dig.

 

HVAD KAN VI TILBYDE

Vi tilbyder en stilling i en ambitiøs og kundefokuseret virksomhed, hvor den teknologiske viden, digitalisering og vores kunder bliver sat i højsædet - vores vision er nået, når 9 ud af 10 kunder og samarbejdspartnere vil bruge os igen. Vi arbejder hårdt på at blive et af landets førende teknikselskaber. Som direktør får du mulighed for at udvikle og præge hverdagen i din egen afdeling. Du bliver en del af en stærk ånd og et positivt arbejdsklima med gode kollegaer.  Hos os får du mulighed for personlig udvikling og stor medindflydelse - både på virksomheden og din egen stilling.

 

DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER

 • Lede afdelingen med et økonomisk resultat, der modsvarer forkalkulation og forventninger
 • Løbende vurdere og planlægge opgaver
 • Sikre at bemandingen svarer til ordreindgangen
 • Sikre at alle relevante personer er bevidste om arbejdsopgaver og ansvar
 • Rapportere til den administrerende direktør i henhold til aftalte intervaller
 • Sikre faktureringsgrundlag og betaling af de udførte opgaver i henhold til kontrakt og aftale
 • Sikre at aftalt KS-arbejde udføres i henhold til normerne og at alle medarbejdere på pladsen har modtaget den nødvendige uddannelse/information
 • Sikre at der arbejdes ud fra gældende KLS og at rapporteringer, evalueringer, instruktioner, tilsyn mm. efterleves.
 • Være teamplayer og udleve vores værdisæt BUSSEN: Behovsorienterede, Udviklingsorienterede, Sociale, Stolte, Engagerede, Nytænkende

Du vil referere direkte til den administrerende direktør.

 

DIN PROFIL OG KVALIFIKATIONER

Vi forventer, at du er uddannet VVS-installatør med autorisation og at du er faglig stærk inden for dit felt. Du går forrest med ansvar for afdelingen, og sætter en ære i, at afdelingen er velfungerende. Som person udmærker du dig ved at være åben, udviklingsorienteret og positiv. Du ser muligheder frem for begrænsninger. Du motiveres af at skabe synlige og attraktive resultater, som skaber tilfredshed blandt vores kunder. Du skal kende værdien af at yde en god service både selvstændigt og i samarbejde med dine medarbejdere. Hos MH arbejder vi med ny teknologi og vores daglige planlægning, tilbudsgivning m.m. foregår online. Du skal derfor være parat til at blive en del af en digitaliseret virksomhed. Løn efter kvalifikationer og resultater samt bonusordning.

 

KONTAKT

Vi læser din ansøgning med stor interesse og indkalder de bedste kandidater til samtaler løbende. Vi forventer stillingen besat hurtigst muligt. Du kan læse mere om os på www.mh-elektric.dk eller vores LinkedIn. Du er også mere end velkommen til at kontakte adm. direktør, Mark Hansen, på tlf. +45 22 81 81 58.

 

MH består af en el-afdeling (MH Elektric) samt vvs-afdeling (MH VVS Teknik). MH er en del af Barslund Group, som består af syv selskaber med hvert deres specialområde. Som en del af koncernen vil du indgå i et stort fællesskab med mange nye, engagerede kollegaer.

Læs mere om MH på www.mh-elektric.dk eller besøg os på de sociale medier.

Tip en venDetaljer

Elektriker til Nordsjælland

 Publiceret 28. oktober 2020
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

MH SØGER ELEKTRIKER TIL NORDSJÆLLAND

Bliver du motiveret af et arbejdsmiljø, som sætter barren højt? Vil du være en del af et moderne teknikhus i vækst? Så er jobbet som elektriker hos MH noget for dig.

 

HVAD KAN VI TILBYDE

Vi tilbyder en stilling i en ambitiøs og kundefokuseret virksomhed, hvor den teknologiske viden, digitalisering og vores kunder bliver sat i højsædet - vores vision er nået, når 9 ud af 10 kunder og samarbejdspartnere vil bruge os igen.

Som elektriker i MH får du en afvekslende hverdag, hvor du vil varetage serviceopgaver og mindre byggesager i Nordsjælland. Du bliver en del af en stærk ånd og et positivt arbejdsklima med gode kollegaer. Vi giver dig en udførlig oplæring samt gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

 

DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER

 • Service- og mindre entrepriseopgaver
 • Servicering og opbygning af diverse installationer
 • Bestilling af materialer
 • Fejlfindings- og renoveringsopgaver
 • Diverse ad-hoc opgaver
 • Være teamplayer og udleve vores værdisæt BUSSEN: Behovsorienterede, Udviklingsorienterede, Sociale, Stolte, Engagerede, Nytænkende Du vil referere direkte til afdelingschefen.

 

DIN PROFIL OG KVALIFIKATIONER

Er uddannet elektriker, er du måske den nye kollega vi søger. Mangeårig erfaring er ikke nødvendig, vi ser gerne nyuddannede. Du skal dog have en god håndværksforståelse, kunne arbejde selvstændigt og være i stand til at tage initiativ. Du motiveres af at skabe synlige og attraktive resultater, som skaber tilfredshed blandt vores kunder. Du har en behovsorienteret tilgang til opgaveløsningen - og ser muligheder frem for begrænsninger. Du skal kende værdien af at yde en god service, både selvstændigt og i samarbejde med dine kollegaer. Hos MH arbejder vi med ny teknologi og vores daglige planlægning, foregår online. Du skal derfor være parat til at blive en del af en digitaliseret virksomhed.

 

KONTAKT

Vi læser din ansøgning med stor interesse og indkalder de bedste kandidater til samtaler løbende. Vi forventer stillingen besat hurtigst muligt. Du er også mere end velkommen til at kontakte afdelingschef, Danny Høberg, på tlf. +45 3168 0050.

 

MH består af en el-afdeling (MH Elektric) samt vvs-afdeling (MH VVS Teknik). MH er en del af Barslund Group, som består af flere selskaber med hvert deres specialområde. Som en del af koncernen vil du indgå i et stort fællesskab med mange engagerede kollegaer.

Læs mere om MH på www.mh-group.dk eller besøg os på de sociale medier.

Tip en venDetaljer

VVS-montør

 Publiceret 11. september 2020
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

MH SØGER ERFAREN VVS-MONTØR TIL NORDSJÆLLAND OG KØBENHAVN  

Bliver du motiveret af et arbejdsmiljø, som sætter barren højt? Vil du være en del af et moderne teknikhus i vækst? Så er jobbet som vvs-montør hos MH noget for dig.

 

HVAD KAN VI TILBYDE

Vi tilbyder en stilling i en ambitiøs og kundefokuseret virksomhed med fokus på at være grundige og udføre et ordentligt stykke håndværk. Du får en afvekslende hverdag, hvor vi vægter et godt arbejdsmiljø højt med mulighed for personlig og faglig udvikling. Samtidig tilbyder vi en attraktiv løn efter kvalifikationer.

 

DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER

 • Service- og mindre entrepriseopgaver
 • Servicering og opbygning af diverse installationer
 • Bestilling af materialer
 • Diverse ad-hoc opgaver
 • Fejlfindings- og renoveringsopgaver
 • Være teamplayer og udleve vores værdisæt BUSSEN: Behovsorienterede, Udviklingsorienterede, Sociale, Stolte, Engagerede,  Nytænkende

Du vil referere direkte til afdelingschefen.

 

DIN PROFIL OG KVALIFIKATIONER

Du skal være uddannet VVS-montør, hvor flere års erfaring vil være en stor fordel. Du skal kunne arbejde selvstændigt og være i stand til at tage initiativ, hvor den faglige dygtighed spiller en stor rolle for dig. Du motiveres af at skabe synlige og attraktive resultater, som skaber tilfredshed blandt vores kunder. Du skal kende værdien af at yde en god service både selvstændigt og i samarbejde med dine kollegaer.

 

KONTAKT

Vi læser din ansøgning med stor interesse og indkalder de bedste kandidater til samtaler løbende. Vi forventer stillingen besat hurtigst muligt. Du er også mere end velkommen til at kontakte adm. direktør, Mark Hansen, på tlf. +45 2281 8158.

 

MH består af en el-afdeling (MH Elektric) samt vvs-afdeling (MH VVS Teknik). MH er en del af Barslund Group, som består af ti selskaber med hvert deres specialområde. Som en del af koncernen vil du indgå i et stort fællesskab med mange engagerede kollegaer.

Læs mere om MH på www.mh-group.dk eller besøg os på de sociale medier.

Tip en venDetaljer

JobAgent

Tilmeld dig JobAgenten, og modtag stillingsopslag, som matcher dine præferencer, så snart de bliver slået op.

Er der ikke en ledig stilling som matcher dine kompetencer, er du velkommen til at oprette dig i en af vores JobAgenter. Så vil du automatisk modtage en mail, hvis vi slår en stilling op, som kunne have interesse for dig.