Ingeniør-/Installatørpraktikant

 Publiceret 10. september 2020
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

VÆR MED TIL AT SKABE FREMTIDENS MODERNE TEKNISKE LØSNINGER - KOM I PRAKTIKFORLØB HOS MH

Interesserer du dig for teknikbranchen? Synes du, det kunne være spændende at planlægge og gennemføre projekter fra start til slut? Der er måske en indre projektleder gemt i dig? Hvis ja, så kom i praktik hos MH. Vi er et moderne teknikselskab, der har samlet el, VVS, ventilation og varmeenergi under et tag. Vi løser alle typer opgaver i alle størrelser inden for disse faggrupper.

 

HVAD KAN VI TILBYDE?

Som praktikant hos MH får du øget kendskab til elbranchen og el-projekter. Du lærer at planlægge og gennemføre et projektforløb, og kommer til at stifte bekendtskab med forskellig teknologi, arbejdsmetoder, analyser og databehandling. Du får mulighed for at udvikle dig og sætte dit præg på forløbet, så det bliver skræddersyet dine mål og ønsker. Det kan være, du ser MH som din fremtidige arbejdsplads? Det kan også være, at du blot ønsker at blive skarpere på, hvad du kunne tænke dig at arbejde med i fremtiden? Vi sætter stor pris på nye idéer og ønsker kollegaer, som vil være med til at udvikle virksomheden.

Uanset om det i fremtiden bliver MH eller ej, kan du få en spændende start på din karriere sammen med engagerede og udviklingsorienterede holdkammerater, der alle sætter barren højt. Vi har masser af erfaring og viden at trække på, som du kan bruge fremadrettet i din uddannelse og senere karriere. Du får både ansvar og spændende udfordringer, der sammen med løbende vejledning, er med til at udvikle og dygtiggøre dig både fagligt og personligt.

 

DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER

  • Produktionsplanlægning sammen med den øvrige projektledelse ude på de enkelte byggepladser
  • Deltage i bygge- og sikkerhedsmøder
  • Udarbejde tids- og arbejdsplaner
  • Medvirke i projektets kvalitets- og sikkerhedsarbejde (KS-arbejde)
  • Sikre at aftalt KS-arbejde udføres i henhold til normerne og at alle medarbejdere på pladsen har modtaget den nødvendige uddannelse/information

 

DIN PROFIL OG KVALIFIKATIONER

Du skal være engageret, udviklingsorienteret og turde tage ansvar. Vi ser gerne, at du bidrager til nye måder at løse opgaverne på. Din arbejdsdag og -opgaver vil være med udgangspunkt i produktionen, hvor du vil være ude på projekternes byggepladser. Du skal være i gang med at uddanne dig til installatør eller ingeniør.

 

KONTAKT

Vi indkalder til samtaler løbende med henblik på opstart i august/september 2020. Send gerne din ansøgning og CV hurtigst muligt via vores jobagent. Har du spørgsmål til praktikken er du velkommen til at kontakte afdelingschef, Danny Høberg, på tlf.: +45 3168 0050.  

 

MH består af en el-afdeling (MH Elektric) samt vvs-afdeling (MH VVS Teknik). MH er en del af Barslund Group, som består af flere selskaber med hvert deres specialområde. Som en del af koncernen vil du indgå i et stort fællesskab med mange engagerede kollegaer.

Læs mere om MH på www.mh-group.dk eller besøg os på de sociale medier.

Tip en venAndre stillinger