Formand til elbranchen

 Publiceret 4. juni 2020
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

DYGTIG ELEKTRIKER I FORMANDSROLLE MED MOD PÅ KOORDINERINGSOPGAVER

MH søger lige nu en elektriker, der har mod på at varetage en formandsrolle. Det kan være, du trænger til at prøve noget nyt? Du savner måske mere ansvar i jobbet og en hverdag fyldt med spændende opgaver, som er med til at udvikle dig? Hvis ja, så er stillingen som formand hos MH noget for dig.

 

HVAD KAN VI TILBYDE?

Vi tilbyder en stilling i en ambitiøs og kundefokuseret virksomhed, hvor den teknologiske viden, digitalisering og vores kunder bliver sat i højsædet - vores vision er nået, når 9 ud af 10 kunder og samarbejdspartnere vil bruge os igen. Stillingen som formand har mange berøringsflader. Du arbejder selv i marken - dog har du ansvaret for, at dine kollegaer er bevidste om, hvilke arbejdsopgaver der skal udføres og hvordan de skal udføres. Du bliver en del af en stærk ånd og et positivt arbejdsklima med gode kollegaer. Vi giver dig en udførlig oplæring samt gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

 

DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER

  • Sikre at kollegaerne på projektet kender deres arbejdsopgaver  
  • Service- og mindre entrepriseopgaver
  • Servicering og opbygning af diverse installationer
  • Bestilling af materialer
  • Fejlfindings- og renoveringsopgaver
  • Sikre udførelse af arbejdet på en effektiv og korrekt måde
  • Diverse ad-hoc opgaver
  • Derudover tilbyder vi dig en plads i BUSSEN, hvor du er med til at udleve vores værdisæt: Behovsorienterede, Udviklingsorienterede, Sociale, Stolte, Engagerede, Nytænkende

Du vil referere direkte til afdelingschefen.

 

DIN PROFIL OG KVALIFIKATIONER

Vi søger en profil, der kan gå forrest på arbejdspladsen og sikre det positive arbejdsmiljø. Du er god til at bevare overblikket og kan motivere dine kollegaer til at tage ansvar. Du motiveres af at skabe synlige resultater, som skaber tilfredshed blandt vores kunder. Din opgaveløsning er behovsorienteret - og du ser muligheder frem for begrænsninger. Denne tilgang viderefører du til dine kollegaer og sikrer, at arbejdsopgaverne bliver udført korrekt og til den planlagte tid. Det er en fordel, hvis du har kendskab til materialebestilling og arbejde med tegningsmateriale samt større eller mindre entreprisesager.

 

VIL DU VIDE MERE?

Vi læser din ansøgning med stor interesse og indkalder de bedste kandidater til samtaler løbende. Vi forventer stillingen besat hurtigst muligt. Ved spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef, Sylvester Spieler, på tlf. +45 2571 8177.

MH består af en el-afdeling (MH Elektric) samt vvs-afdeling (MH VVS Teknik). MH er en del af Barslund Group, som består af flere selskaber med hvert deres specialområde. Som en del af koncernen vil du indgå i et stort fællesskab med mange engagerede kollegaer.

Læs mere om MH på www.mh-group.dk eller besøg os på de sociale medier.

Tip en venAndre stillinger