Elektriker til Nordsjælland

 Publiceret 8. oktober 2019

ELEKTRIKER TIL SERVICEOPGAVER I GILLELEJE OG OMEGN

Bliver du motiveret af et arbejdsmiljø, som sætter barren højt? Vil du være en del af en moderne virksomhed med et ungt team? Så er jobbet hos MH noget for dig.

 

HVEM ER VI?  

MH er et moderne teknikhus, der har samlet faggrupperne el, vvs, ventilation og varmeenergi under et tag. Det betyder, at vi løser en lang række spændende opgaver - både mindre opgaver i private hjem samt store projekter for bygge- og anlægsbranchen. Vi er en ambitiøs og kundefokuseret virksomhed, hvor vores kunder bliver sat i højsædet - vi arbejder hårdt på at blive et af landets førende teknikselskaber, og ser vores vision nået, når 9 ud af 10 kunder og samarbejdspartnere vil bruge os igen.

Som elektriker hos MH får du et job med mange berøringsflader. Du vil blive en del af vores serviceafdeling i Gilleleje, som løser alt fra opgaver i private hjem til mindre entrepriser.

 

 HVAD KAN VI TILBYDE

■    Primært arbejdsopgaver inden for service og mindre entrepriser

■    Mulighed for personlig udvikling og medindflydelse

■    Positivt arbejdsklima med gode kollegaer. Vi tror på en sund, fælles og fleksibel holdånd  

■    Firmabil og telefon

■    Derudover tilbyder vi dig en plads i BUSSEN, hvor du er med til at udleve vores værdisæt: Behovsorienterede, Udviklingsorienterede, Sociale, Stolte, Engagerede, Nytænkende 

Løn efter kvalifikationer samt pensions- og sundhedsordning.

Du vil referere direkte til servicelederen.

 

DIN PROFIL OG KVALIFIKATIONER

Da du bliver en del af vores serviceafdeling, er det et krav, at du brænder for at servicere og skabe tilfredse kunder. Du skal holde af en varierende hverdag med differentierende arbejdsopgaver. Du har en udviklingsorienteret tilgang til opgaveløsningen - og ser muligheder frem for begrænsninger.

Vi søger en uddannet elektriker, der er ansvarsbevidst, arbejdsom og engagerer sig. Mangeårig erfaring er ikke nødvendig, vi ser gerne nyuddannede. Det er dog en fordel, at du kan arbejde selvstændigt, er i stand til at tage initiativ og er løsningsorienteret.  

 

VIL DU VIDE MERE? 

Vi læser din ansøgning med stor interesse og indkalder de bedste kandidater til samtaler løbende. Vi forventer stillingen besat hurtigst muligt. Du kan læse mere om os på www.mh-group.dk eller de sociale medier. Du er også mere end velkommen til at kontakte afdelingschef, Danny Høberg, på tlf. +45 3168 0050.

MH er en del af Barslund Group, som består af ti selskaber med hvert deres specialområde. Som en del af koncernen vil du indgå i et stort fællesskab med mange nye, engagerede kollegaer.

Tip en ven