VVS-Montør

 Publiceret 29. november 2019

MH SØGER VVS-MONTØR

Bliver du motiveret af et arbejdsmiljø, som sætter barren højt? Vil du være en del af en moderne virksomhed med et ungt team? Så er jobbet som VVS-montør hos MH noget for dig.

 

HVAD KAN VI TILBYDE

MH er kendetegnet ved at være en ambitiøs og kundefokuseret virksomhed, hvor kunder og den teknologiske viden bliver sat i højsædet. Vi arbejder hårdt på at blive et af landets førende teknikselskaber.

Som VVS-montør får du en afvekslende hverdag. Du bliver en del af en stærk ånd og et positivt arbejdsklima med gode kollegaer. Hos os får du mulighed for personlig udvikling og stor medindflydelse, hvor du kan sætte dit præg - både på virksomheden og stillingen. Din arbejdsdag vil bestå af varierende arbejdsopgaver - alt fra mindre spjæld opgaver til større projekter. 

 

DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER

■    Servicering og opbygning af VVS-installationer

■    Service på mindre byggesager

■    Bestilling af materialer

■    Diverse ad-hoc opgaver

■    Fejlfindings- og renoveringsopgaver

■    Derudover tilbyder vi dig en plads i BUSSEN, hvor du er med til at udleve vores værdisæt: Behovsorienterede, Udviklingsorienterede, Sociale, Stolte, Engagerede, Nytænkende 

Du vil referere direkte til servicelederen.

 

DIN PROFIL OG KVALIFIKATIONER

Vi forventer, at du er uddannet VVS-montør og at du er faglig stærk inden for dit felt. Som person udmærker du dig ved at være åben og positiv. Du motiveres af at skabe synlige og attraktive resultater, som skaber tilfredshed blandt vores kunder. Du skal kende værdien af at yde en god service både selvstændigt og i samarbejde med dine kollegaer. Du har en udviklingsorienteret tilgang til opgaveløsningen - og ser muligheder frem for begrænsninger.

I MH arbejder vi med ny teknologi og vores daglige ordrestyring, kundebesøg m.m. foregår online. Du skal derfor være parat til at blive en del af en digitaliseret virksomhed.  

 

KONTAKT

Vi læser din ansøgning med stor interesse og indkalder de bedste kandidater til samtaler løbende. Vi forventer stillingen besat hurtigst muligt. Du kan læse mere om os på www.mh-group.dk eller de sociale medier. Du er også mere end velkommen til at kontakte serviceleder, Simon Dichow, på tlf. +45 3168 0051.

MH består af en el-afdeling (MH Elektric) samt vvs-afdeling (MH VVS Teknik). MH er en del af Barslund Group, som består af ti selskaber med hvert deres specialområde. Som en del af koncernen vil du indgå i et stort fællesskab med mange nye, glade kollegaer.

Læs mere om MH på www.mh-group.dk eller besøg os på de sociale medier

Tip en ven