VVS-montør

 Publiceret 11. september 2020
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

MH SØGER ERFAREN VVS-MONTØR TIL NORDSJÆLLAND OG KØBENHAVN  

Bliver du motiveret af et arbejdsmiljø, som sætter barren højt? Vil du være en del af et moderne teknikhus i vækst? Så er jobbet som vvs-montør hos MH noget for dig.

 

HVAD KAN VI TILBYDE

Vi tilbyder en stilling i en ambitiøs og kundefokuseret virksomhed med fokus på at være grundige og udføre et ordentligt stykke håndværk. Du får en afvekslende hverdag, hvor vi vægter et godt arbejdsmiljø højt med mulighed for personlig og faglig udvikling. Samtidig tilbyder vi en attraktiv løn efter kvalifikationer.

 

DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER

  • Service- og mindre entrepriseopgaver
  • Servicering og opbygning af diverse installationer
  • Bestilling af materialer
  • Diverse ad-hoc opgaver
  • Fejlfindings- og renoveringsopgaver
  • Være teamplayer og udleve vores værdisæt BUSSEN: Behovsorienterede, Udviklingsorienterede, Sociale, Stolte, Engagerede,  Nytænkende

Du vil referere direkte til afdelingschefen.

 

DIN PROFIL OG KVALIFIKATIONER

Du skal være uddannet VVS-montør, hvor flere års erfaring vil være en stor fordel. Du skal kunne arbejde selvstændigt og være i stand til at tage initiativ, hvor den faglige dygtighed spiller en stor rolle for dig. Du motiveres af at skabe synlige og attraktive resultater, som skaber tilfredshed blandt vores kunder. Du skal kende værdien af at yde en god service både selvstændigt og i samarbejde med dine kollegaer.

 

KONTAKT

Vi læser din ansøgning med stor interesse og indkalder de bedste kandidater til samtaler løbende. Vi forventer stillingen besat hurtigst muligt. Du er også mere end velkommen til at kontakte adm. direktør, Mark Hansen, på tlf. +45 2281 8158.

 

MH består af en el-afdeling (MH Elektric) samt vvs-afdeling (MH VVS Teknik). MH er en del af Barslund Group, som består af ti selskaber med hvert deres specialområde. Som en del af koncernen vil du indgå i et stort fællesskab med mange engagerede kollegaer.

Læs mere om MH på www.mh-group.dk eller besøg os på de sociale medier.

Tip en venAndre stillinger