Elektriker til Nordsjælland

 Publiceret 28. oktober 2020
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

MH SØGER ELEKTRIKER TIL NORDSJÆLLAND

Bliver du motiveret af et arbejdsmiljø, som sætter barren højt? Vil du være en del af et moderne teknikhus i vækst? Så er jobbet som elektriker hos MH noget for dig.

 

HVAD KAN VI TILBYDE

Vi tilbyder en stilling i en ambitiøs og kundefokuseret virksomhed, hvor den teknologiske viden, digitalisering og vores kunder bliver sat i højsædet - vores vision er nået, når 9 ud af 10 kunder og samarbejdspartnere vil bruge os igen.

Som elektriker i MH får du en afvekslende hverdag, hvor du vil varetage serviceopgaver og mindre byggesager i Nordsjælland. Du bliver en del af en stærk ånd og et positivt arbejdsklima med gode kollegaer. Vi giver dig en udførlig oplæring samt gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

 

DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER

  • Service- og mindre entrepriseopgaver
  • Servicering og opbygning af diverse installationer
  • Bestilling af materialer
  • Fejlfindings- og renoveringsopgaver
  • Diverse ad-hoc opgaver
  • Være teamplayer og udleve vores værdisæt BUSSEN: Behovsorienterede, Udviklingsorienterede, Sociale, Stolte, Engagerede, Nytænkende Du vil referere direkte til afdelingschefen.

 

DIN PROFIL OG KVALIFIKATIONER

Er uddannet elektriker, er du måske den nye kollega vi søger. Mangeårig erfaring er ikke nødvendig, vi ser gerne nyuddannede. Du skal dog have en god håndværksforståelse, kunne arbejde selvstændigt og være i stand til at tage initiativ. Du motiveres af at skabe synlige og attraktive resultater, som skaber tilfredshed blandt vores kunder. Du har en behovsorienteret tilgang til opgaveløsningen - og ser muligheder frem for begrænsninger. Du skal kende værdien af at yde en god service, både selvstændigt og i samarbejde med dine kollegaer. Hos MH arbejder vi med ny teknologi og vores daglige planlægning, foregår online. Du skal derfor være parat til at blive en del af en digitaliseret virksomhed.

 

KONTAKT

Vi læser din ansøgning med stor interesse og indkalder de bedste kandidater til samtaler løbende. Vi forventer stillingen besat hurtigst muligt. Du er også mere end velkommen til at kontakte afdelingschef, Danny Høberg, på tlf. +45 3168 0050.

 

MH består af en el-afdeling (MH Elektric) samt vvs-afdeling (MH VVS Teknik). MH er en del af Barslund Group, som består af flere selskaber med hvert deres specialområde. Som en del af koncernen vil du indgå i et stort fællesskab med mange engagerede kollegaer.

Læs mere om MH på www.mh-group.dk eller besøg os på de sociale medier.

Tip en venAndre stillinger