Projektleder til landmåling

 Publiceret 20. maj 2021
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

PROJEKTLEDER TIL LANDMÅLING

Motiveres du af et arbejdsmiljø, som sætter barren højt, er du god til at samarbejde med forskellige fagligheder, og har du lyst til at bringe din viden inden for landmåling og anlæg i spil hos en virksomhed i vækst? Så er jobbet som projektleder hos Spotland lige noget for dig.

 

HVAD KAN VI TILBYDE

Spotland er en teknologidrevet virksomhed, som løser store og små projekter ved at kombinere nyeste teknologier med stærke og dedikerede kompetencer. Vi forener teori og praktik og sørger for, at projekter lykkes effektivt, succesfuldt og til kundernes fulde tilfredshed - vores vision er nået, når 9 ud af 10 kunder vil anbefale os til andre og 9 ud af 10 medarbejdere er glade for at gå på arbejde.

Til Sjælland og Jylland/Fyn søger vi to projektledere, der kan styre vores projekter sikkert i mål. Som projektleder vil du få ansvaret for flere mindre eller ét stort projekt, hvor du skal samarbejde med mange forskellige fagligheder - både internt og eksternt. Du vil få en afvekslende hverdag, hvor du både skal sikre, at arbejdet bliver udført inden for den aftalte økonomi, tid og kvalitet samt sikre, at projekterne er bemandet med de rette kompetencer og bidrage til en fælles kultur og holdånd.

Tilgangen til vores opgaveløsning er innovativ, hvilket betyder, at der er rig mulighed for udvikling - både personligt og fagligt. Vi arbejder med nogle af landets største anlægsprojekter, men løser også opgaver for kommuner, forsyningsselskaber og rådgivere. Du vil referere direkte til afdelingslederen.

 

DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER

  • Ansvarlig for at igangværende projekter afvikles effektivt og professionelt - og at de rette kompetencer er til stede
  • Lede, støtte, udvikle og motivere medarbejdere på projektet samt sikre et godt arbejdsmiljø
  • Sørge for at Spotlands budget overholdes på projektet ift. fakturering, effektivitetsmål og omkostninger
  • Kontrollere at der indsamles og afleveres landmålingsdata iht. indgåede aftaler med kunden - gribe rettidigt ind, hvor projekter afviger fra aftalen
  • Arbejde med mersalg til eksisterende kunder samt salg til nye kunder
  • Samarbejde med de øvrige projektledere og afdelingsledere i Spotland, så der leveres løsninger til kunderne på en standardiseret måde på tværs af projekter og afdelinger

 

DIN PROFIL OG KVALIFIKATIONER

Som projektleder i Spotland vil du få en bred kontaktflade både intern og eksternt. Det er derfor vigtigt, at du er udadvendt og god til at kommunikere med både kollegaer, samarbejdspartnere og kunder, og at du er en teamplayer, der har mod på at udleve vores værdisæt BUSSEN: Behovsorienterede, Udviklingsorienterede, Sociale, Stolte, Engagerede, Nytænkende.

For os er din uddannelsesmæssige baggrund ikke det vigtigste, og du kan derfor være uddannet som alt lige fra fx teknisk designer eller bygningskonstruktør til landmåler eller noget helt fjerde. Vi ser dog gerne, at du har mellem 3-5 års erfaring fra en lignende stilling som fx landmåler, entrepriseleder eller byggeleder. Har du tilmed anlægserfaring, er det et stort plus.

Da vi i Spotland sætter en ære i, at vores kunder oplever et godt arbejdsflow i forhold til kvalitet, tidsplan og økonomi, forventer vi også, at du er ansvarsbevidst og behovsorienteret, samt at du er i stand til selv at tage initiativ og tænke løsningsorienteret. Det er desuden en forudsætning for stillingen, at du har erfaring med Office-pakken, herunder særligt Excel, samt programmet Autodesk Civil 3D eller MicroStation.

 

KONTAKT

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Regional Director, Ole Breiner på tlf.: 2174 7288.

Har du ingen spørgsmål, så send gerne din ansøgning med det samme. Vi læser din ansøgning med stor interesse og indkalder de bedste kandidater til samtaler løbende. Vi forventer stillingerne besat hurtigst muligt.

 

Hos Spotland er vi specialister i landmåling, BIM/VDC-teknologi og GPS-maskinstyring. Spotland er en del af Barslundkoncernen, som består af flere selskaber med hvert deres specialområde. Som en del af koncernen vil du indgå i et stort fællesskab med mange engagerede kollegaer.

Læs mere om Spotland på www.spotland.dk eller besøg os på de sociale medier .

Tip en ven