Platschef

 Publicerad 25. juni 2020
Application deadline : Ej angivet

PLATSCHEF TILL BARSLUND AB’S PROJEKTLEDNING I LJUNGBY OCH SKÅNE

Brinner du för anläggningsbranschen och har lust till att leda, skapa och genomföra stora och/eller små projekt. Då är en position som platschef hos Barslund AB det du söker. I takt med att vi får fler projekt i Sydsverige behöver vi nya engagerade kollegor. Vi växer i en konkurrensutsatt marknad där det är viktigt att vi har medarbetare som planerar sina projekt med fokus på tid, ekonomi- och resurser. Här kommer du in i bilden.

 

VAD KAN VI ERBJUDA

Vi erbjuder en anställning i en ambitiös och kundfokuserad koncern där teknologin, digitalisering och våra kunder är det vi prioriterar högst - vår vision är nådd när 9 av 10 kunder och samarbetspartners vill använda oss igen. Du kommer som platschef bära huvudansvaret för projektets genomförande och ekonomin och rapportera till din avdelningschef. I det dagliga arbetet leder du ett team av arbetsledare, bygg och projektledare och säkrar där med projektets framdrift med en god anda i projektteamet. Du kommer att ansvara för antingen ett stort eller flera små och allsidiga anläggningsprojekt.  

 

DINA PRIMÄRA ARBETSUPPGIFTER

 • Genomföra projekt på ett innovativt sätt med ett fokus på ekonomiskt resultat som motsvarar kalkylen
 • Tillsammans med projektledaren utforma huvudtidplaner och annan dokumentation som behövs för uppstart av projekt, detta ska sedan godkännas av avdelningschefen
 • Se till att alla relevanta personer känner till projektets innehåll
 • Löpande utarbeta detaljerade tidplaner för den kommande perioden samt hantera annan dokumentation som behövs för projektets genomförande tex inom kvalitets, arbetsmiljö och säkerhetsarbete detta görs tillsammans med projektledaren och arbetsledaren
 • Ha kännedom om avtalet och se till att avtalsfrågor tas upp i tid
 • Säkerställa fakturering och betalning av det arbete som utförs inom ramen för avtalet
 • Säkerställa tydliga avtal och fakturering av jobb som inte omfattas av projektavtalet
 • Tidigt framföra eventuella extra/ändringsarbeten till beställaren och få godkännanden på de samma innan de utförs
 • Se till att minimera spill, inklusive felaktig bemanning, icke debiterbar tid, felaktiga eller för många maskiner, material o.s.v.
 • Hantera inköp av materialleverantörer och underentreprenörer samt upprätta avtal med de samma.
 • Framföra erfarenhet från projektet och ge förslag till kommande projekt

Lön efter kvalifikationer.

 

DIN PROFIL OCH KVALIFIKATIONER

Vi förväntar oss att du har en relevant teknisk utbildning så som ingenjör eller liknande. Du skall ha erfarenhet av projektansvar från en liknande bransch/verksamhet. Du arbetar proaktivt, energiskt och har en utvecklingsorienterad tillgång till uppgiftslösningar. Du ser möjligheter istället för hinder. Stor personlig genomslagskraft är nödvändig, samt ekonomisk förståelse. Ett stort nätverk inom entreprenadbranchen och tidigare erfarenhet av projektledande arbete till trafikverket är meriterande.

 

KONTAKT Har du frågor gällande anställningen, kan du kontakta: VD, Anders K. Sørensen, på telefon +45 3164 2517. Vi kallar in till samtal löpande och tjänsten tillsätts snarast.

 

Barslund AB är ett företag som växer kraftigt. Vi är väl etablerade i Skåne där vi har vårt huvudkontor i Malmö och lokalkontor i Göteborg. Vi arbetar över hela södra Sverige. Vårt moderbolag, Barslund Group, finns i Danmark och är där ett av de största anläggningsföretagen på marknaden. Barslund Group består av flera företag, var och en med eget specialområde. Som en del av gruppen blir du en del av en stark kultur och du får många nya, engagerade kollegor. Du kan läsa mer om Barslund på www.barslund.se eller besök oss på de sociala medierna.

 

Tipsa en vänDetaljer

JobbAgent

Anmäl dig till JobbAgenten och få förslag på tjänster som matchar de kompetenser som du angivit så snart de publiceras.

Om du inte hittar en tjänst som matchar dina intressen, kan du anmäla dig till vår JobbAgent. Då kommer du automatiskt få ett mail så snart en tjänst publiceras som matchar de kompetenser du angivit.