Senior Mättekniker/Mätchef

 Publicerad den 15 september 2020
Application deadline : Ej angivet

SENIOR MÄTTEKNIKER/MÄTCHEF TILL GÖTEBORG

Är du motiverad av en arbetsmiljö som sätter ribban högt? Ny teknik, smarta lösningar och en växande verksamhet? Då är Spotland företaget för dig.

 

VAD KAN VI ERBJUDA

Spotland är ett teknikdrivet företag som löser stora och små projekt genom att kombinera toppmodern teknik med starka och engagerade färdigheter. Vi förenar teori och praktik och ser till att projekt lyckas effektivt, framgångsrikt och till kundens tillfredsställelse - vårt mål är att 10 av 10 kunder väljer att anlita oss igen.  Synen på vår uppgiftslösning är innovativ och förändras ständigt, vilket innebär att det finns goda möjligheter till utveckling - både personligen och professionellt. Med våra många olika projekt får du möjlighet att antingen specialisera dig på ett visst fält eller prova på varierande projekt. Vi arbetar bland annat med några av landets största byggprojekt, men utför även olika uppdrag åt kommuner och allmännyttiga företag.  

 

DINA PRIMÄRA UPPGIFTER

  • Planering och förberedelse av modeller, filer, inmätningar och utsättning m.m.
  • Mängdreglering
  • Dokumentation och egenkontroll
  • Förbereda 3D-data för maskinstyrning
  • Vara en lagspelare och leva upp till vår värdegrund, BUSSEN: Behovsorienterade, Utvecklingsorienterade, Sociala, Stolta, Engagerade, Nytänkande

 

DIN PROFIL OCH DINA KVALIFIKATIONER

I Spotland är vi sociala och utvecklingsinriktade - du måste därför vara en lagspelare. Vi är stolta över att våra kunder upplever kvalitet, att vi håller våra tider och vår ekonomi. Vi förväntar oss att du är ansvarsfull, engagerad, behovsorienterad och kan ta självständigt initiativ och tänka lösningsorienterat. Vi ser gärna att du jobbat som mättekniker i minst 5 år.

 

KONTAKT

Om du har några frågor om inlägget, kontakta Avdelningschef, Erik Davidsson, på tel: +46 0702 71 42 41. Om du inte har några frågor, skicka in din ansökan omedelbart. Vi läser din ansökan med stort intresse och bjuder in de bästa kandidaterna till intervjuer löpande. Vi förväntar oss att tjänsterna fylls så snart som möjligt.

 

På Spotland är vi specialister på lantmäteri, BIM/VDC-teknik och GPS-maskinhantering. Spotland är en del av Barslundkoncernen, bestående av flera företag, var och en med sitt eget specialområde. Som en del av gruppen kommer du att ingå i en stor gemenskap med många hängivna kollegor.

Läs mer om Spotland på www.spotland.dk eller besök oss på sociala medier.

 

Tipsa en vän